naim NDX+XPS

וינטרובי

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
עזרתכם בבקשה.
עד לפני כשנה הייתי אנלוגי לחלוטין.
מזה שנה יש לי את ה NDX של naim, שפתח עולם דיגיטלי שלם של אפשרויות והנאה מוזיקלית (במיוחד אחרי שהתחברתי ל tidal), אבל מרגיש חסר מבחינת הסאונד.
מחפש לשדרג לכיוון הוספת הספק החיצוני xps-dr ל NDX, אלא שלא בטוח עד כמה הצליל ישתפר, אם בכלל.
בפורומים האנגליים אין דעה נחרצת, אם כי הנטיה לטובת הוספת ה xps.
אז ברור שצריך לשמוע.... רק שאין איפה בארצנו הקטנטונת....
אשמח לשמוע חוויות/דעות שלכם - אלה שניסו גם עם וגם בלי ואולי אפילו ביחס ל NDS...
תודה

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
הוספת ספק כח חיצוני למוצרי ניים תמיד משפר התוצאה.

הניסיון שלי היה עם ספק של teddy pardo שמחליף hicap dr למגבר משולב של ניים והתוצאה הייתה לטובה.

ממליץ לך במקום להשקיע בספק של ניים תבדוק הספק של teddy שהוא זול משמעותית מהספקים של ניים מצד אחד ומאד איכותי ולא דורש recapping מצד שני.

להלן קישור:
http://www.teddypardo.com/powersupplies/fornaim/teddyxps.html

teddy נותן תקופה של 14 ימים לבדיקה במידה ואינך מרוצה אתה יכול להחזיר.

בהצלחה!

Adiel

אוהב את התחום
מעורבות
52
נקודות
28
עוד מימי הקומפקטים של ניים (CDS2,CDS3) השידרוג העיקרי באיכות הסאונד נבע מהשינוי של הספק ופחות מהשינוי בטרנספורט. כאשר שידרגתי את הספק XPS ל-555DR בקומפקט CDS2, ההבדלים היו גדולים לטובה.
כיום יש לי NDS שמחובר לשני ספקים 555DR ולא מסוגל לחזור אחורה לספק אחד, גם פה ההבדלים עצומים; לכל טוב יש את הטוב יותר.
לדעתי, להוסיף ספק XPS (שים לב שצריך להיות ממספר סידורי מסויים ומעלה כדי שיתאים ל-NDX) או 555 יהיה שידרוג משמעותי עבורך.
בנוסף, ההבדל בין ספק DR לספק שאינו DR הוא יום ולילה.

וינטרובי

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
ה teddyxps נראה משכנע וברבע מחיר מה XPS של naim. לא הייתי מודע.
חבל קצת על העיצוב, אבל בקלות מוחל על זה.
מה שמעניין שבפורומים של naim שתיקה רועמת לגבי ה teddy..... :rolleyes:
כבר היה שווה להצטרף ל dtown, תודה

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
מזה כמה שנים הפורום של NAIM הוא דוגמה ומופת לצנזורה. NAIM טענו בזמנו שלא יתכן שמתחרים ישירים שלהם ידוברו בפורום שלהם. אני לא אוהב את הפורום הזה. זה התחיל עם ספקים של AVONDEL שהתחרו בספקים של NAIM. יש היגיון בטיעון של NAIM, הפורום שלהם הוא פורום פרטי.

אני מציע לקרוא את דברי ההסבר של NAIM בחוברות המידע שלהם שמספקות בדפים מאוד יפים ויזואלית את כל המידע הנדרש להפעלת הציוד של NAIM החל משנת 1973 ועד היום.

אריה

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
מה שמעניין שבפורומים של naim שתיקה רועמת לגבי ה teddy..... :rolleyes:
זה מובן מאליו למה בפורום של ניים לא מזכירים הספקים של תדי?
כמו שציין אריה כי הספק של תדי מתחרה ישיר לספקים של ניים.

יש הרבה אנשים שיש להם מוצרים של ניים ולפי טענתם הספקים של תדי הרבה יותר טובים מאשר של ניים.

אתה יכול לחפש באתר הבא על מוצרים של ניים ותדי:
http://www.pinkfishmedia.net/forum/

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
שימוש בספק תחליפי יחסוך כסף אך גם ירחיק אותך מצליל הבית של ניים, אל תשלה עצמך אתה תמיד מקבל .........

וינטרובי

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
שימוש בספק תחליפי יחסוך כסף אך גם ירחיק אותך מצליל הבית של ניים, אל תשלה עצמך אתה תמיד מקבל .........

לני, לא הבנתי ....מקבל מה???
צליל הבית של ניים לא מעניין אותי במיוחד (חוץ מזה שלא יודע להגדיר אותו בכלל) היות ויש לי מגברים של מנליי ורמקולים של LV ופטיפון של ברינקמן.
אז הספק של טדי בטח שלא ירחיק אותי מהצליל של ניים....
מעניין אותי אם הספק עושה את העבודה שלו כמו שצריך מבחינת יציבות ודיוק ואם כן, עד כמה זה ימלא את החסר ביחס לסאונד הקיים בגזרה האנלוגית.
האם אתה ממליץ מנסיון לא ללכת על טדי?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לני, לא הבנתי ....מקבל מה???
צליל הבית של ניים לא מעניין אותי במיוחד (חוץ מזה שלא יודע להגדיר אותו בכלל) היות ויש לי מגברים של מנליי ורמקולים של LV ופטיפון של ברינקמן.
אז הספק של טדי בטח שלא ירחיק אותי מהצליל של ניים....
מעניין אותי אם הספק עושה את העבודה שלו כמו שצריך מבחינת יציבות ודיוק ואם כן, עד כמה זה ימלא את החסר ביחס לסאונד הקיים בגזרה האנלוגית.
האם אתה ממליץ מנסיון לא ללכת על טדי?
מניסיון, זו לא רק שאלה אם הספק עושה את העבודה שלו. ספקים שונים שעושים את העבודה, משנים את הצליל. בכלל אני חושב שמי שטוען ששני מוצרים שונים נשמעים אותו הדבר, כדאי שיעבור לתחום אחר.

אריה

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
הכוונה שאין מתנות חינם ,מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.לשאלתך התשובה שלילית אין לי נסיון עם הספקים של תדי.מה שכן מנסיוני האישי החלפת ספק של ניים ל-dr לא מצטער לרגע על השדרוג. כהבעת דעה בלבד אומר כך ndx מכשיר יקר ונחשב לבטל את הספק האינטגרלי שלו ולחבר אליו ספק זול של איזשהוא צד ג יתן לדעתי תוצאה שאף אחד לא התכוון אליה. עצתי נסה בביתך ואל תמהר להחליט. בהצלחה

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לגבי המחיר, הספקים והציוד של תדי זול כי תדי משווק את המוצרים שלו באופן ישיר.

ספק ה די אר של ניים הוא לדעתי תוצאה ישירה של האתגר הטכנולוגי שתדי הציב בפני ניים.

תדי הוא לא איזה מעתיק ספקים. לתדי יש תפיסה פילוסופית של איך מערכת צריכה להישמע ויש לו יכולות הנדסיות וטכנולוגיות וניסיון עשיר ומגוון בתחום ההנדסה שמאפשר לו להגשים באמצעים טכנולוגיים את התפיסה.

התפיסה של תדי היא לא התפיסה של ניים ותדי עומד בפני עצמו, ולדעתי הוא לא זוכה לכבוד הראוי לו כאן כנראה בגלל שאנשים חושבים שהמוצרים שלו "זולים". אני חושב שאם הספקים של תדי היו נמכרים במערכת מכירות דומה לזו של ניים, עם השיווק, הפרסום והרשת הגדולה, הם היו יקרים בהרבה מהספקים של ניים.

אריה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור