pv80 המומלצת או היטאצ'י 102, דגם חדש

• פותח הנושא adik
  • פורסם בתאריך

adik

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,

אחרי שלא מצאתי את המידע בחיפוש אני פונה לעזרתכם הישירה.

שתי מתמודדות, בגודל 42 הראשונה:

פנאסוניק PV80 ראיתי, די אהבתי וגם קראתי הרבה מאוד המלצות.
לינק נוח למידע מהיר על הPV80

כנראה שכבר הייתי קונה אותה, אם לא היו מציעים לי את האופציה השניה

האופציה השניה, היטאצי' 102. דגם חדש לגמרי, מחליף את ה-101. אם הבנתי נכון, זה המפרט שלו (כמעט ואין מידע ברשת על הדגם)

http://www.hitachiconsumer.com.my/home/P42E102A.as...

לא מצאתי בשום מקום ברשת התייחסות לדגם החדש, טוב, לא טוב, כן לא, לכל מי שיש מידע מה טוב.

ראיתי את שתיהן, לא הרגשתי הבדלים גדולים ותמיד הצלחתי למצוא תמונה בזמן מסויים בו אני מעדיף דווקא את השניה על פני הראשונה ולהפך.

המחיר דומה עד זהה, במה אתם הייתם בוחרים?

השימוש הוא בעיקר לצפיה בשידורים רגילים, ו-DVD. אין קונסולת משחקים, וכו'.

תודות...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
האם השוות בין שני המסכים בסוגי מקורות שונים? חיבור אל ממיר YES או HOT, סרטי DVD וגם HD ?
להיטאצ'י יש יתרון קטן ברזולוציה, מלבד זאת, שני המסכים יתאימו לצרכיך ויש כאן גם ענין של טעם אישי.
תבדוק גם למי יש אחריות ארוכה יותר.

adik

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה

ראיתי את שתי הטלויזיות זו ליד זו, בשידורי Yes רגיל וגם HD, וסרט בלו-ריי.
איכות התמונה נראתה לי דומה. הפנסוניק אדומה יותר (במיוחד בולט בפנים של אנשים) ומפורטת יותר בשחורים. ההיטאצ'י בהירה יותר.
ההעדפה שלי השתנתה לאורך הצפיה, פעם זו נראתה טוב יותר, ופעם השניה.

כמו כן, התרשמתי שמתיחת התמונה בפנסוניק פחות טובה מבהיטאצ'י (הראשים נראו רחבים יותר)

קראתי קצת בינתיים על פנל ALIS של ההיטאצ'י, ונבהלתי. הבנתי שהוא שנוי במחלוקת, אם כי ההודעות שהתיחסו לענין נכתבו לפני זמן רב (כשנתיים). האם ההבהובים וההפרעות עדין קורים גם בפנלים חדשים מסוג זה? אשמח אם תוכל לפרט קצת בעניין.
יש לציין שצפיתי במסך במשך כ20 דקות ולא ראיתי תופעות כאלו.

אני בהתלבטות רצינית, מצד אחד הפנסוניק מומלצת מאוד, גם פה וגם במקומות אחרים, ומצד שני, הדגם של ההיטאצ'י חדש יותר, ומוצע לי באותו מחיר (למרות שבמקור יקר יותר).

לגבי האחריות - פנסוניק: שנה אחריות כוללת + 4 שנים נוספות על המסך. היטאצ'י: 3 שנים אחריות כוללת. כמובן ע"י היבואן הרשמי.

אשמח להתיחסויות נוספות, שכן עשיתי חיפוש רציני של הדגם הזה של היטאצ'י ולא הצלחתי למצוא ביקורות או חוות דעת בכלל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לגבי תופעת ההבהובים, יש אנשים שיותר רגישים אליה, אחרים פחות.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בקשר לפנסוניק יש לבדוק שהאחריות היא של יורוקום.

לדעתי האישית מנגנון מתיחת התמונה מיותר לחלוטין - לאחר תקופה של שבוע ראיה המצב רגיל (9:16) מתרגלים לכך ואין צורך בשום מנגון מתיחת התמונה (כאמור דעתי האישית)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור