SAMSUNG D7000 VS LG LX9500

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מתלבט בין טלוויזיה 46/47 אינטש:
- SAMSUNG D7000
לבין LG LX9500 (או דגם דומה של LG)

חשוב בהשוואה:
איכות תמונה בדו ובתלת מימד,
יכולת ההתחברות ושימוש באינטרנט,
פיצ'רים.

תודה

itz56

אוהב את התחום
מעורבות
30
נקודות
28

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=35&mo1=1075&p1=10346&ma2=36&mo2=1128&p2=10715&ph=19

שחק עם CHOOSE A TEST

תוכל גם להיכנס לביקורות

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום כליף וברוך לפרום....
אני מכיר אישית את LG LX9500 וזהה מסך מציון בעל איכות פנטסטית ב2D
ובתלת מימיד הוא פחות אכותי הבעיה הגדולה שלו זה הצבעים הלא טבעים...
והקרים יחיסית מרקם של צבעים צבעונים להפליא וחדים להפליא אבל אני לא מכיר את D7000
אלה את D8000 וממליץ בחום שטנטוש את D7000 לD8000
שבעל המקרו דמניג+ בעל כ250 + אזורי שליטה על התאורה הוא LED צדדי אבל שבו הפעולה מאוד דומה לFULL LED
הנרות מסדרות למטה ולמעלה ולא בצדדים לעומת FULL HD שזה מסדור גם על גב המסך ונותן שליטה טובה יותר על הפרטים ובמיוחד על איכות השחור אני פגשתי את פליפיס 9705 והפעולה בD8000 לטעמי היתה הרבה טובה והשחור היה אבלוסטי וגם האחדות גם עצל פליפיס 9705 השחור היה אבסלוטי ואחיד וזה מראה איזה מסך אכותי זה D8000
עכשיו לענין השוואה בין D8000 לLG LX9500 בא מסך חדש שהחליף אותו LG LW651
שהוא מסך שפועל על תלת מימיד פסיבי שזה לפי דעתי פתרון לענים ולא ממש את פונטציל המסך באמת כמו מסך אקטיבי התלת מימיד בLG LX9500 הוא לא אכותי יש הרבה מה לשפר מה שעשה L651
לפ]י בקרות ומה שראיתי(מידע מענין אני רוכש מסך כזה לאחר כבר חיפושים במשך חצי שנה ואני מודה שאין מה להשוות לD8000)עכשיו אני יגיע לענין המרכזי

D8000 VS LX9500
HD:הD8000 מציג תמונה הרבה יותר אכותי משל LX 9500 עם שחור יותר אכותי בהירות חדות ועומק בתמונה יותר טוב אין בעיות של הילה וגרעניות כמו שיש בLX9500 הנקדיות טובה משמעותית מLX9500 אבל יש יתרון LX9500 שהוא הרבה יותר זול ומציע איכות תמונה פנטסטית מצעים אותו ב8500 אלף לעומת 15 אלף של הסמסונג ועוד ביביוא פרללי יש יותר פרטים בתמונה בD8000 צפיתי בסרט אווטר והיער שמציגים בהתחלה היה הרבה יותר מופרט מאשר LX9500 הרגשתי כול נקודה ביערות שם כול פרט ופרט לעומת תמונה די דחוסה ופחות מפורטת של LX9500
SD:בSD אין מה להשוות הSD של D8000 משמעותית יותר טוב ואני העדפתי אותה גם על VT20 וגם על V20 מזסך הLED לפי טעמי עם איכות הSD הטובה ביותר שחור מציון פירוט מושלם נקדיות עוצמתית עוצמת הארה מציוניות אין זכר לפלקציה לזמוזמוים מריחות פשוט מסך שמתמודד נהדר עם SD לעומת LG LX9500 שגם החליק תבעיות אבל האיכות בו היתה די בנונית הרגשתי מריחות בתמונה וגם שהפעלתי את מנגנון 400 הרץ עין היה זכר למריחות ופקסולים התמונה לא היתה טבעים והיתה קרה ודי חווירת הצבעים בהקו אבל זה לא היה כמו רמץ השידור עצמה מD8000 עשתה שהרגשתי שאני צו]ה במסך פלזצמה פרמיום ולא בLED עם בעיות בSD
תלת מימיד: התלת מימיד בD8000 מציון הוא כול כך השתפר מהדגם הקודם C8000 יש יותרק עומק הנקדיות יותר טובה
השחור אבסלוטי התלת מימיד בLX 9500 היה ממש פאדיחה לחברה היה כול כך הרבה כפליות בתמונה השחור לא היה שחור והיה בגוון כחלחל אפרפר(מה שב2גD הוא מציג שחור מציון ונוטה אפילו למושלם) היה חוסר פירוט בתמונה צבעים לא טבעים תמונה דשהיו קיוצר חוויה עלובה ממסך שנחשב לאחד המסכים הטובים של שנה שעברה
עיצוב: אין מה לדשבר על עיצוב נכון? העיצוב של D8000 הוא העיצוב הכי יפה השנה שום מסך לא מתקרב לעיצוב שלו
פקצרים: LX9500 בא בלי הסמרקט TV לעומת D8000 שבא עם הסמרט וכולל מאות ואלפי אפלקציות דפדפן אנטרנט חופשי
סרטים בתלת מימיד בVOD בחנים הגמות ואפשרות להוריד סזרטיעם ישרות למסך עם מחברים דיסק און קי פשוט מסך מציון
ענענות וזליגות אור: D8000 שפגשתי לא סבל לא מענננות ולא מזליגות אור והאחדות היתה מושלמת ארבל שמעתי שיש מסכים שבאים עם עעננות וזליגות אור ולכן אני יתחס לענין הזה זה קשור בעיקר לסוג דגם שתקונה האסיתי סובל מזה הכי הרבה הארופאי סובל הכי פחות והארקאי סובל אבל זה נסבל עם אתה נתקל במסך עם עעננות מוגזמת או עענננות מציקה תפנה ליבאון שיחךליף לך תמסך הLX9500 אינה סובלת כמעת מעננות או זליגות אור כי היא FULL LED מלא עם אני לא טועה זה היתרון של LX9500 כמעת ואין ענננות או זליגות אור
קיוצר תקנה את D8000 ותזכה במסך הLED כמעת הכי טוב בעולם חוץ מטושיבה Z1
אני אפילו מעדיף אותו על פני VT30
בהצלחה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לחבר מעלי שנתן את הבקרות אני לא חושב שזה פייר להשוות ביקרות משנה שעברה לבקרות עכשווי(גם לאור קורן אמר שהוא נותן ציון לדגם על פי עלות תעולת מול מתחרות באותו שנה ובעלות תעולת במחיר ולכן אי אפשר להשוות מסך שעולה 20 אלף כמו D8000 למסך שעולה 13 אלף כמו LG 651 או לדגם משנה שעברה....) המסכים השתפרו מאוד ועם כיום היו עושים תהשווה כניראה שLG LX9500 Aהיתה מקבל ציון יותר נמוך ככה אני חושב זה כמו להשווות מכונית פאר משנת 1995 למכונית פאר משנת 2000 הזמנים השתנו והרבה השתפרו השנה בדגמים החדשים של LG
ואני יודע שאתה גם נמצא בפרום הכחול ועוזר שם הרבה אני שמח שהצתרפתה לפרום שלנו אני יודע שתבעל ענין אבל אני רוצה לדעת עם חוץ מבקרות פגשתה תמסך? או שמתבסס רק על בקרות?
כי אני לא נותן משקל גדול לבקרות או לסיסמאות כמו SMRT TV דפדפן אנטרנט או FULL LED...
יש לי שאלה איזה מסך יש ברושתך? אני משער שפיוניור קורו...

נערך לאחרונה ב:

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הא?????? בעל עניין אני לא.

לגבי השחורים, ממש לא. השחורים כמו שתראה בביקורות של המסך בגלל התאורה האחורית מושלמים.

לגבי דיוק הצבעים, אין צבעים יותר מדוייקים מאשר בפאנל IPS של LG. למסך הזה יש THX מה שאין לסמסונג.

היתרון של הסמסונג D8000 הוא בעיצוב ובאיכות התלת מימד

היתרון של ה LG הוא בצבעים ובשחור המצויין עקב התאורה האחורית כמו גם זוויות הצפיה בגלל הפאנל.

החיסרון של הסמסונג הוא במחיר המוגזם, ובבעיות של עננות וחוסר אחידות בגלל התאורה הצידית.

החיסרון של ה LG הוא בהאלו ובבאנדינג הוריזונטלי לפעמים בגלל התאורה האחורית.

אם תלת מימד זה מה שחשוב, בכלל הייתי שוקל את התלת הפאסיבי בטלוויזיות החדשות של LG ופיליפס. לפחות שווה לראות את זה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אנטגרל אני ראיתי את LX9500 ואני מכיר תמסך ואפילו אני יומר לך משהוא נהנתי יותר בC8000 יותר ממנו התמונה היתה יותר בהירה וחדה והיה יותר עומק בשחור LG LX9500 מנצחת אבל פה כבר משווים דגם כמו D8000 שהשחור לפי מה שראיתי אבלוסטי זה נכון שיש בעיות עם זליגות אור ועעננות אבל יש מסכים בלי זכר לתופעה קח סרטון וותראהhttp://www.youtube.com/watch?v=-iv8pqbSvS8&feature=related
(תראה איזה שחור אבלוטי בלי זכר לחוסר אחדות עננות או זליגות אור פשוט תענוג לענים המסך המדהים הזה מביא משהוא לעולם המסכים ששום טלוזיה אחרת לא מביא כמו: בהירות חדות עיצוב פקצרים מענענים כמו דפדפן אטרנט
מאות אפלקציות משקפים קלות ונחות ואיכות מציוניות ב2D וב3D אני יגיד לך תאמת אני נהנתי יותר מ8000 מאשר מVT30 שהיתה לפי דעתי לא טובה יותר מVT20 בהרבה הם בקושי שיפרו טטלוטזיה
אנטגרל אתה חושב שבD8000 אין זווית צפייה יותר טובה מLG LX9500 עם כן תומר לי למה? אני מאוד ישמח למה לפי בקרות שקראתי וצפייה במסך הזווית צפייה שלו מעולה גם אחרי הטיה של הראש הצבעים נשארים בהוקים ובהירים ולא הופכים לחוורים ולמתים גם בLG LX9500 ככה המצב אבל באיכות תמונה נטו מה שנקרא נקדיות צבעים עומק שחור מעבד ואדיו תמונה ב2D תמונה ב3D אני מעדיף את D8000 וככה יציניו רוב האנשים שקראו את D8000 אני לא חושב שזה מקצועי להשוות מסך בן שנה+ למסך חדש שעכשיו יצא אני מודה שיש יתרון לLG LX9500 בגלל התאורה אחורית שהיא LED מלא וזה נותן לה שחור מושלם אבל שוסב אני חושב שהשחור של D8000 יותר טוב זה דעתי אחרי צפייה בשתי המסכים
האם אתה מסתמך רק על בקרות של המסך? או שצפיתה במסך אני לא חושב שזו חוכמה לשבת בבית ולצטט כול מה ש"מומחים" אמרו אנחנו המומחים היחדים אנחנו וענים שלנו....

נערך לאחרונה ב:

כליף

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ל - its56, integral, matan148
תודה רבה על התייחסותכם המפורטת והמקצועית.

ל - matan 148, אשמח באם תוכל להרחיב התייחסותך ל - LG LW651
כליף

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני היתי צריך לקבל טטלוזיה הזאות במחיר של 8500 אלף שקל ובטלתי את העסקה לאחר שהשוותי עם LG LX6500
שהאיכות בנהים אולי לאהיתה אותו דברק אבל לא היתי מוכן להשקיע עוד 4 אלף שקל בשביל קצת יותר טוב המסך הוא מסך טוב לא ברמה של D8000 או LG LX9500
הוא מביא איכות טובה +תלת מימיד פסיבי ולט מעוצב לא היה לי זמן להכיר אותו מקרוב אז לגבי איכות תמונה ממש אין לי מה תומר חוץ מזה שאם תלא אדופיל לא תתאכזב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור