LCD SAMSUNG LA32 C550

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי
הזמנתי את הטלוויזיה הזאת ורציתי לדעת מאיפה קונים לה את דונגל הרשת ?
השאלה השנייה
יש לי ממיר לוויני SD ועם חיבור 21 פין ורציתי לדעת אם מתאם מ 21 פין ל קומבננט יתן לי תמונה יותר טוב מקמפוזיט ? או כאן ( שידור רגיל עם רזלוציה נמוכה PAL)זה לא יעזור

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
בקשר לשאלה הראושנה שלך, אתה יכול לברר עם היבואן.

ולשאלה השנייה שלך, כן הוא יתן לך תמונה טובה יותר מקומפוזיט, אבל תדע לך שמתאם כזה עולה הרבה כסף כי זה ממיר ולא כבל רגיל

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה מתכוון ל טרנסקודר ?
תגיד אם אני מזמין ממיר לוויני פשוט (HD) , עם חיבור HDMI זה יתן לי אותה איכות בSD כמו הטרנסקודר ?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
כן הכוונה לטרנסקודר.
ותמיד עדיף כמה שפחות המרות, כי לא משנה עד כמה ההמרה טובה תמיד תהיה פגיעה מסויימת באיכות

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נחזור לשאלה שלי ( תשכח טרנסקורדר )
יש לי ממיר לוויני SD ועם חיבור 21 פין ורציתי לדעת אם מתאם מ 21 פין ל קומבננט יתן לי תמונה יותר טוב מקמפוזיט ? או שזה כאן ( שידור רגיל עם רזלוציה נמוכה PAL)זה לא יעזור

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
מזלבט, אין כבל סקארט לקומפוננט (וזה קומפוננט ולא קומבוננט), ושוב כן אם יש לך בממיר יציאת קומפוננט עדיף להשתמש בה מאשר בקומפוזיט אפילו בשידורי SD.

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יא פאדי יא חביבי , אני חיפשתי בגוגל מסקארט לקומפוננט ומצאת הרבה כבלים ומתאמים כמו זה למשל
yuv-rgb-scart-adapter.jpg

קראתי את המדריך של חיבור הממיר לטלוויזיה והבנתי שכל פעם שאומרים שאין מתאם סקארט לקומפוננט היו מתייחסים או משערים כי לאנשים יש את הממירים של חברות הכבלים , אבל אצלי יש ממיר צלחת לווין ואני עיינתי במדריך ומצאתי שהסקארט מוציא גם S VIDEO ו RGB ורציתי לדעת אם המתאם הזה או כבל מסקארט ל קופוננט יעבוד אצלי ויתן לי תמונה יותר טובה מRCA
( אגב בסמסונג 550 מה שיש לי אפילו אין כניסת S VIDEO וגם אין לה סקארט )

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
תשובה סופית והחלטית: קומפוננט תמיד עדיף על פני קומפוזיט !!!! אפילו ב SD

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תשובה סופית והחלטית: קומפוננט תמיד עדיף על פני קומפוזיט !!!! אפילו ב SD
נכון , את זה אני יודע , אבל רציתי תשובה לשאלה שלי .......?

עוד פעם בממיר שלי הסקארט נותן אותות RGB ו S VIDEO אבל בטלוויזיה אין 21 פין או S VIDEO ורציתי לדעם אם יש מצב שאני יקח מהסקארט של הממיר S VIDEO ולחבר לקומפוננט .?

האם אני יראה תמונה על גבי הטלוויזיה , לפחות באיכות S VIDEO ?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
מזלבט, למה אתה מסבך את העיניינים ? יש לך בממיר הלוויני יציאת קומפוננט ? אז תשתמש בה (כך אני מחבר את הממיר שלי)

ויכול להיות שאני לא מבין אותך, אבל מה הקשר ל S VIDEO עכשיו ? ואיך תקח אות של S VIDEO ותחבר לקומפוננט ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור