יש לי אותו. מדובר בממיר מצויין, טוב למחירו וגם למעבר לו. המחיר לא חשוב, יש המון מוצרים אודיופילים שלא שווים אפילו רבע ממחירם והכל אחיזת עיניים ואגו למי יש גדול יותר. בנוסף, יש לו מגבר אוזניות מדהים.אשמח לקבל חוו"ד על הdac הזה (rme adi 2),
תודה.
תודה,יש לי אותו. מדובר בממיר מצויין, טוב למחירו וגם למעבר לו. המחיר לא חשוב, יש המון מוצרים אודיופילים שלא שווים אפילו רבע ממחירם והכל אחיזת עיניים ואגו למי יש גדול יותר. בנוסף, יש לו מגבר אוזניות מדהים.
יש ממירים טובים ממנו בשוק, אבל הגמישות הסאונד והפיצ'רים שיש בו מאפשרים לך להגיע לתוצאות מעולות שעם ממיר רגיל כמעט ולא תצליח.
לא יודע אם אפשר לקרוא לו "אולפני", זו באמת חברה שמזוהה עם אולפנים אבל זה לא אומר דבר. בכלל המונח אולפני זה אגדות אורבניות של אודיופילים שמקשיבים בדרך כלל עם העיניים. "איכות אולפן" זו לא מילה גסה.
כמובן, שיש גם את הטעם האישי, כל ממיר נשמע מעט שונה.
ממליץ לך ללכת להקשיב ולבחון בעצמך ולא להסתמך רק על המלצות חברים או כאלה שאולי יש להם אינטרס מוסתר.
בהצלחה תותח.
מה לא טוב בו?יש לי אותו. חביב. שווה את מחירו. לא יותר ולא פחות.
אולפני זה אחלה.תודה,
אולפני לא מפחיד אותי, אני לא מחפש כרגע סאונד מלטף,
אני רוצה מקסימום שקיפות ופירוט (ביחס למחיר כמובן...לא מצפה שהממיר הזה יחליף ציוד של 20K...)
ושלא יהיה מדאי 'משעמם'
נסתדר בהמשך עם הטונאליות...
כמובן שאלך לשמוע, אבל רוצה חוות דעת נוספות ...
מה לא טוב בו?
תודה,
אולפני לא מפחיד אותי, אני לא מחפש כרגע סאונד מלטף,
אני רוצה מקסימום שקיפות ופירוט (ביחס למחיר כמובן...לא מצפה שהממיר הזה יחליף ציוד של 20K...)
ושלא יהיה מדאי 'משעמם'
נסתדר בהמשך עם הטונאליות...
כמובן שאלך לשמוע, אבל רוצה חוות דעת נוספות ...
מה לא טוב בו?
תודה רבה!אני לא יודע מה לא טוב בו, לדעתי אין בו משהו שהוא לא טוב שבגללו יש לפסול אותו, אבל יש טובים ממנו כמו שיש גם פחות טובים.
יצא לי לבדוק מולו מספר ממירים, אבל זה עניין של טעם. אני מצאתי את הממיר הנ''ל משתווה ואפילו טוב מממירים "אודיופילים" שעולים הרבה יותר, כבדים ובנויים היטב ביחס לקטנטן הזה...
היתרון הגדול שלו זה ה Eq הפרמטרי שדרכו אתה יכול להוציא הרבה יותר מהמערכת שלך, מצריך קצת נסיון אבל זה תורם רבות. אצלי אני מצליח להביא את המערכת עד ל 22 הרץ בחדר מבלי להרוס כלום!
רק אציין שאם אתה מתכוון לשמוע הרבה חומר ב DSD, ה Eq לא פעיל (אולי בגרסה מעל יש אופציה, אני לא בטוח).
אני מצטרף להמלצה על Chord qutest. שמעתי אותו והוא גם טוב, לא יודע אם הוא נשמע יותר "אנלוגי" בהשוואה ל Adi-2 dac fs כמו שנאמר מעלי, אני בכלל לא אוהב להכנס למונחים והתיאורים הללו... אבל הממיר הנ''ל חסר יציאות XLR אם הם חשובים לך, חסר Eq שהוא גם יתרון. בתור ממיר נטו הם פחות או יותר בעלי ביצועים דומים.
בהצלחה
תודה רבה!
ראיתי טענות על במה שטוחה מאוד וגבוהים 'קשים'
מה הנסיון שלך?
אתה!אלוף