PANASONIC TH-P42X30

טלויזיה

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קניתי לפני כמה ימים את המסך מהיבואן.
הטלויזיה היא פלזמה HD READY עם חיבור לאינטרנט - כניסה לפייסבוק ורדיו אינטרנטי. מבחינת איכות היא מדהימה, רואים מצוין ויש גם מצב משחק, מגביר את התגובה כשאני משחק בPS3.

הדגם הוא חדש ורק לפני כמה ימים הגיע לארץ.

אצל היבואן המורשה (יורוקום) זה עלה לי 3500 אחרי התמקחות.

אשמח לשאלות, מקווה שעזרתי.

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
תתחדש
רואים טוב ? איך ההשתקפויות ?

טלויזיה

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה.

רואים מעולה. הורדתי ספרטקוס ב 720P והפרטים הקטנים פשוט מדהימים.
יש קצת השתקפות של אור, אם אני בזוית לחלון. אשתי לא שמה לב לזה עד שאמרתי לה, אבל אני חושב שיש השתקפות די ברורה.

אני חייב להוסיף גם שהשלט ממש לא נוח. הכפתורים של הקול וערוצים (למעלה - למטה) נמצאים בתחתית השלט... לא נוח בכלל.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תתחדש מסך מדהים איך איכות השחורים?
אמרו שבגם הזה יש יכולת שחור טובות יותר וכמובן תפקצרים שלא היה בX10
וX20

טלויזיה

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש מסך מדהים איך איכות השחורים?
אמרו שבגם הזה יש יכולת שחור טובות יותר וכמובן תפקצרים שלא היה בX10
וX20

השחורים ממש שחורים. נגיד, השוותי לשחורים שעל הפנים שלי - הם נראים ממש לבנים ליד השחורים שבמסך.
לגבי תפקצרים קשה לי להגיד... בעיקרון זה תלוי. תסביר לי מה זה תפקצרים ואולי אוכל לענות לך. מה שכן, הם עושים הבדל ענק מהדגמים הישנים יותר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
פקצרים= ניגיון מדיה
אנטררנט מובנה וכדומה

טלויזיה

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קיבלתי את הטלויזיה לפני כמה ימים אז אין לי הרבה ניסיון עם ניגון מדיה.

חיברתי USB עם ספרטקוס באיכות 720P - מדהים, בכיתי קצת מאושר... באמת התמונה היתה ממש טובה והניגון זרם חלק ולא נתקע פעם אחת. הקובץ היה דרך אגב MKV והכתוביות SRT (באנגלית).

אשתי ראתה פרק באיכות SD, נראה לי שהקובץ היה AVI והוא זרם. הורדתי אתמול שני פרקים של המשרד שנתקעו על ההתחלה. לא ברור לי מה היה העניין, אבל כשחיברתי את הUSB ל PS3 זה עבד טוב.

יש אפשרות להתחבר לפייסבוק אבל אין לי חשבון שם, אז אני לא יודע אם זה טוב (בכל אופן אפשר לחבר מקלדת USB לטלויזיה).
יש אופציה לשמוע רדיו אינטרנטי עם מלא תחנות - נחמד משהו, לא נראה לי שימושי כ"כ, יותר נוח לפתוח רדיו או לשמוע דרך הכבלים.
חוץ מזה, לא ראיתי עוד משהו שאפשר לעשות דרך הרשת (אין דפדפן או משהו כזה, כמו שיש ב PS3 למשל).

מקווה שעזרתי.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תודה על התשבות אני מעונין לרכוש תמסך לסבתא שלי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור