pv80 של פנסוניק מול הדגם החדש a20 או x20

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
סוף סוף החלטתי לרכוש מסך פלזמה של פנסוניק אך חשוב לי מאוד לדעת האם לקנות את הדגם pv80 הישן יותר או הדגם החדש המחליף x20 או a20 בגודל 42 אינץ ?

מה ההבדל והאם משהו יכול לומר לי בוודאות האם pv80 עדיפה ולמה חוץ מעניין ההשתקפות שהבנתי ש pv80 מתמודדת יותר טוב .
מחיר pv80 - יד שנייה במצב שנה בשימוש 3000 ש"ח או הדגם החדש במחיר 3790 ??

אשמח לדעת מה נותן תמורה טובה יותר לכסף ובאיזה דגם האיכות תמונה טובה יותר גם בשידורי HD וגם ב SD ..

מחכה לתגובות וחוות דעת בעניין תודה מראש

סוף שבוע נעים לכולם ויאללה למונדיאל

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הדגם PV80 אכן מוצלח מאוד. לא השוותי מולו את הדגמים החדשים.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
אשמח לקבל עוד תגובות לצורך השוואה בין הדגמים

תודה ליאור אבל אני מחפש משהו שיצא לו לראות את הדגמים ולבחון את ההבדלים ביניהם אשמח לקבל תגובות מחכה לכך מאוד בבקשה אני זקוק לתגובות

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
700 שח הפרש ?? למה לקנות יד שניה ?. לך על החדש ..

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
מה ההבדל והאם משהו יכול לומר לי בוודאות האם pv80 עדיפה ולמה חוץ מעניין ההשתקפות שהבנתי ש pv80 מתמודדת יותר טוב .
מחיר pv80 - יד שנייה במצב שנה בשימוש 3000 ש"ח או הדגם החדש במחיר 3790 ??

אתה רציני?
מחיר של טלויזיה משומשת במחיר של כמעט חדש?
מחיר ריאלי למסך כזה, לדעתי לא אמור לעבור את ה-1700 ש''ח.

המסכים החדשים בכלל בעייתים ( הסדרות הזולות) בגלל השתקפויות.
המסכים הטובים של פנסוניק נמכרים במחירים מופרכים ותלושים מהמציאות.
בעיה.(sad)

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
אז מה מציעים ??

לא הצלחתי להבין עדיין מה יותר איכותי הדגמים החדשים או pv80 המוצלח ללא בעיית השתקפויות??

ומה אתם מציעים איזה מסך פלזמה במחיר של עד 4000 ש"ח לגודל 42 אינץ שנותן את התמורה הכי טובה לכסף בצפייה התכני sd וגם hd לרוב בצפייה sd

עכשיו אני ממש מבולבל הדגמים החדשים בעייתים מצד אחד מצד שני אף אחד לא יודע האם יש ההבדל בין Pv80 לדגמים החדשים ומצד נוסף 3000 ש"ח למסך לא בעייתי כמו pv80 יקר מידי ?

למה שבן אדם ימכור מסך משומש כדוגמת pv80 שנחשב ליותר מוצלח מכול הסדרות החדשות x a ? ב1700 ש"ח במחיר של מסך לפי מה שהבנתי טוב יותר מהדגמים החדשים של פנסוניק כדוגמת x20 או a20 החדשים שעולים בין 3700-4000

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור