שלום,
במסגרת מסעו של ברקצ הוא מתאר כך:
"
במסגרת מסעו של ברקצ הוא מתאר כך:
"
עוברים לחברים חדשים ישנים - הרמקולים של פיאגה. חברה שוויצרית שמייצרת רמקולים במעטפות אלומיניום היי טקיות מרשימות ביותר. לא היה רמקול מדפי - שמנו את הרצפתי הקטן-בינוני (סדרה 5 אני אינני טועה קוראים לה). וכאן - בום לפרצוף. כאפות לילד הכאפות. פצצות לגבות ולריסים ולשערות הבולטות באזניים. זהו זה - זה רמקול בשבילי ! בלי הסברים, בלי תירוצים - הרמקול הזה גדול מהחיים. ככה אני אוהב את זה. אחרי 30 שניות אני כבר מכור. ואני כבר מספיק זקן כדי לדעת שזה לא סתם "טריק אודיופילי" של הדגשת כל מיני תדרים כדי למצוא חן - זה הדבר האמיתי. גבי - אני רוצה. עכשיו. מיד. אלא מה ? לא ייכנס אצלי, כאמור, הרצפתי. יש להם דגם מדפי חמוד להפליא, גדול ומאסיבי אבל לא גדול מדי - עם אותם אלמנטים בדיוק, כולל המיד טוויטר הריבוני שאם אינני טועה יחודי רק להם. גבי - תברר לי מחיר - אני מצלצל מחר ומבצעים הזמנה, בלי לשמוע את הרמקול לא אצלו ולא אצלי. אני חוזר הביתה עם חיוך על הפרצוף , בודק באינטרנט - המחיר , 3,500 יורו , יותר יקר מהתקציב שהקצבתי, אבל הי - חיים פעם אחת, אם אפשר לקרוא לזה חיים ... אני קם למחרת, אסאמאס מגבי : סורי. הרמקול יקר מדי. לא נורא אני עונה לו, נמתח קצת את התקציב. תעשה הנחה קטנה. נסתדר. לא הבנת , עונה גבי, המחיר שראית הוא ליחידה הבודדת ... פוף. התפוצץ הבלון. לסכומים כאלה אני לא מגיע,, לפחות בסיבוב הנוכחי. יום אחד , כשאהיה גדול, במקום מכונית מכבי אש (ושתי בתולות בלונדיניות) אקנה לי רמקול של פיאגה."
למשהו יש ניסיון דומה/ שונה ??
איזה דגם שמעת ? עם איזו הגברה ? האם ניתן לאפיין את הסאונד?
אשמח לתובנות
סופש נעים
איתי
למשהו יש ניסיון דומה/ שונה ??
איזה דגם שמעת ? עם איזו הגברה ? האם ניתן לאפיין את הסאונד?
אשמח לתובנות
סופש נעים
איתי