רמקולים Q Acoustics או הכיף בלקנות בארץ (או שלא)

drumace

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
שלום,
אז החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הסטריאו העתיק שלי במערכת חדשה וקפצתי לביקור בחנות סטריאו קרובה למקום עבודתי.
התרשמתי מאוד מזוג רמקולים של חברה שלא הכרתי בכלל - Q Acoustics ומבחינתי אלו הרמקולים המתאימים ביותר מבחינת עלות-תועלת. מחירם בארץ הוא 6000 ש"ח לזוג (דגם 2050i).

שבתי הביתה והתחלתי לחפש מידע על אותם רמקולים ואז גיליתי שבארץ מוצאם (אנגליה) הם עולים פחות מ-2700 ש"ח!!!

בררתי בחנות נוספת וגם שם קיבלתי את הצעת המחיר (השערורייתית) של 6000 ש"ח.

ברור לי שיש עלויות מכס ויבוא אבל כשזה יותר מפי 2 זה נשמע לי לא סביר בעליל.

מה דעתכם?

אשמח לשמוע להצעות לפתרונות.

תודה

edoson

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
אז החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הסטריאו העתיק שלי במערכת חדשה וקפצתי לביקור בחנות סטריאו קרובה למקום עבודתי.
התרשמתי מאוד מזוג רמקולים של חברה שלא הכרתי בכלל - Q Acoustics ומבחינתי אלו הרמקולים המתאימים ביותר מבחינת עלות-תועלת. מחירם בארץ הוא 6000 ש"ח לזוג (דגם 2050i).

שבתי הביתה והתחלתי לחפש מידע על אותם רמקולים ואז גיליתי שבארץ מוצאם (אנגליה) הם עולים פחות מ-2700 ש"ח!!!

בררתי בחנות נוספת וגם שם קיבלתי את הצעת המחיר (השערורייתית) של 6000 ש"ח.

ברור לי שיש עלויות מכס ויבוא אבל כשזה יותר מפי 2 זה נשמע לי לא סביר בעליל.

מה דעתכם?

אשמח לשמוע להצעות לפתרונות.

תודה

מצחיק, קנו לי בחול את הדגם 2020i ב1000 שח, בארץ הם עולים 2500.
לא מבין בזה יותר מדי אבל ברגע שהמשקל מתחיל להיות פקטור בעלות המשלוח, היכולת מיקוח שלך יורדת והמחירים עולים.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
תעשה חישוב כמה יעלה לך להביא את הרמקולים עד הבית ואז תשווה למחירם בארץ.
להשוואה שעשית , מחיר בארץ מול מחיר בחול, אין שום משמעות.
אז תבדוק במחשבוני יבוא כמה תעלה ההובלה ועל זה תוסיף מס קניה ומעמ בשיעור של 36% ואת זה תשווה למחיר בארץ כאשר תזכור שבארץ אתה מקבל אחריות לעומת אחריות בחול ( שזה אומר לך תתעסק עם משלוח לחול אם תהיה בעיה... ).
ארז

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לא מבין אך נכנסתה לחנות אחת ומצעתה את הרמקול עם העלות תועלת הטוב ביותר !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור