NPM

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
Nils Petter Molvear, חצוצרן ג׳אז ענק שמשלב אלקטרניקה עם כלי נגינה אקוסטיים מוקלט מדהים וגורם לך לנדוד למחוזות שונים תוך כדי ישיבה והאזנה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש המלצה על תקליט ספציפי?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
Nils Petter Molvear, חצוצרן ג׳אז ענק שמשלב אלקטרניקה עם כלי נגינה אקוסטיים מוקלט מדהים וגורם לך לנדוד למחוזות שונים תוך כדי ישיבה והאזנה.
WOW, WOW,WOW !!!! שמעתי ב-youtube את ההופעה החיה הזו (לינק)
Nils Petter Molvaer Band @ Tbilisi Event Hall (Full Concert)
, וחטפתי את אחד "מעורי הברווז " החזקים שהיו לי לאחרונה במוסיקה ......באיזור ה- 5:00 עד 10:00 דקות מתחילת ההופעה

תודה גדולה !!!!......יש לך עוד אומנים באמתחתך מהסגנון הזה ?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
לא ממש אותו סגנון אבל זה מה שמתנגן אצלי כרגע.
יש בטידל באיכות טובה

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ככה, רגוע לי מדי, אני אוהב סגנון "יותר פרוע" ואבנגרדי..... בדיוק כמו הקטע שתארתי לך .

עכשיו כשאני חושב על זה NPM מזכיר לי במעט קטעים מסויימים של Shpongle ..... רק ששם "ההתפרעות " היא עם חליל צד .

תשמע את הקטע הזה שלהם (לינק) בערך מדקה 33:00

שמעתי עוד קטעים של NPM ...יש קטעים שהמתופף מנגן בסגנון Jungle , וזה לא מכונת תופים ..... זה מדהים ... שילוב של Jazz+Jungle - מעולם לא שמעתי שילוב שכזה ...... (לינק לקטע) הקטע הרלוונטי ב 10 דקות הראשונות של ההופעה.

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
פרוע ואבנגרדי זה פרנק זאפה או הגיטריסט שלו...Steave Vai

Ran Almog

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
איזה המלצות נהדרות! גם NPM וגם Shpongle הם מה שנקרא באנגלית far out. יש מצב לעוד מהחומרים מהסוג הזה?:מאזין:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
מצויין..... לא מצויין ....פיצוץ ....נחקור גם אותם ......עוד כאלה Pruym , תשפוך את כל מה שאתה מכיר !!! אני נשארתי תקוע אי שם לפני 25 שנה ב-Weather Report .

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
תרשו לי לחשוף אותכם למעט Chill out משולב Jungle ו- Acid Jazz אצל יוצר בשם DJ food
כמה קטעים שלו 1, 2 3

Ran Almog

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
Jan Garbarek Quartet - Beast Of Kommodo

תרומתי הצנועה לקטעים המעולים שהומלצו כאן...

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
Jan Garbarek אחד הענקים וכשהוא משתף פעולה עם Keith Jarrett ו Jack Dejonette יוצאים דברים מופלאים! אין ביוטיוב אבל טידל מפוצץ....

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
יום חורף והתחשק לי להבריז מהעבודה, הירומי המלכה היום....
פה היא מנגנת קטע ידוע שלה עם סיימון פיליפס שהוא אחד המתופפים הוירטואוזים שאני מכיר...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור