למה, מה הבעיה עם רון?ההמלצה האמיתית היא לא להשתמש ברון אבל אני מבין את אלה שלא מוכנים לוותר על הממשק.
שים לך מאק מיני ייעודי עם ROON + Tidal ולא תדע נפשך מאושר ופחות או יותר אפס תקלות.מחפש את היבואן אם קיים תודה
למה, מה הבעיה עם רון?
זה הכל תלוי איך ה dac מחובר ל roonאיכות הסאונד. זו דעה סוביקטיבית ולכן אני לא מתכוון להתווכח על הנושא, אבל אני רחוק מלהיות היחיד שמחזיק בדעה זו.
. אם להשתמש במיני מאק צריך גם ספק כוח של טדי שזה מייקר את החבילה וצריך מוניטור ככה שזה יוצא לא זול לעומת נוקלאוס .
לא איבדתי מחפש פתרון טוב לסטרימינג ללא usb עם אפשרות לחבר הרד דיסק חיצוניאיבדת אותי כאן. ה-nucleus בא עם ספק כח סטנדרטי. החומרה עולה (במחירי אירופה) שליש מהמחיר שהם לוקחים עליו........
קח nuc, תצמיד ספק כח לינארי ואתה משפר את ה-nucleus
תודה על השיתוף והמידע זה הכיוון שרציתי לשמועהיבואן אכן אלון ניומן,בחור מקסים.
רכשתי ממנו למעלה משנה את הנוקלוס פלוס,עובד פשוט מדהים.
מגיב במהירות רבה,מתעדכן בקלילות,הוספתי ספק חיצוני של טדי פרדו,דרך יאיר פורמן.
ניתן להוסיף הארד דיסק פנימי.
מתחבר עם כבל רשת לסווי’ץ,ומייתר את השימוש ב usb.
מעבר לכך,לא מוותר על חווית המשתמש ב roon,נשמעת לא רע בכלל,כשמשווה אותה למוזאייק של dCS,שיש לי,
אבל כל היתר,רמה אחרת לחלוטין לטעמי.
לא מחפש להיות פקיר הודי עם אוזניים של כלב ציד בריטי.
האם אני יכול לשלוט במינימק בעזרת אייפד פרו שברשותי ולא לנטרל אותו לשימושים אחרים ואיזה הרד דיסק נייד אפשר לחבר אליו בנפח של 2 טרהשים לך מאק מיני ייעודי עם ROON + Tidal ולא תדע נפשך מאושר ופחות או יותר אפס תקלות.
כל סיפור עדכוני חומרה ותוכנה הופך ללא רלוונטי ואתה בעניינים כל הזמן בלי חשש מתאריך תפוגה למכשיר עצמו.
תוסיף לזה גם שלט בתצורת אייפד ובכלל תעוף לחלל ולמשם כבר לא תחזור אחורה.
בהתייחס לכוונה ל ROON אזי התשובה חיובית - על המק מיני תתקין ROO SERVER בלבד ואת ה CLIENT על האייפדהאם אני יכול לשלוט במינימק בעזרת אייפד פרו שברשותי
כול דיסק חיצוני שתואם חיבור עם מק יתאים בין אם HDD או SSD, העדיפות לאחרון.איזה הרד דיסק נייד אפשר לחבר אליו בנפח של 2 טרה