PIEGA - מי יודע

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
שלום,
במסגרת מסעו של ברקצ הוא מתאר כך:

"
עוברים לחברים חדשים ישנים - הרמקולים של פיאגה. חברה שוויצרית שמייצרת רמקולים במעטפות אלומיניום היי טקיות מרשימות ביותר. לא היה רמקול מדפי - שמנו את הרצפתי הקטן-בינוני (סדרה 5 אני אינני טועה קוראים לה). וכאן - בום לפרצוף. כאפות לילד הכאפות. פצצות לגבות ולריסים ולשערות הבולטות באזניים. זהו זה - זה רמקול בשבילי ! בלי הסברים, בלי תירוצים - הרמקול הזה גדול מהחיים. ככה אני אוהב את זה. אחרי 30 שניות אני כבר מכור. ואני כבר מספיק זקן כדי לדעת שזה לא סתם "טריק אודיופילי" של הדגשת כל מיני תדרים כדי למצוא חן - זה הדבר האמיתי. גבי - אני רוצה. עכשיו. מיד. אלא מה ? לא ייכנס אצלי, כאמור, הרצפתי. יש להם דגם מדפי חמוד להפליא, גדול ומאסיבי אבל לא גדול מדי - עם אותם אלמנטים בדיוק, כולל המיד טוויטר הריבוני שאם אינני טועה יחודי רק להם. גבי - תברר לי מחיר - אני מצלצל מחר ומבצעים הזמנה, בלי לשמוע את הרמקול לא אצלו ולא אצלי. אני חוזר הביתה עם חיוך על הפרצוף , בודק באינטרנט - המחיר , 3,500 יורו , יותר יקר מהתקציב שהקצבתי, אבל הי - חיים פעם אחת, אם אפשר לקרוא לזה חיים ... אני קם למחרת, אסאמאס מגבי : סורי. הרמקול יקר מדי. לא נורא אני עונה לו, נמתח קצת את התקציב. תעשה הנחה קטנה. נסתדר. לא הבנת , עונה גבי, המחיר שראית הוא ליחידה הבודדת ... פוף. התפוצץ הבלון. לסכומים כאלה אני לא מגיע,, לפחות בסיבוב הנוכחי. יום אחד , כשאהיה גדול, במקום מכונית מכבי אש (ושתי בתולות בלונדיניות) אקנה לי רמקול של פיאגה."

למשהו יש ניסיון דומה/ שונה ??
איזה דגם שמעת ? עם איזו הגברה ? האם ניתן לאפיין את הסאונד?

אשמח לתובנות

סופש נעים

איתי

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
אני שמעתי אותו בתערוכה בכפר המכביה, משודך להגל, והוא היה מאד מרשים

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
השאלה זה לגבי המדפי??

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
את המדפי אין בארץ - אבל אני כל כך התלהבתי שהייתי מוכן להזמין את המדפי על סמך שמיעת הרצפתי התואם , עם אותם דרייברים. עד שגיליתי את המחיר .... יש דרך אגב סדרה נמוכה יותר (סדרת הפרמיום) , שגם היא נשמעת בסך הכל מצויין, בה רק הטוויטר הוא ריבון ושאר הדרייברים רגילים. הרמקול שעליו דיברתי הוא מסדרת הקואקס, שלה כאמור דרייבר ריבון שהוא מיד ובתוכו טוויטר.

http://www.piega.ch/e/produkte/coax102.htm

כל מקרה אלה מסוג הרמקולים שהם סוג של "פלא" - לא להאמין מה מוציאים מקופסאות די מינימליסטיות. הגימור מושלם , כך שמי שיש לו בית מתוקתק בסיגנון מעוצב ומודרני זה ישתלב ממש בקלות ויזכה באישורה של האישה אפילו אם היא מהקשוחות ביותר.

הכי פשוט לקפוץ לגבי מסאונדקווסט ולהאזין לבד.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
הרצפתי מהמם.
במינכן הייתי מהופנט ממנו.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
השווייצרים מניאקים, לא רק מוצרים פנטסטיים הם יודעים לעשות, גם מחירים פסיכיים הם יודעים לתקוע. שיתביישו להם.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
השווייצרים מניאקים, לא רק מוצרים פנטסטיים הם יודעים לעשות, גם מחירים פסיכיים הם יודעים לתקוע. שיתביישו להם.
למה אתה אומר ככה ? עד שיש מוצר טוב ,שיקחו עליו כסף ,אתה בכלל צריך דברים סינים,

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
לא כל מי שסבור שיצרנים ״תוקעים״ מחירים, בראש וראשונה בכדי לספק דרישה של קהל ה״רעב״ דווקא למחירים כאלו, הוא בהכרח מי שיאלץ להתפשר על איכות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור