NIKON D3100 או CANON 500D

רוני סמואל

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זהו, הפעם האחרונה שאני כנראה אשאל מה יותר כדאי לרכוש...

שתי המצלמות די דומות. ומצאתי אותן במחירים קרובים כאשר הניקון תעלה 1900 כולל כרטיס זיכרון 8 GB, בטרייה, מטען, עדשה 18-55 מ"מ וקייס. מול הקנון שתעלה 2200 כולל כרטיס זיכרון 8 GB, שלוש בטריות, מטען, עדשה 18-55 מ"מ, רצועה וקייס.

אני מבינה שיש פה את הענין של נוחות ניקון מול קנון ולכל אחד מתאים משהו אחר. אבל בכל זאת אם יש טיפים קטנים או חוויות אישיות עם המצלמה זה ממש יעזור.

שתיהן עשו בין 3500 ל5000 קליקים ככה שהן כמעט כמו חדשות ובקושי היו בשימוש.

תודה רבה שוב!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לכרמי יש את ה- 500D, יאללה כרמי, מוכר?....

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
הניקון חדישה יותר בטיפה, אבל היא דגם כניסה יחסית לניקון .
ה500 היא הסדרה מעל סדרת הכניסה של קנון.
בעוד 650 ש"ח אתה קונה היום כבר 550D שהיא טובה יותר עם עדשת הקיט.
חדשה כלומר.

אני מבין שהן משומשות.
לדעתי אלא אם אתה מעבר לצלם חובב דברים כמו 3 בטריות זה לא משהו מיוחד.
בחדשה אתה מקבל:
סוללה חדשה , עדשה חדשה שאתה בטוח שעובדת כמו שצריך, מטען, ורצועה.
קייס זה לא בעיה להשיג ממישהו או לקנות זול ופשוט.
הכרטיס זכרון זה העסק הכי זול. תלוי באיכות אבל רגילים עולים בממוצע 10 ש"ל לכל GB בכרטיס.
אגב בתמחור של הD3100 זה לדעתי, עבודה בעינים. חדשה לגמריי עולה היום עם העדשה 2350 ש"ח.
מצלמה שהשתמשו בה, לא חשוב כמה, צריכה לפחות מינוס של .30% . הרי אתה קונה מוצר שכבר פתחו אותו.
כל המוצרים שאומרים לך מסביב כבר התחילו להגמר, למשל הסוללה. מנוע העדשה וכו...

ב2150 ש"ח אתה רוכש היום קנון D1100 שעמורה להיות מקבילה לפי הבנתי ל3100 .
עם עדשה וחדשה.

וכמובן אגב שתיהן עם אחריות לשנה לפחות.

בקיצור, או שיורידו לך עוד איזה 200 -300 במחיר או חבל :)

כמו כן אפשר למצוא עסקאות יד שניה על מצלמות טובות יותר בהבדל של 200-300 ש"ח לרוב.
סתם לסדר את האוזן , העדשה הבסיסית היא 500 ש"ח. חדשה. יד שניה תמיד יש כזו וזה עוד פחות.
משם תשליך למחיר הגוף.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא יכול להמליץ לך על ה 500 ביד שניה ב 2200 (זה יקר לדעתי) כאשר ב 2800 יש את ה 550 עם עדשת קיט - ה 550 עים חישן הרבה יותר מוצלח שששוה את ההפרש בעיקר שמדובר גם בציוד חדש!

כמו כן עם התקציב יקר למצלמה זו לך על ניקון D3100 חדשה כולל עדשת קיט ב 2385 ש"ח - שוב המחיר ליד שנייה של 1900 יקר לדעתי.

לדעתי - ציוד יד שניה זה לא משתלם עבור רק כמה שקלים פחות זה ציוד שאין לך מושג מה בדיוק הוא עבר וזה לא ציוד חדש גם עם לא השתמשו בו הרבה.

רוני סמואל

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אפשר להתחיל בזה שאני בחורה ולא בחור. (לא הראשונים או האחרונים שיתבלבלו)

שכנעתם אותי לגמרי! 200 שקלים לא יגרמו לי לקנות יד שניה- אבל איפה אני יכולה לקנות את כל הדילים המדהימים האלה שאתם מדברים עליהם? באתר "זאפ" אני רואה, אם אני לא טועה שמדובר רק בגוף המצלמה ולא גם בעדשה. כרטיס זיכרון אפשר לקנות באיביי- אחלה זה לא מכשול.
אבל איכשהו נראה לי שבסוף אני אוציא 900 שקלים יותר מהמתוכנן.
אני תמיד יכולה לקנות את הטוב יותר/ מתקדם יותר/ יפה יותר. אבל באמת אין לזה סוף.

אז מה שאני שואלת זה אולי טיפים לחנויות/ אתרים שאתם מכירים ואני לא?..
תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור