LCD Samsung Smart-TV VOD:"Your Video" feature

TOMKA

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
רכשתי D6400. ראיתי שיש לסמסונג שירות VOD שנקרא Your Video.
מישהו יודע איך אפשר לצפות בתכנים דרך שירות זה, אני לא מקבל אופציה של צפייה בתפריט...
יכול להיות שצריך חשבון אצל ספק תוכן? מה האפשרויות?
האם השרות זמין בארץ בכלל?
תודה רבה,
תום

scoop9

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי תום
סליחה שאני מעביר נושא אבל גם לי יש כזאת טלוויזיה ואני לא יודע על הדבר הזה ששאלת...
אבל יש לי שאלה אחרת לגבי הטלוויזיה?
איך אתה רואה בתמונה שהתמונה קצת מתרחת? האם אתה רואה מטושטש?
דרך אגב תוכל לבדוק איזה פאנל זה? תסתכל מאחורי הטלוויזיה רשום במדבקה VERSION ואז מה רשום לך?
תודה
שי

TOMKA

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
version: HQ03

איזה פאנל זה?
יש לי שתיים כאלו,
באחת אני כרגע צופה בשידורים מאטנה שמחוברת לטלויזיה, ערוץ 10 רואים טוב 1 ו 2 על הפנים.....
השניה מחוברת לממיר רגיל של הוט, שם רואים הכל על הפנים. זה לא כלכך מפתיע אותי כי לא ראיתי באף טלויזיה אחרת בגודל הזה טוב יותר...
לשם השוואה הטלויזיה הקודמת היתה פיליפס 32 אינץ' (לא זוכר הדגם, אבל משהו ברמה סבירה פלוס) שראו בה אפילו שידורי SD יפה מאוד.
אין ספק שמשידורי SD אני מאוכזב אבל לא קניתי את הטלויזיה בשביל זה אלא לשם תכנים איכותיים ובזה הטלויזיה לא מאכזבת.
באמת היה נחמד מאוד אם הייתי מוצא פתרון לעניין שפרסמתי בתחילת השרשור. זה יכול לשדרג את ההנאה ואת התמורה למחיר הטלויזיה.

scoop9

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לך את הפאנל הטוב! מקורי של סמסונג...
באיזה גודל הטלוויזיה ובכמה קנית?

TOMKA

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הטלויזיה 46" קניתי ב7200 לאחרונה.
אם בכל זאת תמצא פתרון לVOD של סמסונג אשמח אם תשתף. אני לא מצאתי...
דרך אגב אפליקציית הסטרימינג של ה3D עובדת אבל צריך אינטרנט מהיר, 5M ומעלה אף שקראתי תגובות שגם זה לא מספיק תמיד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור