Pure Acoustics YOO-3 מרכז כייף קטן

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: Pure Acoustics YOO-3 מרכז כייף קטן

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני קניתי אותו לפני כחודשיים בהמלצה של אחד ממנהלי האתר . בגדול המכשיר מהווה תמורה מלאה לכסף . אצלי הוא משמש כמערכת ליד המיטה ובינתיים עושה את עבודתו נאמנה. מאידך אי אפשר לצפות ממכשיר של 850 שח להכל .

החסרונות :

- מגש עדין , צריך להיזהר איתו
- כשהמכשיר כבוי יש תאורה מהבהבת מעצבנת שלא ניתן להפסיק ( החזית של המגש
מהבהבת בכחול רך )
- אין למכשיר שעון בתצוגה בזמן שהוא כבוי או טיימר מעורר שמדליק אותו לפי בקשה .
- אין כתוביות בעברית וחבל
- כיוון ראשוני של התחנות ברדיו קצת מעצבן ובכלל כשמדליקים תמיד הוא עובר למצב
CD גם אם היינו במצב רדיו קודם לכן .
- השלט לא נוח לתפעול , כל פעם צריך לחפש את הכפתורים מחדש .

מה שמפצה על הכל הוא רמת הסאונד הטובה מאוד והמפתיעה שמכשיר כל כך זול יכול לתת . אני נהנה בסך הכל הכללי מהמכשיר והוא עובד אצלי בעיקר בשמיעת מוזיקה מדיסקים וMP3 .

נערך לאחרונה ב:

vladimirm2

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
חסרון במערכת

לאחר שקניתי את המערכת, אני מאוד מרוצה, הצליל מדהים, אבל:

במצב STAND BY המנורה הכחולה מהבהבת כל הזמן ובלילה/חושך העניין מאוד מפריע.
יש לי פתרון, מי שמעוניין יכול לפנות 050-7881219 או למייל vladimirm2@mail.ru

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כנראה ענין לטכנאי (ניתוק הנורה), רק שמן הסתם זה גם יבטל אחריות.

ש

שחר 12313

אורח
אל תקנו מוצרים של Pure acustics

קניתי בנתב"ג מערכת מיני שלהם שמיועדת גם לשימוש עם קבצי וידאו. מדובר ברכישה הגרועה ביותר שביצעתי אי פעם:
1. ממשק ניגון קבצי הוידאו מגוחך - מדובר בממשק open source הכי פשוט שיש שכל היצרנים הסינים האנונימיים משתמשים בו ולא ביצעו בו אפילו שינוי קטן כדי להפוך אותו לבר שימוש.
2. הסאונד פשוט גרוע. מגבר חלש ביותר וצליל אטום ומחריד. לא אגזים ואומר שהטייפ דאבל קסט של סוני שהיה לי בשנת 90 הפיק סאונד טוב פי כמה.
3. בפועל בניגוד להצהרות לא מנגן MP3 מדיסק, DVD או USB בצורה סבירה. לא מצליח לקרוא את רוב מה שמכניסים אליו כולל דיסקים מקוריים שזה עתה יצאו מהעטיפה.

שלחתי את הזבל הזה פעם אחת כבר לתיקון ומאז נעלמה לי החשבונית. אם הייתי מוצא אותה הייתי מאמלל את המעבדה שבוע אחרי שבוע עד שיודו בפה מלא שהזבל הזה לא מסוגל למלא שום פונקציונאליות מוצהרת שלו. עם ההצהרה הזאת הייתי הולך לבית משפט.

בקיצור - אל תקנו מוצרים נחותים של חברה נחותה. תשקיעו קצת יותר ותקנו של חברה אמיתית!
והכי חשוב - אל תקנו מערכת בשדה התעופה או בכל מקום בו אי אפשר להקשיב לה - huge mistake

א

אורח

אורח
בלה בלה בלה

שחר 12 1 ואין שם אף אחד זה הכי קל לזלזל במשהו שאתה קונה בזול תצפה גם לשלם ביוקר ומה שאני בא לומר פה זה אל תיסחף עם הרוח בוא לא נגזים זאת סקירה רק של ה יו 3 ודווקא לאחי הגדול יש אותה בסלון והוא מרוצה מאוד שומע מוזיקה ונהנה מכל רגע בעיקר טראקים פסיכודאליים אני אישית שמעתי כמה דגמים של פיור אקוסטיק והסאוונד שלהם שונה מכל מה ששמעתי וזה הכל עניין של מה נשמע לך טוב שמעתי jbl ועוד המון מערכות טובות ואיכותיות ובסופו של דבר החלטתי להשקיע דווקא במערכת קולנוע של פייור ואני לא מאוכזב לרגע אני משבח אותם נהפוך הוא מבחינת איכות אני בטוח שיש להם את זה ומי שאמר חברת מדבקה טעה ובגדול סטיקרים תמיד אפשר להדביק והכי קל אז בבקשה קצת ריאליות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור