Melco s100

davidsandelman

חבר אתר
מעורבות
18
נקודות
8
שלום לכולם.
אני כמעט ולא כותב בפורומים שבאתר, אבל אני קורא הדוק ונהנה מאוד מדברי הטעם של החברים.
הפעם החלטתי בכל זאת לשתף בהתפעלותי מהסוויץ׳ של Melco שערן הביא לי לנסות במערכת הביתית שלי.
אני שונא להודות שטוויקים, שטיקים וטריקים קטנים עושים הבדל דרמתי בסאונד, אבל הפעם אין לי ממש ברירה.
חיברתי את המלקו לסטרימר דאק שלי בחצי גיחוך, מתוך מחשבה שאם יהיה שינוי, אצטרך סטטוסקופ ואוזני זהב כדי להבחין בו.
אינעל רבאק, טעיתי ובגדול.
השינוי שהמלקו עשה במערכת שלי היה מובהק וברור מהשנייה הראשונה. כל כך לא רציתי להאמין עד שהשמעתי את אותו הקטע 7 פעמים עם ובלי המלקו. מה אני אגיד....
בום! בס חדש לגמרי, צליל הדוק ומפוקס, attack אדיר, אוויר, בקיצור הלך עליי.

alont

אוהב את התחום
מעורבות
15
נקודות
18
תשמע, עצם העובדה שערכת את ההשוואה בצורה לא עיוורת כבר הופכת את ההשוואה להרבה פחות אמינה. וזה לא משהו אישי נגדך, כן? כל אדם יכול ממש בקלות ליפול קורבן להטיה לא מודעת.

אני אישית לא מאמין שיש הבדלים שמיעים בין סוויצ'ים, ואני גם לא ממש מצליח להבין איך זה אפשרי טכנית... למרות שאני חייב לציין שמעולם לא ניסיתי סוויץ' אודיופילי בעצמי.

נערך לאחרונה ב:

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
כל רכיב בשרשרת עד ה d/a מעוות את הסיגנל הריבועי בצורה כזאת או אחרת בגלל band width , בגלל תאימות , בגלל clocking, הפרעות חשמליות וכו
הסוויץ אחד מהם בשרשרת ואחד כזה שתורם הרבה רעות חולות ולכן משפיע.

davidsandelman

חבר אתר
מעורבות
18
נקודות
8
במערכת שלי היה הבדל דרמטי נקודה.
עשיתי הכל כדי לא לשמוע הבדל, קיוויתי, התפללתי ובכל זאת השינוי היה ברמה של החלפת כבילה מלאה או אפילו דאק.
יש לי בבית רמקולים של Raidho.
אם הייתי בודק את המדידות שלהם או מסתמך על פיזיקה, אסור היה לי לגעת בהם. בכל זאת, אני נהנה מהם בצורה בלתי רגילה.
מה לעשות, כנראה אני טמבל, אבל לפחות נהנה מאוד

davidsandelman

חבר אתר
מעורבות
18
נקודות
8
בכל אופן, שמיעה אחת בבית, שווה אלף מילים או מדידות באתר או בפורום.
מציע לבחון את האמונות בפועל.

davidsandelman

חבר אתר
מעורבות
18
נקודות
8
תנסה כבילה אופטית לפני בהנחה שיש לך מחשב כנגן - יעלה לך כמה מאות בודדים ל - 10 גיגה רשת
יש לי סטרימר ייעודי וכבילה שלו ושל המערכת ברמה אודיופילית גבוהה.
הסוויץ׳ מבחינתי הוא שיפור רציני. לא מחפש לחסוך.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43

דעתי בנושא מעורבת. הסויץ׳ משנה וכך גם כבילת הרשת וכבילה אופטית ביחוד. השאלה הגדולה - כמה משנה ואני חושב כמו תמיד שזה שונה ממערכת למערכת, מחדר לחדר וממאזין למאזין. ה-melco הוא למעשה סויץ׳ buffalo עם ספק כח לינארי. בזמנו כשזה התגלה הייתה התנפלות כללית על ה-buffalo והיום הם נמכרים במחירים מופקעים באיביי. יש שרשורים ענקיים בפורומים שונים על שפצורים די קלים שאפשר לעשות על מודלים מסוימים של סויצ׳ים מסחריים שהופכים אותם לטובים מאד לשימוש אודיופילי. אני קניתי סויץ׳ כזה (סיסקו 2960) ב-30 יורו ויום אחד אני אנסה את השפצור.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83

דעתי בנושא מעורבת. הסויץ׳ משנה וכך גם כבילת הרשת וכבילה אופטית ביחוד. השאלה הגדולה - כמה משנה ואני חושב כמו תמיד שזה שונה ממערכת למערכת, מחדר לחדר וממאזין למאזין. ה-melco הוא למעשה סויץ׳ buffalo עם ספק כח לינארי. בזמנו כשזה התגלה הייתה התנפלות כללית על ה-buffalo והיום הם נמכרים במחירים מופקעים באיביי. יש שרשורים ענקיים בפורומים שונים על שפצורים די קלים שאפשר לעשות על מודלים מסוימים של סויצ׳ים מסחריים שהופכים אותם לטובים מאד לשימוש אודיופילי. אני קניתי סויץ׳ כזה (סיסקו 2960) ב-30 יורו ויום אחד אני אנסה את השפצור.
סתם לידיעה , זה חנות פה בהולנד

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
במערכת שלי היה הבדל דרמטי נקודה.
עשיתי הכל כדי לא לשמוע הבדל, קיוויתי, התפללתי ובכל זאת השינוי היה ברמה של החלפת כבילה מלאה או אפילו דאק.
יש לי בבית רמקולים של Raidho.
אם הייתי בודק את המדידות שלהם או מסתמך על פיזיקה, אסור היה לי לגעת בהם. בכל זאת, אני נהנה מהם בצורה בלתי רגילה.
מה לעשות, כנראה אני טמבל, אבל לפחות נהנה מאוד

וואלה איזה Raidho יש לך אם אפשר לשאול?
חברה נהדרת עם מוצרים מעולים.

davidsandelman

חבר אתר
מעורבות
18
נקודות
8
וואלה איזה Raidho יש לך אם אפשר לשאול?
חברה נהדרת עם מוצרים מעולים.
D1.1

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
,
אני אישית לא מאמין שיש הבדלים שמיעים בין סוויצ'ים, ואני גם לא ממש מצליח להבין איך זה אפשרי טכנית... למרות שאני חייב לציין שמעולם לא ניסיתי סוויץ' אודיופילי בעצמי.
אם לא מאמין ועוד יותר לא ניסיתה - למה שלא תנסה ואזי תוכל על הטוח להגיד או לא להגיד מה שאמרתה?

סוויצ׳ים כן עושים שינוי ובטח אחד כזה כמו מלקו מהטובים שיש בשוק היום.
אילו היה לי סכום כזה בטוח היתי רוכש.

alont

אוהב את התחום
מעורבות
15
נקודות
18
אם לא מאמין ועוד יותר לא ניסיתה - למה שלא תנסה ואזי תוכל על הטוח להגיד או לא להגיד מה שאמרתה?

סוויצ׳ים כן עושים שינוי ובטח אחד כזה כמו מלקו מהטובים שיש בשוק היום.
אילו היה לי סכום כזה בטוח היתי רוכש.

לא הצלחתי למצוא השוואה עיוורת שבוצעה כמו שצריך בשביל לבדוק אם יש הבדל, אז אני לא רואה את הטעם לנסות... אני לא חסין להטיה לא מודעת ואין לי את היכולת לעשות השוואה עיוורת בעצמי.

Danny_1

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
8
שלום לכולם.
אני כמעט ולא כותב בפורומים שבאתר, אבל אני קורא הדוק ונהנה מאוד מדברי הטעם של החברים.
הפעם החלטתי בכל זאת לשתף בהתפעלותי מהסוויץ׳ של Melco שערן הביא לי לנסות במערכת הביתית שלי.
אני שונא להודות שטוויקים, שטיקים וטריקים קטנים עושים הבדל דרמתי בסאונד, אבל הפעם אין לי ממש ברירה.
חיברתי את המלקו לסטרימר דאק שלי בחצי גיחוך, מתוך מחשבה שאם יהיה שינוי, אצטרך סטטוסקופ ואוזני זהב כדי להבחין בו.
אינעל רבאק, טעיתי ובגדול.
השינוי שהמלקו עשה במערכת שלי היה מובהק וברור מהשנייה הראשונה. כל כך לא רציתי להאמין עד שהשמעתי את אותו הקטע 7 פעמים עם ובלי המלקו. מה אני אגיד....
בום! בס חדש לגמרי, צליל הדוק ומפוקס, attack אדיר, אוויר, בקיצור הלך עליי.
:בעד: :אצבע מורמת אחד המכשירים הטובים שנתקלתי בהם בשנים האחרונות. שינה את החוויה הדיגיטלית אצלי מקצה לקצה (גם בסטרימינג וגם בניגון קבצים דרך נאס ב-lan) שידכתי אותו לספק לינארי של Farad - super 3 והתוצאה פשוט פנטסטית

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
לא הצלחתי למצוא השוואה עיוורת שבוצעה כמו שצריך בשביל לבדוק אם יש הבדל, אז אני לא רואה את הטעם לנסות... אני לא חסין להטיה לא מודעת ואין לי את היכולת לעשות השוואה עיוורת בעצמי.

אתה לא מאמין לאוזניים שלך?
סוף סוף יש יבואן שמאפשר לך לבדוק מוצר רשת שנועד לאודיו, גש תאזין ואז תחליט, עד אז מה שתכתוב על מתגים אודיופילים מיותר.

אפרופו השוואה עיוורת, לפני כשנה העליתי כאן קישור להשוואה כזו בין 7 מתגים, נחש מה....פאנל הנבחנים הרגיש בהבדל בין המתגים.

davidsandelman

חבר אתר
מעורבות
18
נקודות
8
הלך עליך או הלך אליך?:)
תתחדש?:)
גם וגם.
ברור שרכשתי אותו!

alont

אוהב את התחום
מעורבות
15
נקודות
18
אתה לא מאמין לאוזניים שלך?
סוף סוף יש יבואן שמאפשר לך לבדוק מוצר רשת שנועד לאודיו, גש תאזין ואז תחליט, עד אז מה שתכתוב על מתגים אודיופילים מיותר.

אפרופו השוואה עיוורת, לפני כשנה העליתי כאן קישור להשוואה כזו בין 7 מתגים, נחש מה....פאנל הנבחנים הרגיש בהבדל בין המתגים.

הבעיה היא לא באוזניים אלא במוח

אני מכיר היטב את alpha audio ומעריך מאוד את הנסיון שלהם לעשות השוואות יחסית הוגנות, אבל ההשוואה הזאת לא הייתה הכי מוצלחת:
1. ההשוואה לא הייתה double blind. מספיק שאחד בחדר יודע איזה סוויץ' היה בשימוש בשביל להטות את שיפוט האחרים.
2. לקח זמן להחליף בין הסוויצ'ים. בשביל השוואה הוגנת זמן ההחלפה צריך להיות מזערי (עד כמה שניות)
3. כל האנשים האזינו לסוויצ'ים ביחד באותו חדר - מספיק שאחד מהם שם לב להבדל כלשהו (בין אם היה קיים באמת או לא) בשביל להטות את שיפוט האחרים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
הבעיה היא לא באוזניים אלא במוח

אני מכיר היטב את alpha audio ומעריך מאוד את הנסיון שלהם לעשות השוואות יחסית הוגנות, אבל ההשוואה הזאת לא הייתה הכי מוצלחת:
1. ההשוואה לא הייתה double blind. מספיק שאחד בחדר יודע איזה סוויץ' היה בשימוש בשביל להטות את שיפוט האחרים.
2. לקח זמן להחליף בין הסוויצ'ים. בשביל השוואה הוגנת זמן ההחלפה צריך להיות מזערי (עד כמה שניות)
3. כל האנשים האזינו לסוויצ'ים ביחד באותו חדר - מספיק שאחד מהם שם לב להבדל כלשהו (בין אם היה קיים באמת או לא) בשביל להטות את שיפוט האחרים.

בקיצור אתה מתפלסף בשביל ההתפלספות, לא באמת מעניין אותך לשמוע או ללמוד.
מניח שכבר היית מגיע לערן אילו היית רוצה לבדוק ואז מקבל דעה/החלטה, במקום זה אתה מעדיף לטחון מים מתחת לשלל תירוצים.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
גם וגם.
ברור שרכשתי אותו!
תתחדש!

alont

אוהב את התחום
מעורבות
15
נקודות
18
בקיצור אתה מתפלסף בשביל ההתפלספות, לא באמת מעוניין אותך לשמוע או ללמוד.
אילו היית רוצה מניח שכבר היית מגיע לערן, מאזין בעצמך ורק אז מקבל החלטה, במקום זה אתה מעדיף לטחון מים ומתחת לשלל תירוצים.

זו ממש לא הייתה הכוונה שלי... מתנצל אם זה התפרש ככה, פשוט ניסיתי לשתף את חוות דעתי בנושא.

אני מאחל לכולכם סוף שבוע נפלא ומזל טוב לdavid על הרכישה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור