matan148, בהמשך לנושא HD.....

רינו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
[h=2]מתן, ראשית תודה על תשובה מפורטת , שנית...[/h]
איפה אני יכול לקבל בפשטות מידע על כל המושגים הבסיסיים בנושא, אלה שהזכרת וגם אלה שלא
הזכרת. הנושא מעניין אותי מאוד. אם יש ספר או משהו כזה?

שלישית, סה"כ שידורי HD של הוט, למשל ערוץ 3 או נשייונל גואוגרפיק בערוץ 546 - אכן אני מקבל תמונה
יפה בפורמט 9-16 , ואני יודע שאכן עפ"י ההגדרות האמיתיות/הטכניות של HD , זה עדיין לא HD מלא
1080P אלא רק 720P , תקן אותי אם אני טועה.

אני מאוד הייתי רוצה לצפות בסרט שהוא אכן בהגדרות HD מלא. ורוצה לראות את ההבדל בעיניים, כמו שאומרים.
אגב , יש ברשותי LCD PHILIPS 42 5405 FULL HD

תודה מראש על התשובות, רינו.​

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
על מסך של 42" אתה לא תראה הבדל בין 720P ל 1080P.
רק על מסכים גדולים, בהם המרחק בין הקווים הוא גדול יותר - ניתן להבחין.
במקרה בסופ"ש האחרון עשיתי ניסוי מעניין, בדקתי על ה 42" שלי (LG LW570Y) את הסרט FAST FIVE ב:
1. 720P
2. 1080P
3. ריפ של בלוריי ב 1080P
הייתי בטוח שהריפ יהיה מרהיב, אך ממרחק הצפיה שלי (2.5 מטר) לא ניתן להבדיל בין הסרטים השונים.
רק כשממש מתקרבים למסך אז ניתן לראות את ההבדלים ואת ההפרשים בין הקווים.
בכל מקרה, כל חומר בנושא HD בכלל יש ברשת - בכמויות.
GOOGLE IS YOUR FRIEND

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לגל זה שאתה לא הבחנתה לא אומר שאי אפשר להבחין..( כמו שאמרתה שמתקרבים מבחנים)
אני אישית ישבתי עם 42 אנטיש ממרחק שתי מטר והחנתי בקלות בין 720P\
ל1080P T או שאתה לא חד עין מספיק או שפשוט המרחק גדול מידי באמת מ42 במרחק 2.5 מטר אי אפשר להבחיןם רק מטר וצצי שתים אני מכיר אחד מהפרום הכחול שמדיל ממרחק 4 מטר מ42 ויש עוד כמה ולריניו יש נמלא חומר באתר הכחול של עופר לאור אין ספר מיוחד לזה שנמכר לתענענים רק למקצוע.. או לסיקרת טלוזיות יש תמידע הזה...
אני קראתי מאמרים מחול מהארץ מאתר הזה ומאתר הכחול ולמדתי אבל זה די מסובך.. זה די הבנה במוסגים טכנים
ז אין את זה בפשטות עם תשאול..

רינו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
matan 148 - שלח לי את הנייד בהודעות הפרטיות, רוצה לשאול משהו.. תודה רינו

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור