Pbn Audio Montana Eps II

morpheauss

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כחדשים, (נקנו ב2009) ,
לרגל שדרוג לדגם הבכיר ב30K$
עולים בחו"ל כ10$
ובארץ כ 50K ש"ח
למכירה במחיר הזדמנות 25000 ש"ח בלבד.
heavyweight champions
לרציניים הזדמנות נדירה לרמקולי קצה פולריינג' אמיתיים 72 ק"ג ליחידה.
המון מידע ברשת ,נתונים טכניים :
http://www.thesoundstation.com/pages/montana_eps2
0527345157 - עוזי.

תמונות מצורפות

• 031.jpeg
    031.jpeg
    KB 43.7 · צפיות: 361

morpheauss

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
* למי שלא מכיר - מומלץ לקרוא ביקורות ולהבין על איזה מציאה מדובר . לא הלאה והרבה במילים על איזון טונאלי , רוחב פס, שקיפות,פרזנטצייה, פירוט , דיוק וניקיון - בלה בלה בלה ... אבל אומר בהחלט שאין מתחרים ברמקולים דינאמיים בקבוצת מחיר פי 4 ממה שאני דורש !
וזאת בזכות איכות הבנייה ללא הפשרות - תכנון הדיאפוליטו הסימטרי שעושה שימוש ביח' איכותיות עם אינטגרצייה מושלמת (4.5" *2 למידים המהירים כברק ומחזיקי עוצמה אדירה בזכות תכונות הקוולאר ) סופט דום טוויטר איכותי , וכמובן 2 וופרים 9" מ paper מהירים ועוצמתיים - כמובן הקרוס המושקע והחיווט הפינימי בתוך תיבה שלא חסכו בה במחיצות דפנות לא מקבילות וכו' להענקת צליל נקי מפורט עם דינמיות מתפרצת ויכולת שיחזור ריאליסטית בצורה מבהילה .
* ולמי שכן מכיר - אומר שלרמקול הזה אין סוף ! ומפתיעה כמה ניתן לסחוט ממנו עוד ועוד ולקבל תמורה שבאמת לא שמעתי מהרבה רמקולים יקרים בהרבה הרבה הרבה ... .

morpheauss

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
* חברים : תודה על ההצעות המפתות , באמת אולי לא הייתי ברור מספיק אז אנסה להסביר את עצמי טוב יותר : בעקרון עדיף מכירה בסכום שציינתי (25000) , לא גמיש כלל ואפילו לא יודע ״ שפאגט״ . אין לי צורך בהורן גם אם מעץ טיאק , לא פלאנר ולא אלקטרוסטיים עם כל הכבוד הרב לי אליהם , עצם העובדה שהיו לי כאלו מספר שנים בעבר , וזה לא מה שאני מחפש .אשקול אפשרות לגופה על טרייד + תוספת של לא פחות מ 20000 אפשרי על מוניטור book shelf קטן (כזה שיתאים לחלל של חדר שינה על שידה) רק מהחברות הטובות ביותר / ממיר איכותי / טרנספורט (לא מנורות) / כבלי אינטרקונקט RCA /חשמל של סילטק ,
תודה מראש ואקווה שהפעם הדברים ברורים ופשוטים . ניתן להשיג אותי בנייד 0527345157 עדיף לא לפני 10:00 ולא אחרי 23:00 . ואם זה לא קשה מדיי עדיף לא בשבת .

שבת שלום .

morpheauss

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
המכירה הוקפאה עד להודעה חדשה - תודה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור