שלום ,
לפני שנה החלטתי להיכנס לעולם השופרות לאחר המון התלבטויות בנושא .
התחדשתי במגבר משולב rogue tempest 2 . המגבר משולב לרמקולים silverline sonatina 4.
הרומן שלי עם המגבר הזה הוא סוער במיוחד , יש מצבים שאני מת עליו ויש מצבים שאני ממש מאוכזב .
סגנון המוזיקה שלי הוא רחב במיוחד החל מגאז , אלקטרוני ,ועד רוק . בעיקר רוק .
בסגנון הגאז והאלקטרוני אני די מרוצה , יש למגבר הזה יכולת אודיופיליות מאוד גבוהות (עד כמה שהאוזן שלי מכירה )
מצד שני שאני שומע רוק יש מצבים שבהם אני מרגיש חוסר שליטה בבס ובעיקר חוסר באנרגיה .
הכוונה בחוסר באנרגיה זה שהסאונד לא מטיח לי בפנים , יתכן שאני מצפה ממנו לסאונד טרנזיסטור ואני עושה כאן עוול .
בכול הסגנונות אני מרגיש הבלטה באזור 1K בעיקר שאני עולה בווליום .
אני נמצא כרגע עם השופרות המקורית של המגבר וה bias מכוון .
4 יחידות KT88
2 S6N7
2 12AX7
אין לי שום ניסיון עם שופרות ואני תוהה האם החלפת השופרות יכולה להביא את המגבר לתוצאות טובות יותר ?
והאם יש שופרות איכותיות במחירים שפויים ?
יש לי כוונה לרכוש קדם מגבר . האם בכך שאני מבטל את קדם המגבר הפנימי אני מבטל את השימוש בשופרות של הקדם ?
או שעדיין יש להם שימוש ?
מודה על העזרה
לפני שנה החלטתי להיכנס לעולם השופרות לאחר המון התלבטויות בנושא .
התחדשתי במגבר משולב rogue tempest 2 . המגבר משולב לרמקולים silverline sonatina 4.
הרומן שלי עם המגבר הזה הוא סוער במיוחד , יש מצבים שאני מת עליו ויש מצבים שאני ממש מאוכזב .
סגנון המוזיקה שלי הוא רחב במיוחד החל מגאז , אלקטרוני ,ועד רוק . בעיקר רוק .
בסגנון הגאז והאלקטרוני אני די מרוצה , יש למגבר הזה יכולת אודיופיליות מאוד גבוהות (עד כמה שהאוזן שלי מכירה )
מצד שני שאני שומע רוק יש מצבים שבהם אני מרגיש חוסר שליטה בבס ובעיקר חוסר באנרגיה .
הכוונה בחוסר באנרגיה זה שהסאונד לא מטיח לי בפנים , יתכן שאני מצפה ממנו לסאונד טרנזיסטור ואני עושה כאן עוול .
בכול הסגנונות אני מרגיש הבלטה באזור 1K בעיקר שאני עולה בווליום .
אני נמצא כרגע עם השופרות המקורית של המגבר וה bias מכוון .
4 יחידות KT88
2 S6N7
2 12AX7
אין לי שום ניסיון עם שופרות ואני תוהה האם החלפת השופרות יכולה להביא את המגבר לתוצאות טובות יותר ?
והאם יש שופרות איכותיות במחירים שפויים ?
יש לי כוונה לרכוש קדם מגבר . האם בכך שאני מבטל את קדם המגבר הפנימי אני מבטל את השימוש בשופרות של הקדם ?
או שעדיין יש להם שימוש ?
מודה על העזרה