תעשה את החשבון אם שווה לך לשלם דמי מנוי מלאים כל חודש במקום שני יורו לחודש, רק כדי שתוכל לשמור favorites. אני פשוט רושם בקובץ בצד את מה שאהבתי, וחוסך די הרבה כסף.תודה על ההפניה לשרשור!
במידה ואני יכול לפתוח חשבון בארה״ב ולשלם לשנה מראש אז האם אני יכול להשתמש בלי שהfavorites נמחק? ומה קורה אחרי שנה?
אני משתמש כבר כמה שנים ב tidal סה״כ מרוצה אבל ראיתי שה linn שלי תומך ב highres של qobus אבל לא ב mqa
בנוסף לאחרונה ניל יאנג הוריד את הדיסקוגרפיה שלו מהשרות של tidal בגלל ה mqa
וכבר המון זמן שאין להם את הקטלוג של nmc (ישראל)
אין לי קיובוז כי אין לי עצבים להתעסק כל חודש בחידוש אבל טידל ממש לא באיכות מספיקה ויצא לי השבוע לעשות השוואה מול קובץ שיש לי שהוכיח לי שוב שmqa זה ממש לא פתרון. ממשיך לרכוש מוזיקה אונליין ולהשתמש בטידל רק כדי לבדוק כל אלבום שאני עומד לרכוש אם הוא שווה את ההשקעה...אני בדעה הפוכה, דווקא היה לי קובוז נרשמתי כשהייתי בחול בלי הרבה בעיה, ברגע שחידשתי כ״א מחשש לגניבה, הקובוז הפסיק לעבוד ולא התאמצתי להחזיר אותו.
טידל מספיק איכותי וטוב, מי שלא רוצה לתת שירות לישראל, שילך להתקווד (במלרע ) מבחינתי.
אין לי קיובוז כי אין לי עצבים להתעסק כל חודש בחידוש אבל טידל ממש לא באיכות מספיקה ויצא לי השבוע לעשות השוואה מול קובץ שיש לי שהוכיח לי שוב שmqa זה ממש לא פתרון. ממשיך לרכוש מוזיקה אונליין ולהשתמש בטידל רק כדי לבדוק כל אלבום שאני עומד לרכוש אם הוא שווה את ההשקעה...
לריצות טידל מספיק סבבה.
רושמים בקובץ בצד (למשל Playlist.doc) מחרוזות חיפוש שמאפשרות לך למצוא את הקטעים ישירות תוך שניות. הנה לדוגמה התחלת הרשימה שלי:רוצה לנסות QUBUZ אבל איך מסתדרים ללא מועדפים... זה התחליף מבחינתי לספרית דיסקים והדרך לעבור על הדברים שאני אוהב.
ושמים בקובץ בצד (למשל Playlist.doc) מחרוזות חיפוש שמאפשרות לך למצוא את הקטעים ישירות תוך שניות. הנה לדוגמה התחלת הרשימה שלי:
הסיבה היא כדי לחסוך את העלות החודשית ואת הסיבוכים של רכישת מנוי רשמי לקובוז. ברוב המקרים אני לא חוזר לדברים שאהבתי אלא מוסיף חדשים, ובמיעוט המקרים שכן, כמה שניות נוספות לחיפוש ממש לא מטרידות אותי.למה לי לבצע חיפוש מחדש - אם יש כמה ביצועים של אותו אומן, או כמה הדפסות של אותה הקלטה באיכויות שונות, דיסקים שונים עם תוספות של טראקים, טעויות של איות וכו'.