שרשור תגובות לכתבה: Quad VA One - מגבר שפופרות וחיבור לטלפון
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,464 מעורבות 751 נקודות 113 25/1/16 #1 שרשור תגובות לכתבה: Quad VA One - מגבר שפופרות וחיבור לטלפון
AK1 חבר משקיען הודעות 11,889 מעורבות 2,919 נקודות 113 25/1/16 #2 התכוונת חיבור לסמארטפון -- חשבתי שהכוונה לשמיעת טלפון דרך מגבר שפופרתי...
AK1 חבר משקיען הודעות 11,889 מעורבות 2,919 נקודות 113 26/1/16 #4 נכתב ע"י liorkoren: סמארטפון זה טלפון חכם... לחץ כדי להרחיב... הבעייה הייתה שאני לא הייתי מספיק חכם לחשוב על טלפון חכם כשקראתי "מגבר שפופרות וחיבור לטלפון". בשבילי ברירת המחדל של המילה "טלפון" היא עדיין מכשיר להתקשרות בין אנשים, אלא אם מדגישים שהכוונה לטלפון חכם דווקא, שיכול לעשות הכל למעט קפה, וגם זה יגיע. עמיר
נכתב ע"י liorkoren: סמארטפון זה טלפון חכם... לחץ כדי להרחיב... הבעייה הייתה שאני לא הייתי מספיק חכם לחשוב על טלפון חכם כשקראתי "מגבר שפופרות וחיבור לטלפון". בשבילי ברירת המחדל של המילה "טלפון" היא עדיין מכשיר להתקשרות בין אנשים, אלא אם מדגישים שהכוונה לטלפון חכם דווקא, שיכול לעשות הכל למעט קפה, וגם זה יגיע. עמיר
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 26/1/16 #5 שהיינו מדברים בטלפונים (שחורים כאלו עם חוגה מסתובבת) מי בכלל חשב על "טלפונים חכמים" יותר עניין אותנו השכנה שגרה ממול... איך שהזמן רץ. תודה על הסקירה. דווקא נחמד להניח במטבח. מקווה שהתמחור שלהם יהיה סביר.
שהיינו מדברים בטלפונים (שחורים כאלו עם חוגה מסתובבת) מי בכלל חשב על "טלפונים חכמים" יותר עניין אותנו השכנה שגרה ממול... איך שהזמן רץ. תודה על הסקירה. דווקא נחמד להניח במטבח. מקווה שהתמחור שלהם יהיה סביר.
tomertsin מושעה הודעות 12,603 מעורבות 2,203 נקודות 113 26/1/16 #6 נכתב ע"י oferT: יותר עניין אותנו השכנה שגרה ממול... לחץ כדי להרחיב... הכי מעניינית... תומר