התחלתי להתעניין במסך בגלל המבצע של שםק אלקטריק שכולל גם את המערכת קולנוע ביתי של philips (מספר דגם 3154)
ואכן מבחינה שעשיתי הוא נראה די טוב אך יחסית יקר למסכים בגדלים דומים
השאלה היא האם זה באמת שווה את זה (המסך הזה + המערכת) או שמא עדיף לי במחיר של 7900 (זה המחיר שהם מוכרים את המסך) לקנות בכלל מסך 42 של שארפ או טושיבה..
או בכלל לחסוך את כמה אלפים ולקנות 32 / 37 של שארפ או טושיבה
מרחק צפייה כ-3 מטר
בעיקר ישמש המסך בעיקר לצפייה בטלוויזיה (יס-מקס), בנוסף איזו שהיא קונסולה וצפייה ב-DVD.
מערכת מולטימדיה - אני שוקל במקביל האם לקנות PS3 או מחשב מאוד חזק (ביצועית וגראפית) שישמש כמערכת מולטימדיה ומשחקים וכמובן הייתי רוצה כמה שיותר מהר מערכת סאונד טובה שתתמוך בזה.
אני לא צריך שכל הדברים האלה יהיו הכי טובים בשוק (למעט המחשב)
כיוון שהכי טוב בשוק הוא הכי יקר - אני רוצה להשאיר את הכל על התקציב הכי מינימלי שאפשרי כמובן מבלי לפגוע משמעותית באיכות. (למשל אין צורך אמיתי ב-FULL HD למעט בשביל ה-PS3 וגם זה לא קריטי מה שמוזיל את עלות המסך...)
סביב 8,000-10,000 ש"ח תוכל לרכוש מסך פלזמה 42" שיהווה פיתרון טוב לשידורי טלוויזיה.
אבל לחיבור מחשב, מסך כזה יהיה פחות מתאים.
3 מטר זה מרחק גבולי לגודל: יש כאלו שיסתפקו בגודל 37", אני הייתי הולך על 42".
פלזמה תתאים יותר לצפיה בשידורי טלוויזיה.
פלזמה בגודל 42" מגיעה ברזולוציית 1024X768 שמתוחה לרוחב 16:9 - הפיקסלים מלבניים ולכן התמונה תראה מתוחה ב-Windows, אם כי בסרטים מהמחשב זה יראה בסדר.
HD READY בגודל ובתקציב הזה בהחלט יספק אותך.
לא יודע לומר לך לגבי המבצע, אתה צריך לבדוק כמה עולה המסך לבדו וגם דגמי מסכים מקבילים.
הבנתי - תודה רבה.
שאלה אחרונה, המרחק הוא יותר סביבות ה-2.5 באם אני קונה בסוף 37/32 (שיקולים פיננסים) - האם זה נכון שבגדלים כאלה עדיף לי LCD?
נ.ב. לגביי המבצע - אז קונים את הטלוויזיה ומקבלים את המערכת כמתנה (עלות ה-32 היא 7900, ה-37 סביב ה-10, וה-42 סביב ה-13 כמדומני כולן LCD)
תזכורת: דגם הטלוויזה הוא 7762 ; דגם המערכת קולנוע 3154
אשמח לתשובה לשאלה - תודה רבה!
- שאלה אחרונה, המרחק הוא יותר סביבות ה-2.5 באם אני קונה בסוף 37/32 (שיקולים פיננסים) - האם זה נכון שבגדלים כאלה עדיף לי LCD? -
במרחק הזה גודל 37 יתאים (לטעמי) יותר.
במקרה שלך, לא הגודל הוא לא קריטריון להעדפת LCD על פלזמה או להפך, מה שחשוב יותר אלו הם צרכיך.
לגבי המבצע, מציע לך לבדוק בחנות מה היא העלות האמיתית של המסך והמערכת ואז לעשות את החשבון.