Schiit אודיו - גנגיר מולטיביט DAC -רשמים

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
גם אני רציתי להשתדרג בשנת 2017 במוצר אודיו חדש.
על הכוונת הייתה רכישת DAC שאמור היה להוות תחליף לזה שבמגבר הבל קנטו s300iu (ולאחר מכן החלפת המגבר).
לאחר קריאת אינספור ביקורות החלטתי להזמין את הגנגיר מולטיביט של Shiit Audio.
הרי נחלתי הצלחה מסחררת עם הרמקולים ELAC BS403 מבלי לשמוע אותם לפני, איך אפשר 'ליפול' כשיש לדאק הזה מאות ביקורות חיוביות. טוב, אז כנראה שאפשר.
חיברתי אותו למגבר עם כבלים של אנלסיס פלוס (OVAL ONE), והברייק אין התחיל.
אחרי שעות ספורות נשמע שצלילים גבוהים נשמעים טוב וצלול, אחרי כיומיים הבמה התרחבה קצת ופה בערך זה נגמר. הבאס היה ונותר חלש, מרוח ולא פאנצ'י. הצליל דו מימדי מרמקול לרמקול ללא עומק (או תלת ממדיות אם תרצו). אחרי כ 60 שעות נשברתי וחיברתי את המחשב חזרה לדאק של הבל קנטו שנשמע הרבה יותר טוב (תלת מימדי, באס יציב ופאנצ'י ופשוט מהנה יותר). לא היה טעם להחליף כבל אינטרקונקט כי הוא היה מחובר לCD שגם נשמע יותר מהנה מהגנגיר (אך עדיין פחות טובות מהסאונד שהדאק של הבל קנטו). הגנגיר הוא 24/192 שהצ'יפ והשעון מתיימרים להיות פסגת האיכות בהשוואה למחיר (כך האגדה מספרת). לעומת זאת הדאק של הבל קנטו 24/96 יחסית ישן, אבל אין לי מושג טכני וזה לא מעניין אותי למעט מה האזניים שלי שומעות ומה מהנה יותר מבחינתי. למעלה מן הצורך אציין ששיניתי במחשב את הקונפיגורציה ל 24/192 בשאיפה לשפר את השמע. זה לא עזר.
בסופו של דבר פניתי אל החברה ושאלתי האם יש דרך לשפר את הסאונד והם מצידם שלחו לי טופס לביטול עסקה (כנראה נעלבו). צריך לומר שהשירות שלהם הוא טוב מאד וניתן לבטל עסקה לאחר 15 יום שהמכשיר בבית הלקוח, עם החזר כספי מלא למעט המשלוח. כעת לאחר שזיכו אותי, אני ממתין להחזר המס ששולם (יש לי הפסד של כמה מאות שקלים דמי המשלוח).
בשורה התחתונה זה דאק יחסית פשוט, לכאלה שבתחילת הדרך, לא ברמה שציפיתי ובהחלט לא כמו שמהללים אותו החברה והמון גולשים באינטרנט, לפחות זו התרשמותי מהעניין.

עוז

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה על הדיווח, אכן בסוף אלו הן האוזניים שלנו שקובעות ולא כמות הביקורות החיוביות ברשת מגולשים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
גם אני רציתי להשתדרג בשנת 2017 במוצר אודיו חדש.
על הכוונת הייתה רכישת DAC שאמור היה להוות תחליף לזה שבמגבר הבל קנטו s300iu (ולאחר מכן החלפת המגבר).
לאחר קריאת אינספור ביקורות החלטתי להזמין את הגנגיר מולטיביט של Shiit Audio.
הרי נחלתי הצלחה מסחררת עם הרמקולים ELAC BS403 מבלי לשמוע אותם לפני, איך אפשר 'ליפול' כשיש לדאק הזה מאות ביקורות חיוביות. טוב, אז כנראה שאפשר.
חיברתי אותו למגבר עם כבלים של אנלסיס פלוס (OVAL ONE), והברייק אין התחיל.
אחרי שעות ספורות נשמע שצלילים גבוהים נשמעים טוב וצלול, אחרי כיומיים הבמה התרחבה קצת ופה בערך זה נגמר. הבאס היה ונותר חלש, מרוח ולא פאנצ'י. הצליל דו מימדי מרמקול לרמקול ללא עומק (או תלת ממדיות אם תרצו). אחרי כ 60 שעות נשברתי וחיברתי את המחשב חזרה לדאק של הבל קנטו שנשמע הרבה יותר טוב (תלת מימדי, באס יציב ופאנצ'י ופשוט מהנה יותר). לא היה טעם להחליף כבל אינטרקונקט כי הוא היה מחובר לCD שגם נשמע יותר מהנה מהגנגיר (אך עדיין פחות טובות מהסאונד שהדאק של הבל קנטו). הגנגיר הוא 24/192 שהצ'יפ והשעון מתיימרים להיות פסגת האיכות בהשוואה למחיר (כך האגדה מספרת). לעומת זאת הדאק של הבל קנטו 24/96 יחסית ישן, אבל אין לי מושג טכני וזה לא מעניין אותי למעט מה האזניים שלי שומעות ומה מהנה יותר מבחינתי. למעלה מן הצורך אציין ששיניתי במחשב את הקונפיגורציה ל 24/192 בשאיפה לשפר את השמע. זה לא עזר.
בסופו של דבר פניתי אל החברה ושאלתי האם יש דרך לשפר את הסאונד והם מצידם שלחו לי טופס לביטול עסקה (כנראה נעלבו). צריך לומר שהשירות שלהם הוא טוב מאד וניתן לבטל עסקה לאחר 15 יום שהמכשיר בבית הלקוח, עם החזר כספי מלא למעט המשלוח. כעת לאחר שזיכו אותי, אני ממתין להחזר המס ששולם (יש לי הפסד של כמה מאות שקלים דמי המשלוח).
בשורה התחתונה זה דאק יחסית פשוט, לכאלה שבתחילת הדרך, לא ברמה שציפיתי ובהחלט לא כמו שמהללים אותו החברה והמון גולשים באינטרנט, לפחות זו התרשמותי מהעניין.

עוז

באודיו כמו בהרבה מוצרים סך הרכיבים לא תמיד משקף את המוצר המוגמר, צ,יפ חדש על הנייר אמור להשמע טוב יותר מצ,יפ ישן, רק ש dac מתוכנן ומורכב מרכיבים נוספים שמשפיעים על התוצאה הסופית.
לפחות החברה מאפשרת לך להחזיר את המוצר כך שעבר ל״מכה קטנה בכנף״ לא קרה דבר.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
פוסט מאוד מענין,מסתבר,
שלא תמיד הביקורות המהללות,
מביאות לתוצאות חיוביות,
תודה על השיתוף.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
לא מתפלא
ה-BEL CANTO מעולים.
כאחד שהחזיק בעבר אחד כזה עד שלא רכשתי DAC יקר.
כל מה שנסיתי בתחום המחיר לא עבר אותו.
תודה על השיתוף :בעד:

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
אולי היה מקום לחשד קל כשקוראים לחברה shiit audio ?... :rolleyes:

סליחה. בדיחה גרועה. סתם משעשע אותי הבחירה של החברה בשם הזה

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
יש המון ביקורות טובות על מוצרי החברה, כולל פוסטים עם מאות עמודים של אנשים פרטיים (כלומר לא בעלי עניין).

זה בדיוק העניין ומשם נגזר שם החברה !. הם מתיימרים להציג אלטרנטיבה זולה יחסית כשאיכות השמע מבחינתם דומה למוצרים יקרים בהרבה. לשיטתם, שוק האודיו השתגע ואין שום סיבה להשקיע סכומי כסף אסטרונומיים (טענה שלא בהכרח מוטעית).
אלא שבמקרה הנ"ל האוזניים שלי סברו אחרת o_O והדאק השני הכי יקר שלהם, לא סיפק את הסחורה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

סליחה. בדיחה גרועה. סתם משעשע אותי הבחירה של החברה בשם הזה

האתר מלא בדיחות, גם במדריך למשתמש לא חסר.
דווקא הומר בריא

לבן שלי קניתי ממיר+מגבר אוזניות entry-level שלהם, נשמע פגז.

אני לא אוהב מונח VFM, אבל זה זה בדיוק

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
האתר מלא בדיחות, גם במדריך למשתמש לא חסר.
דווקא הומר בריא

לבן שלי קניתי ממיר+מגבר אוזניות entry-level שלהם, נשמע פגז.

אני לא אוהב מונח VFM, אבל זה זה בדיוק
היי מיכאל
איזה ממיר רכשתם?
איך נשמע לדעתך?
האם ניתן לחבר למערכת איכותית ולהנות?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
Magni + Modi
במחירים כאלה קשה לחשוב אם יש מתחרים
מחוברים לאוזניות HiFiMan 560

לגבי המערכת גדולה, לא יודע. תלוי באיזה רמה מדובר, טעם אישי וסינרגיה כללית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור