optoma benQ ושאר ירקות (3 קטנות)

menimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הרצון: לקנות מקרן לצורך צפיה בסרטים, בחיבור למחשב

התקציב: 500 דולר גג (רוכש בארה"ב)

ההתלבטות: Optoma w303 או BenQ MW523

1. האם יש הבדל בין יחס ניגודית 13,000 ל 15,000 האם זה משהו שרואים מבחינת איכות? זה ישפיע בכל מקום? או רק בחדר מואר?

2. האם יש הבדל בין החברות בהנחה ששני המקרנים הם עם כמעט אותם נתונים (מלבד יחס ניגודיות כאמור לרעת הBENQ)

האם באמת BenQ עדיפה על Optoma ?

3. יש למישהו פה מקרן אחר מומלץ בתקציב הזה? (אין לי תקציב כרגע לעלות למקרן שתומך ב 1080 :(

תודה רבה מראש :)

אם בא לכם לראות את הנתונים של המקרנים

http://www.projectorcentral.com/par...id_3=7929&pid_4=8031&remove_compare_list=8139

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
המקרנים נראים מאוד דומים במפרט, הם גם מבוססים על מנגנון DLP דומה.
קח את המקרן שמספק את המפרט הכי מודרני (חיבורי HDMI 1.4 וכו').

menimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כולם דומים להחריד

המקרנים נראים מאוד דומים במפרט, הם גם מבוססים על מנגנון DLP דומה.
קח את המקרן שמספק את המפרט הכי מודרני (חיבורי HDMI 1.4 וכו').

זה הבעיה שלי שגם מהבחינה הזו (חיבורים וכו') כולם דומים

לכן שאלתי האם יתרון של 15,000 על פני 13,000 ביחס ניגודיות זה באמת יתרון?
והאם BenQ באמת נחשבת חברה יותר טובה מ Optoma?

והאם באמת יש משמעות לזה שהמקרן של אופטומה מוגדר כ"מקרן ביזנס"? ולא כמקרן קולנוע?

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה לא יכול לדעת מה הניגודיות בפועל רק מקריאת נתונים, כל יצרן מודד את זה אחרת. שתי החברות ידועות בתחום המקרנים, אבל BENQ אולי מוטת יותר לביזנס. לדעתי, אלו מקרנים דומים ביותר, אולי אפילו מבוססים על מנגנון זהה.

menimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה המשמעות כשאומרים על מקרן ״ביזנס״

אתה לא יכול לדעת מה הניגודיות בפועל רק מקריאת נתונים, כל יצרן מודד את זה אחרת. שתי החברות ידועות בתחום המקרנים, אבל BENQ אולי מוטת יותר לביזנס. לדעתי, אלו מקרנים דומים ביותר, אולי אפילו מבוססים על מנגנון זהה.

מה המשמעות כשאומרים על מקרן ״ביזנס״?
האם מקרן כזה יהיה פחות טוב לסרטים? (שזה השימוש היחיד שלי)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למקרני קולנוע ביתי יש דגש על רזולוציה מתאימה, שחור טוב יותר וכיולי צבע מתאימים. אתה צריך לחפש ברשת ביקורות על הדגמים הללו ואיכות הצפיה בסרטים שלהם.

menimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן אבל עם מקרן מגיע עם רוזלוציה מתאימה

למקרני קולנוע ביתי יש דגש על רזולוציה מתאימה, שחור טוב יותר וכיולי צבע מתאימים. אתה צריך לחפש ברשת ביקורות על הדגמים הללו ואיכות הצפיה בסרטים שלהם.

יחס ניגודית גדול 15,000 ועדיין מוגדר כביזנס ולא כקולנוע, יש סיבה למה לא לקנות?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הכל תלוי בציפיות שלך, יכול להיות שתשמח מאוד למראה התמונה, יכול להיות שתרצה יותר. אי אפשר לומר רק מקריאת המפרט האם התמונה תהיה משביעת רצון בסרטים.

menimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב בכל מקרה תודה רבה על כל העזרה

הכל תלוי בציפיות שלך, יכול להיות שתשמח מאוד למראה התמונה, יכול להיות שתרצה יותר. אי אפשר לומר רק מקריאת המפרט האם התמונה תהיה משביעת רצון בסרטים.

למרות שקצת חפרתי ענית בסבלנות תודה רבה רבה

ממה שהבנתי ברחבי האינטרנט בדר"כ מקרני קולנוע שמים יותר דגש על צבעים וניגודיות אז נראה לי שאני ילך לכיוון הזה

רק חבל שמקרני עסקים הם רובם 1280-800

ומקרני קולנוע הם 1280-720
זה בעיקר משנה את היחס 16:9 ל 16:10
אבל עדיין לא הבנתי למה מקרני קולנוע צריכים להפסיד

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
להפסיד ברזולוציה? התאמה לתקן 720p. סרטי קולנוע מגיעים במקור (בלוריי) ב- 1920X1080 והורדה של זה ביחס שווה באורך ורוחב מביאה למה שהיה מכונה פעם HD Ready = 1280x720 ביחס תמונה 16:9 שהוא התקני לסרטי HD.

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
היי ומה קורה?ש
ממה שאני ראיתי ובדקתי אני ממליץ לך ללכת על
Optoma w303 המפרט שלו בהרבה יותר טוב לדוגמה:
בהירות-3200 לאומת 3000, ניגודיות, רמת רעשת שהמוצר מייצר 26 לאומת 32, משקל 2.21 לאומת 2.3,
Projection Lens W303 יותר טוב, גודל תמונה מוקרנת יותר גדולה, ויש עוד תראה בעצמך!
קיצר אני ממליץ לך ללכת על
Optoma w303

menimen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי ותודה על העזרה

היי ומה קורה?ש
ממה שאני ראיתי ובדקתי אני ממליץ לך ללכת על
Optoma w303 המפרט שלו בהרבה יותר טוב לדוגמה:
בהירות-3200 לאומת 3000, ניגודיות, רמת רעשת שהמוצר מייצר 26 לאומת 32, משקל 2.21 לאומת 2.3,
Projection Lens W303 יותר טוב, גודל תמונה מוקרנת יותר גדולה, ויש עוד תראה בעצמך!
קיצר אני ממליץ לך ללכת על
Optoma w303

תודה שבדקת ואכן יש הבדלים במפרטים אבל הם די קטנים השאלה שלי שעליה קיבלתי תשובה חלקית באיטרנט היא: האם מקרן כמו OPTOMA 303 שמוגדר כמקרן "ביזנס" יש בו חסרון?
ובמקומות מסוימים באינטרנט מצאתי שבמקרני "ביזנס" יש פחות דגש על צבעים וניגודיות כי הם פחות אמורים לשמש לסרטים ויותר למצגות וטקסט
יש בזה היגיון אבל אין לי מקור מוסמך לזה.

בינתיים מצאתי המלצות בכמה אתרים על המקרן של ACER H5380
שהוא כן מוגדר כמקרן קולנוע ולא ביזנס

במיוחד האתר הזה שנחשב לאתר מכובד ומוביל ומדרג אותו ברא רשימת TOP 10 למקרני קולנוע באיכות 720

http://www.projectorcentral.com/Acer-H5380BD.htm

predator0357

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תודה שבדקת ואכן יש הבדלים במפרטים אבל הם די קטנים השאלה שלי שעליה קיבלתי תשובה חלקית באיטרנט היא: האם מקרן כמו OPTOMA 303 שמוגדר כמקרן "ביזנס" יש בו חסרון?
ובמקומות מסוימים באינטרנט מצאתי שבמקרני "ביזנס" יש פחות דגש על צבעים וניגודיות כי הם פחות אמורים לשמש לסרטים ויותר למצגות וטקסט
יש בזה היגיון אבל אין לי מקור מוסמך לזה.

בינתיים מצאתי המלצות בכמה אתרים על המקרן של ACER H5380
שהוא כן מוגדר כמקרן קולנוע ולא ביזנס

במיוחד האתר הזה שנחשב לאתר מכובד ומוביל ומדרג אותו ברא רשימת TOP 10 למקרני קולנוע באיכות 720

http://www.projectorcentral.com/Acer-H5380BD.htm
להגיד לך לא ראיתי אם זה מוגדר כביזנס ולפי דעתי תשלח מייל לחברה ותשאר אותם אם הדגם הזה בכול זאת הייה טוב לקולנוע.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור