OPERA GRAND MEZZA - התחדשתי

elite

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
התאהבתי - וקניתי OPERA GRAND MEZZA

מסע החיפשים שלי נמשך בסך הכל כשבוע ימים שבסופו רכשתי את ה- OPERA GRAND MEZZA ,ורבותי, כמעט בלי לצאת מהבית. חרשתי אתרי אינטרנט נכנסתי לאתרי יצרנים , אתרי מפרסמים ולפורומים שונים ק'ראתי מאמרים, סרקתיי ביקורות והשוואתי מחירים, וזהו, החלטה גמלה בליבי.
יצרתי קשר עם אמיר מארמה אודיו שהתגלה כאדם מבין ומקצוען אמיתי וקבעתי איתו לשמוע את הרמקולים.
בבוקרו של יום שישי נסעתי אליו כדי לשמוע את ה- OPERA GRAND MEZZA . לאחר האזנה של כ- 3 שעות החלטתי, זהו, החיפוש נגמר. התקציב שלי עמד על 10K , ורבותי, הרמקולים האלה נותנים תמורה מלאה לכספך לכל אורך הדרך, בס, מיד, גבוהים ועיצוב אנליטי , וכן , רהיט מקסים שהצטרף לביתנו.
אני רוצה לציין את אמיר שהפגין אדיבות לכל אורך הדרך ענה על שאלות לעניין וגם אם לא היו בדיוק לרוחו. הרשו לי לציין עובדה נוספת שהייתה לרוחי אם כי לא היוותה שקול בקניה, הרמקולים האלה נרכשים בחו"ל במחירים מאוד דומים למחירי הארץ. אמיר, במילה אחת - כל הכבוד.​

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יצא לי לשמוע השבוע את הרמקולים האלו - יופי של רמקולים (גם יפה וגם ... )
תתחדש

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש

לאיזה סטאפ,יחוברו הרמקולים?

elite

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה
בינתיים לרסיבר ימאהה RX-V2095

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מתחדשת.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אני היחיד שממש בהלם מהפוסט הזה?
אילו עוד רמקולים שמעת? או ששמעת רק דרך הביקורות באינטרנט?

כמובן! תתחדש!

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני היחיד שממש בהלם מהפוסט הזה?

למה כי הרמקולים הראשונים שהוא שמע מצאו חן בעינייו????

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
תתחדש ותהנה

מסע החיפשים שלי נמשך בסך הכל כשבוע ימים שבסופו רכשתי את ה- OPERA GRAND MEZZA ,ורבותי, כמעט בלי לצאת מהבית. חרשתי אתרי אינטרנט נכנסתי לאתרי יצרנים , אתרי מפרסמים ולפורומים שונים ק'ראתי מאמרים, סרקתיי ביקורות והשוואתי מחירים, וזהו, החלטה גמלה בליבי.
יצרתי קשר עם אמיר מארמה אודיו שהתגלה כאדם מבין ומקצוען אמיתי וקבעתי איתו לשמוע את הרמקולים.
בבוקרו של יום שישי נסעתי אליו כדי לשמוע את ה- OPERA GRAND MEZZA . לאחר האזנה של כ- 3 שעות החלטתי, זהו, החיפוש נגמר. התקציב שלי עמד על 10K , ורבותי, הרמקולים האלה נותנים תמורה מלאה לכספך לכל אורך הדרך, בס, מיד, גבוהים ועיצוב אנליטי , וכן , רהיט מקסים שהצטרף לביתנו.
אתה יכול לספר מה היה לך קודם?
מהם הרכיבים שיש לך?

ושוב,
תתחדש.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
למה כי הרמקולים הראשונים שהוא שמע מצאו חן בעינייו????

לא, כי הוא שמע רמקולים מביקורות באינטרנט ולא במציאות.
אשמח לדעת אם אני טועה.

elite

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה
היו לי רמקולים של AR - רמקולים אמריקאים גדולים עם רסיבר ימאהה RX-V2095

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
איפה הם היום ? איזה דגם?

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
יניב

גם אני די מתפלא על אופן הקנייה..

בכל אופן לפותח השירשור תתחדש ותהנה

שלמה

elite

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
AR-58

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

אני רוצה לציין את אמיר שהפגין אדיבות לכל אורך הדרך ענה על שאלות לעניין וגם אם לא היו בדיוק לרוחו. הרשו לי לציין עובדה נוספת שהייתה לרוחי אם כי לא היוותה שקול בקניה, הרמקולים האלה נרכשים בחו"ל במחירים מאוד דומים למחירי הארץ. אמיר, במילה אחת - כל הכבוד.​

אפשר תמונות?

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
יכול להיות שאופן בחירת הרמקולים גרם להתרוממות גבות אצל חלק מהאנשים.....אך הבחור קנה אחלה רמקולים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אפשר תמונות?

גם אני אשמח לראות תמונות (Y)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
יאללה אוף למי אכפת העיקר שהוא נהנה...

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
תתחדש

ותהנה.עשית רכישה מצוינת.
שמעתי אותם.הם באמת מעולים למחירם,ויותר מכך.(Y):O

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
עלית יצא לך עוד להנות מהמבצע שהיה עליהם.?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור