MOREL או HARMAN KARDON

pierre7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בוקר טוב לכל הפורום !!
יש לי מגבר LUXMAN 6500
ומחוברים לו סאב של WESTRA וסטליטים של KODA אתמול חבר הביא לי שני סטליטים של MOVIESTAR 6+ WHARFADALE
לא היה הבדל משמעותי בסאונד היה יותר MID (הרמקול באה עם מימברנה אחת) ב KODA היה יותר גבוהים וזה מה שאני אוהב ,
אתמול שמעתי בחנות HARMAN KARDON HKTS 20 היה מחובר למגבר של HARMAN KARDON 141 (דגם ישן) ושמעו חבל על הזמן יש הצליל חד מאוד ונקי הטויטרים חזקים מאוד גם הסאב
האם ה HARMAN KARDON מתאימים למגבר שלי( יש דגם יותר חדש HKTS 16 איך הם) האם אני אשמע באותה איכות ??
יש גם ביד 2 את הסט שלMOVIESTAR 6+ WHARFADALE
בקיצור אני נורא מבולבל צריך עזרה להחליט
או המלצה על סטליטים טובים

נערך לאחרונה ב:

מיכאל לנג

מושעה
מעורבות
4
נקודות
18
שלום
הצליל של הרמקול הוא עניין של טעם אישי. לכן איש לא ידע לקלוע לטעמך.
אם אתה מרוצה מה-KODA (שנחשב לרמקול מדבקה) כנראה שהרף שלך לא גבוהה.
מה לגבי תקציב?
אם אתה מחפש עוד איכות, נסה לווינים של חברה בשם קבסה. הם הוצגו בתערוכה לפני שנה בכניסה. עשו רושם נפלא!
ועוד עצה.
ללא קשר לתקציב, נסה לשמוע כמה רמקולים טובים (ויקרים) לפחות שתדע מה אתה מפסיד.
לגבי צליל, הטעם משתבח עם ההתנסות. חשיפה למגוון אפשרויות עשוי ללמד אותך יותר על ההעדפות שלך לצליל.
זה גם עניין של סוג המוזיקה שאתה נוהג להאזין לה, כמה חזק, גודל ומבנה החדר (בלווינים פחות משנה), ובעיקר בטיב
ההקלטה של הכותר.
חשוב שיהיו לך כמה כותרי יחוס, שנשמעים טוב, ושאתה מכיר (יודע איך דברים צריכים להישמע שם) ואיתם לצאת לדרך.
אולי תחשף בהדגמות לכותרי הדגמה נפלאים, רק הבעיה שאתה לא מכיר אותם, ולא תוכל לקחת איתך למקום הבא.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור