איך החברה בכלל והאם יש המלצות לדגמים מסויימים? תקציב בסביבות 2500$.
דיטון66 חבר משקיען הודעות 869 מעורבות 150 נקודות 43 21/1/08 #1 איך החברה בכלל והאם יש המלצות לדגמים מסויימים? תקציב בסביבות 2500$.
Sonus חבר משקיען הודעות 1,320 מעורבות 2 נקודות 0 21/1/08 #2 נכתב ע"י דיטון66: איך החברה בכלל והאם יש המלצות לדגמים מסויימים? תקציב בסביבות 2500$. לחץ כדי להרחיב... חברה טובה מאוד בתחום הLOW והMID אולם בתקציב שלך לא חסר מתחרים. חפש משהו ביד שניה.
נכתב ע"י דיטון66: איך החברה בכלל והאם יש המלצות לדגמים מסויימים? תקציב בסביבות 2500$. לחץ כדי להרחיב... חברה טובה מאוד בתחום הLOW והMID אולם בתקציב שלך לא חסר מתחרים. חפש משהו ביד שניה.
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 21/1/08 #3 2500 מכובד ביותר לכל CD שהוא. אתה יכול ללכת לדעתי על FMJ מחו"ל בקלות. מכשיר מאוד מוערך בעולם.
arama-audio עוסק מסחרי הודעות 508 מעורבות 0 נקודות 16 21/1/08 #4 אורי ו שמתי לב , וזו לא הפעם הריאשונה ,שיש לך נטייה להמליץ לאנשים לרכוש מוצרים מחו"ל ומ Ebay ומכל מיני מקומות חוץ מאשר בארץ , מדוע?
אורי ו שמתי לב , וזו לא הפעם הריאשונה ,שיש לך נטייה להמליץ לאנשים לרכוש מוצרים מחו"ל ומ Ebay ומכל מיני מקומות חוץ מאשר בארץ , מדוע?
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 21/1/08 #5 נכתב ע"י arama-audio: אורי ו שמתי לב , וזו לא הפעם הריאשונה ,שיש לך נטייה להמליץ לאנשים לרכוש מוצרים מחו"ל ומ Ebay ומכל מיני מקומות חוץ מאשר בארץ , מדוע? לחץ כדי להרחיב... :מה??????????::מה??????????::מה??????????::מה??????????: אני? אני? יש לך טעות קשה ביותר. אבל ביותר. אני מאלו שממליצים לרוב לקנות רק בארץ אינני יודע מהיכן הטענה הזו. אבל ממש. הבחור שאל על 2500$ לכן הנחתי כי הוא קונה בחו"ל. אני מ EBAY ? אני בעצמי אפילו לא קניתי חוט מEBAY... אני בשוק.
נכתב ע"י arama-audio: אורי ו שמתי לב , וזו לא הפעם הריאשונה ,שיש לך נטייה להמליץ לאנשים לרכוש מוצרים מחו"ל ומ Ebay ומכל מיני מקומות חוץ מאשר בארץ , מדוע? לחץ כדי להרחיב... :מה??????????::מה??????????::מה??????????::מה??????????: אני? אני? יש לך טעות קשה ביותר. אבל ביותר. אני מאלו שממליצים לרוב לקנות רק בארץ אינני יודע מהיכן הטענה הזו. אבל ממש. הבחור שאל על 2500$ לכן הנחתי כי הוא קונה בחו"ל. אני מ EBAY ? אני בעצמי אפילו לא קניתי חוט מEBAY... אני בשוק.
arama-audio עוסק מסחרי הודעות 508 מעורבות 0 נקודות 16 21/1/08 #6 טוב, אקח את דבריי בחזרה. כניראה בילבלתי אותך אם מישהוא אחר....
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 21/1/08 #7 תודה באמת הייתי מופתע, אני עוד תמיד משתדל כמה שאפשר לחזק את היבואנים בארץ (אלו שלא קורעים במחיר) ותמיד מדגיש את עניין האחריות למשל והאפשרות לשמוע במקום, והתשלומים וכו...
תודה באמת הייתי מופתע, אני עוד תמיד משתדל כמה שאפשר לחזק את היבואנים בארץ (אלו שלא קורעים במחיר) ותמיד מדגיש את עניין האחריות למשל והאפשרות לשמוע במקום, והתשלומים וכו...