Samsung A450 VS LG60UR - אחרי ביקור במחסני חשמל.

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

הייתי היום במחסני חשמל ושקם אלקטריק (יקר אש!), בחיפוש אחר טלויזיה בגודל 32 אינץ', והגעתי יחסית מוכן בנוגע לדגם שרציתי, Samsung A450 שהרבה אנשים המליצו לי עליה.

במחסני חשמל המוכר הציע לי טלויזיה שנמצאת במבצע שלפי דבריו הרבה יותר טובה מהסמסונג, זאת הטלויזיה:
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696767
המוכר המליץ לי עליה (עזבו לרגע את האינטרס שלו), הנתונים שלה באמת מדהימים, ובהשוואה לטלויזיות האחרות שראיתי היא שידרה ברמה אחת מעל כולם.
מה אתם אומרים עליה?

בעקרון רציתי לקנות את הסמסונג A450:
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106
עכשיו אני בהתלבטות בין הסמסונג לבין ה-LG, איזו טלויזיה יותר טובה?
הסמסונג לא היתה בחנות ככה שלא יצא לי לראות את האכות שלה, אבל מהרושם שקיבלתי מהמוכר הטלויזיה של LG אחת הטובות אם לא הכי טובה בקטגוריה של ה-32 אינץ'.

ד"א, שימושים של הטלויזיה:
- 30% PS3
- 20% HD.
- 50% צפייה בערוצי הטלויזיה+סרטים.

המון תודה לעוזרים =]

נערך לאחרונה ב:

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ה-LG טובה, ראיתי אותה במחסני חשמל רואים דיי טוב..אבל העיצוב מכוער זה גרם לי בעצם להתרחק ממנה..

הייתי מציע לך לבדוק את הסמסונג לפני שאתה מגיע להחלטה.

דגים נוספים שכדאי לבדוק(לא יצא לי לראות אותם בעיניים) TOSHIBA CV500 , SONY L4000E ו-SHARP 44D.

ראיתי באחד הפורומים שמישהו כתב שיש לו את השרפ בסלון ואת הסמסונג בחדר והשרפ יותר טובה. באיכות הוא טען שהיא טובה מהסמסונג אבל לא בהרבה אבל הוא אמר שבסמסונג אנשים נראים טיפה שמנים מה שלא קורה בשרפ(מנגנון מתיחה טוב יותר)..

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני די אהבתי את העיצוב המסיבי שיש ל-LG, אני מחר נוסע שוב למחסני חשמל, שמעתי שיש מבצעים מחר ברשת החנויות אלמ של 30% הנחה, אז אני אבקר גם אצלהם.

חוץ מזה, המרחק צפייה אצלי הוא 3.60, הרבה ממליצים לי על 37-42 אינץ', 42 אני לא יכול להרשות לעצמי בגלל התקציב, אבל אם באמת זה נכון אז אני מוכן להשקיע בין 4500-5000 בטלויזיה בגודל של 37 אינץ'.

אני אשמח מאוד לקבל המלצה לטלויזיה 37 אינץ' לצרכים שציינתי, ושתהיה איכותית כמה שאפשר.
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-TV&DB6195=140530&DB4091=4093&DB26931=1156227&DB750770=750771

המון תודה לך =]

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תראה, לגבי מרחק צפיה, כל אחד יעדיף משהו אחר..אני עם 20 אינטש ל-3.5 מטר ואני רוצה להגיד לך שזה אפשרי וכן אפשר להנות למי שלא צופה כל היום בטלוויזיה אבל אתה פחות נכנס אל הסרט..עכשיו משדרג ל-32 אינטש ואני חושב שלמרחק הזה אידיאלי 37 אבל בגלל בעיות מקום(למרות שאם ממש רוצים אפשר להכניס אבל זה מכער את החדר- יסתיר חלק מהסיפריה ויראה כאילו הכניסו את זה בכח..) החלטתי "להתפשר" על 32 אינטש. לך לאחת החנויות, צפה ממרחק הצפיה שלך ותחליט מה מתאים לך. אני אומר שאם התקציב מאפשר, יש מקום ואין שום בעיה אחרת למרחק הזה לך על 37 אינטש. לחדר לא הייתי לוקח 42 אינטש. לסלון כן...

לך לאלמ וקודם כל תחליט על גודל המסך, אם זה 32 תבדוק את הדגמים שרשמתי לך בהודעה למעלה הם אמורים להיות טובים, אם לא תתייעץ עם המוכר ותתרשם מממספר דגמים ותחזור לכאן עם שאלות.
ד"א באלמ לא תמצא את ה-a450 של סמסונג אם אני לא טועה הם לא מייבאים סמסונג..

שיהיה בהצלחה!

ye11ow-hell

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה רוצה טלווזיה 32 אינץ' טובה לך על 32LG80
זה הדגם שמחליף את הסקראלט 60 הדגם המכוער שכולם מכירים אין אותו בזאפ
כי זה דגם חדש אתה תמצא אותו רק בחנויות קולנוע מקצועיות עיצוב פצצה חיבור USB ורמקולים 3.1
שזה נדיר בLCD
יש לי אותו אין דברים כאלה
כנס תראה נתונים ואל תקנה במחסני חשמל מפציצים במחירים ממש לא זול שם
ח.י. אלקטרוניקה ורכיבים בע''ם

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הטלויזיה של LG שהעלת באמת מרשימה מאוד, איזה חנויות מוכרות אותה, ומה הטווח מחירים שלה?
אני אקנה בסופו של דבר 37 אינץ', יותר מדי אנשים אמרו לי שאני אצטער אם אני אקח 32 אינץ'.

למה כולם אומרים שהעיצוב של הסקראלט מכוער? אני ממש אהבתי אותו =]
בלי קשר לעיצוב, הסקראלט נחשבת לטלויזיה מאוד טובה, לא? חשוב לי לדעת כי אני שוקל לקנות אותה.

תודה רבה לכם!

ye11ow-hell

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כי לסקארלט יש כיור תקוע באמצע וגם היא מגושמת לפי דעתי סתם תופס יותר מקום מלמטה
אני גם בהתחלה רציתי ללכת עלייה לגבי הדגם שהבאתי יש גם ב37 אינץ' ו42 FULL HD
יש אותה בארמאגדון שם קניתי אותה אחלה שירות
כל המוצרים - ארמגדון
המחיר שמופיע לך שם ירד הם לא עידכנו!!

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ה-LG הזאת באמת מדהימה, אתה יודע אולי כמה היא עולה בגודל של 37 אינץ'?

ye11ow-hell

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אממ....אין לי מושג
אבל היא יותר יקרה בהרבה אני חושב

תתקשר תשאל אבל....מה יש לך להפסיד

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
התקשרתי אליהם עכשיו, אבל הם לא עונים. אני אנסה מחר.
מה הטווח מחירים שלה לפי דעתך? 37 אינץ'.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור