LCD Native Resolution והגדרות תצוגה במק

ittaizeidman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי,
קניתי מסך lcd 32 של סנסוי (lct32sd) ואני מחבר אותו למק-מיני שלי בכבל mini-dvi->hdmi
קראתי את המאמר המעניין של ליאור ונתקלתי במושג של הNative Resolution שלא הכרתי.
השאלה הראשונה שלי היא איך אני בעצם בודק האם המסך שלי תומך בNR? למרות שנראה לי שלא כי הוא לא בחזית הטכנולוגיה כמו שאומרים.
השאלה השנייה היא, כיום במק מוגדרת רזולוציה של 1344X756 ובמפרט של המסך רשום 1366X768, ובעצם יש לי מסגרת (קצת יותר עבה במאונך מאשר במאוזן) ורציתי לדעת האם זה הגיוני ואולי בעצם גם מצביע על הNR של השאלה הראשונה שלי?

שאלה שלישית שפתאום נזכרתי וקצת פחות קשורה. אני מחובר לyes וחבר אמר לי שאני צריך להתקשר ולבקש מהם ממיר מיוחד לlcd. יש דבר כזה?
בטלוויזיה יש את האפשרויות הבאות לגודל: אוטומטי, 4:3,16:9,14:9,זום. כאשר אני מכוון על 16:9 התמונות מהממיר יוצאות מתוחות וכאשר על 4:3 יש חלקים ממש קטנים (רואים בכותרות פתיחה של סרטים) שנחתכים. מישהו נתקל בזה?

תודה רבה וסליחה על ההודעה הארוכה
מתרגש מהטלוויזיה החדשה
איתי

ittaizeidman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה המסך?
http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=905
יש לו Noise Reduction

בממיר אין לך SCART ?
מה זה אומר Noise Reduction? לא הבנתי אם זה אותו דבר כמו native resolution (pixel mapping 1:1)

הממיר מחובר לטלוויזיה בSCART-SCART

עריכה: כשאני מעביר למחשב בav אני רואה שרשום בטלויזיה 720p? מישהו יודע להגיד לי למה זה לא 1080i?
תודה

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור