Marantz cd6005

Itayke

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
היי
אני מעוניין לקנות את ה cd הנ״ל ויש לי שתי שאלות בעניין:

1. בארץ הוא עולה באיזור ה 2,500 -3,500 ש״ח ובאיביי 1,000 -2,000 ₪ כולל משלוח. האם קניה דרך איביי תהיה משתלמת יותר כשלוקחים בחשבון מיסים התאמות וכדו׳ או לא ?

2. העובדה שמרנץ השיקה (במאי האחרון) את סידרה 6006 תגרום לירידת מחיר של ה 6005 ?

אני אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון על מכשירים דומים או עדיפים באיכות ו/או במחיר. חשוב לי שתהיה כניסת usb שאני אוכל לשמוע מוזיקה מהאייפון בנוסף ל cd.

תודה
איתי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
המרנץ הוא נגן מעולה מיצרנית איכותית. למחירו הוא מעולה.

יש לקחת בחשבון שתצטרך להוסיף מע"מ ומס קניה. יצא לך לא רחוק מהמחיר בארץ.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

קנה את ה-6006, ב-HFC טוענים שהוא משופר לעומת ה-6005.

http://www.whathifi.com/news/marantz-launches-6006-series-hi-fi-separates

cd6006_superfi_gold_silver.jpg

קנה בארץ עם אחריות, תתווכח על המחיר.

תומר

תמונות מצורפות

• cd6006_superfi_gold_silver.jpg
    cd6006_superfi_gold_silver.jpg
    KB 56 · צפיות: 936

Itayke

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
תודה על התשובות
כשיוצא דגם חדש (במקרה שלנו 6006) אז המחיר של הקודם יורד?

מה עלות של מס קניה על cd?

finetunify

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
3
מנסיוני עד כה,
החדש מתומחר מעט גבוה יותר מהדגם היוצא, על יחידות אחרונות בחנויות של הדגם היוצא תקבל את ההנחה הרגילה פלוס עוד מעט הנחה, כדי לסיים את המלאי.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
תתחדש
מניסיון שלי-מומלץ

dubik

חבר אתר
מעורבות
11
נקודות
8
ממליץ לך לבדוק את האופציה של אמאזון גרמניה.
https://www.amazon.de/gp/product/B01GQE5DG4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
תוכל לקנות את הדגם החדש, 6006, בכ-2250 ש"ח (כולל שילוח ומיסים).
הקניה באמאזון הרבה יותר נוחה ואמינה מבeBay ומה שיפה זה שאין הפתעות; המחיר שמוצג כולל את המשלוח והמיסים ולא "תופתע" על חיוב מס גבוה מכפי שציפית, עמילות מכס ועוד.
השילוח מהיר ובד"כ, תקבל את המוצר תוך 4-5 ימים (מניסיון).
יש כמובן את נושא האחריות שצריך לקחת בחשבון אבל בהתחשב בזה שבארץ אתה קונה את הדגם הקודם ועדיין משלם מעל ל-50% יותר, נראה לי שאין פה התלבטות.

גל85

אוהב את התחום
מעורבות
45
נקודות
28
ממליץ לך לבדוק את האופציה של אמאזון גרמניה.
https://www.amazon.de/gp/product/B01GQE5DG4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
תוכל לקנות את הדגם החדש, 6006, בכ-2250 ש"ח (כולל שילוח ומיסים).
הקניה באמאזון הרבה יותר נוחה ואמינה מבeBay ומה שיפה זה שאין הפתעות; המחיר שמוצג כולל את המשלוח והמיסים ולא "תופתע" על חיוב מס גבוה מכפי שציפית, עמילות מכס ועוד.
השילוח מהיר ובד"כ, תקבל את המוצר תוך 4-5 ימים (מניסיון).
יש כמובן את נושא האחריות שצריך לקחת בחשבון אבל בהתחשב בזה שבארץ אתה קונה את הדגם הקודם ועדיין משלם מעל ל-50% יותר, נראה לי שאין פה התלבטות.
שלום דוביק,אני בדיוק שוקל לקנות גם את ה cd הזה, הזמנת פעם מוצר דרך אמזון גרמניה? הבנתי שאם מזמינים דרך אמזון והם החנות שמוכרת את המוצר אז באמת המיסים והמשלוח מחושבים במחיר הזה,האם יש לך נסיון בעיניין? תודה

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
אמנם לא דוביק אבל מצטרף להמלצה על אמזון גרמניה.
לפעמים פערי המחיר הסופי בהחלט מצדיקים יבוא אישי.
רכשתי כך לא אחת ואכן המחיר באמזון גרמניה וגם איטליה הוא מחיר סופי עד הדלת.
אחרי בערך חודשיים הם בודקים אם הם גבו מיסים גבוהים יותר מאלו שנגבו בפועל ומזכים בהתאם את החשבון שלך בהפרש.

dubik

חבר אתר
מעורבות
11
נקודות
8
היי גל,

התשובה היא כן. הזמנתי גם הזמנתי ובגלל זה המלצתי.
חוויית קניה הרבה יותר נוחה מאי ביי.
קניתי לא מזמן סטרימר של פיוניר N-50A:
https://www.amazon.de/Pioneer-Netwo...&qid=1470073083&sr=8-2&keywords=pioneer+n-50a

בארץ נמכר הדגם הקודם שלו (N-50), במחיר של יותר מכפול ממה ששילמתי באמאזון.
מעבר לזה שעלה הרבה פחות למכשיר שנחשב לאיכותי יותר מקודמו, אמאזון התחייבו על משהו כמו שבועיים למשלוח סטנדרטי ובפועל המכשיר היה אצלי תוך 4 ימים.
מגיע עם שליח עד הבית.
קצת לחדד את מה שאמר רונן, אז אמאזון גובים ממך את המיסים (מע"מ, מכס וכו') מראש ומתחייבים להחזיר לך את ההפרש אם התשלום בפועל הוא נמוך יותר, אבל אם התשלום ייצא גבוה יותר, הם נושאים בעלות הנוספת - יתרון ענק.
מניסיוני באי ביי, מעבר לסיכון של התעסקות מול מוכר פרטי בד"כ (עדיין סיכון, למרות הכיסוי של איביי), קשה יותר להעריך את גובה המס בפועל (שיכול להכיל עמילות מכס ועוד כל מיני הפתעות שתלויות לפעמים בחברת השילוח בכלל). בנוסף המכס מודע לכך שאנשים מנסים לרמות במחיר המוצר, ולכן לא חייב לקבל את עלות המוצר שמציין השולח.
יש לי הרושם שעם אמאזון הם סומכים"על כך שהדיווח אמין.
עוד דבר חשוב, כשאתה מזמין באמאזון גרמניה, איטליה וכו' בשלב חישוב המחיר הסופי, לא תידרש לשלם את המע"מ המקומי, כך שעלות המכשיר נמוכה ממה שמוצג וזה בד"כ מקזז את רוב העלות הנוספת של המשלוח.
המחיר לפעמים גבוה יותר מהמחיר באמאזון ארה"ב אבל מחירי השילוח נמוכים וסבירים יותר, ככה שבסופו של דבר זה יוצא בד"כ זול יותר.
ולבסוף, אם מדובר במכשיר חשמלי ובמיוחד במכשיר אלקטרוני רגיש אז יש כמובן את נושא המתח שהוא יתרון בקניה באירופה.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
ועוד טיפ קטן- עדיף לבחור באתר לשלם ביורו ולא בשקלים מכיוון ששער ההמרה של אמזון פחות משתלם מזה של חברת האשראי.

dubik

חבר אתר
מעורבות
11
נקודות
8
דוביק,
הפיוניר נמצא אצלי על הכוונת לרכישה, איך המכשיר, מרוצה מהסאונד?
הפיוניר מכשיר מצויין לדעתי ואני מאוד מרוצה ממנו. במחיר שהוא עלה לי (~2300 ש"ח) הוא תמורה מעולה לכסף ואפילו הייתי אומר ממש מציאה ומתחרה במכשירים שעולים הרבה יותר.
קודם כל זה סטרימר+DAC שזה יתרון למי שאין לו דאק. אני אמנם משתמש בדאק חיצוני אבל הדאק של המכשיר הזה הוא מצויין. משתמש בטכנולוגיה של 32ביט ונשמע מעולה. אולי לא ברמה של דאקים שעולים פי 5, אבל בהחלט נשמע מצויין ומתאים למי שלא מחפש איכות אולטימטיבית. אני מניח שחלק מאיכות הסאונד היא תודות לספק איכותי - המכשיר שוקל 7.5 קילו.
מעבר לכך המכשיר עמוס בפיצ'רים ותומך כמעט בכל פורמט דיגיטלי קיים, כולל קבצי hi-res.
יש לו יציאות דיגיטלית, ככה שאפשר לחבר אותו (בעתיד) לדאק חיצוני ולקבל שדרוג בסאונד.
אפשר לחבר לו דיסק און קי, מחשב, הארד דיסק נייד, אייפד וכו'
בחיבור לרשת בכלל מקבלים גמישות מקסימלית:
- רדיו אינטרנט עם כמעט כל תחנה אפשרית
- הזרמת מוסיקה ממחשב ומ-NAS
- תמיכה ב-DLNA
- תמיכה בטידאל: או דרך bubbleUPNP באנדרואיד עם DLNA או עם האפליקציה של טידאל באייפון/אייפד דרך airplay.

מבחינת חסרונות, אז זה די תואם את הביקורות ברשת. האפליקציה של פיוניר לא מדהימה אבל בהחלט לא גרועה. היא עובדת די טוב ותומכת בכל האפשרויות לנגן מוסיקה שזה השימוש הנפוץ במכשיר (לא תומכת בקנפוג או מודי השמעה שהן פעולות פחות נפוצות ונתמכות רק מהשלט). בעיקר קל הרבה יותר לנווט איתה ברשימות ארוכות של קבצים מאשר עם השלט וגם התצוגה יותר רחבה.
חיסרון נוסף הוא חוסר תמיכה בplaylists, אבל לא מפריע לי בכלל, כי אפשר לארגן את השירים בתיקיות וזה עונה לרוב המקרים.

אני ממליץ בחום!

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
סליחה שחטפתי את השרשור

דוביק
נשמע מרשים מה שרשמת
  1. האם אתה יודע מה ההבדל בין הגרסאות A ל K?
  2. האם אתה יכול לשמוע גם youtube?

dubik

חבר אתר
מעורבות
11
נקודות
8
1. נראה לי שאתה מתכוון ל-S מול K ולא ל-A מול K.
הדגם של המכשיר עצמו הוא N-50A.
יש שני תתי דגמים: N-50A-K ו-N-50A-S.
ההבדל ביניהם הוא שאחד עם גימור שחור והשני בגימור כסף.
2. לגבי יוטיוב, האמת שאת זה דווקא לא בדקתי, כי האיכות של יוטיוב לא יכולה לעמוד מול קובץ FLAC.
אין דרך לשמוע יוטיוב בצורה מובנית דרך המכשיר.
אני יכול לנחש שייתכן שאפשר להשתמש בairplay כדי להזרים את זה במכשירי אפל (אין לי דרך לבדוק כרגע אבל אוכל לדווח כשיזדמן אליי מישהו עם אייפון).
לגבי אנדרואיד, שם זה טיפה יותר מורכב.
גם כן - ניחוש בלבד (לא ניסיתי) אבל באנדרואיד יש הרבה אפליקציות שיכולות "ללכוד" את הסטרים ולנגן אותו דרך DLNA, אבל הן דורשות מכשיר עם root כדי להיכנס בין מערכת ההפעלה לכרטיס הקול. המכשירים שיש לי לא פרוצים, אז אין לי דרך לבדוק. אבל אם יש לך מגבר קולנוע ביתי או מכשיר אחר שתומך בDLNA אתה יכול לבדוק שם ואם זה עובד שם זה יעבוד גם עם הפיוניר (ככה דרך אגב בדקתי את האופציה להזרים מוסיקה מטידאל באנדרואיד, לפני שקניתי את המכשיר),
האופציה השלישית והבנאלית היא כמובן לחבר מחשב לכניסת הUSB ואז אתה יכול לנגן כל מה שמתנגן על המחשב.
ישנה עוד אופציה, שלא נראה לי שאליה התכוונת, אבל בכל זאת - יש שתי תוכנות חינמיות שאפשר להתקין על המחשב - Jamcast ו-Stream What You Hear - שמאפשרות לנתב את הסטונד מהמחשב למכשיר תומך DLNA. החיסרון בזה הוא, שעד כמה שהצלחתי להבין, שתיהן משתמשות בכרטיס הקול שעל המחשב, ככה שהמוסיקה תתנגן בפיוניר, אבל לא תעבור דרך הדאק שלו ומן הסתם האיכות תיפגע עוד יותר.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
תודה על התשובה המפורטת
אתה צודק לגבי איכות הסאונד ב youtube , יחד עם זאת לפעמים בא לך לשים פלייליסט ביוטיוב ולשמוע מוזיקה בלי לחשוב על איכות / במה / אודיופליה / אוויר בין הכלים / רקע שחור / באס ועוד

dubik

חבר אתר
מעורבות
11
נקודות
8
כו, מבין אותך.
לדעתי כל אחת מהשיטות שכתבתי למעלה תעבוד.
אבל, אם האיכות היא לא העניין אז תמיד יש את האופציה הכי פשוטה שזה לחבר לטפופ כלשהו לכניסת USB DAC.
ואופציה נוספת היא חיבור ipad לחיבור USB.
כשתהיה לי אפשרות אבדוק את האופציות שכוללות את ipad/iphone ואדווח (מקווה שתוך כמה שבועות)

Itayke

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
אני תוהה אם קניה של הפיוניר המדובר וקומפקט דיסק יד שניה פשוט יחסית יתן תוצאה טובה יותר מהמרנץ 6006 בשמיעת דיסקים וחיבור iPhone.

dubik

חבר אתר
מעורבות
11
נקודות
8
שאלה מעניינת, אבל לא נראה לי שאפשר לקבל תשובה בלי לעשות מבחן ראש בראש.
אם צריך לעשות ספקולציה, אז מבחינת איכות CD הייתי אומר שזה תלוי בעיקר באיכות הטרנספורט של הCD יד שניה.
לפי מה שאני רואה ה-CD6006 משתמש בדיוק באותו DAC כמו הסטרימר של מרנץ NA-6005.
במבחן של הסטרימר הזה ב-whathifi, הם מתייחסים גם לפיוניר ולפי הביקורת איכות הסאונד שלו נופלת מהפיוניר.
http://www.whathifi.com/marantz/na6005/review

כלומר, אם תחבר טרנספורט איכותי (או לפחות באיכות של המרנץ) לפיוניר, כנראה שתקבל תוצאה טובה יותר מבחינת הסאונד. אבל, אם הטרנספורט לא איכותי זה יכול לפגוע ובנוסף תהיה השפעה של איכות האינטרקונקט בין המכשירים.

עם הפיוניר, בטוח שתקבל פיתרון יותר גמיש ויותר ורסטילי, מבחינת סוגי המקורות הנתמכים, חיבור לרשת ועוד ובניגון קבצי אודיו, גם כנראה שתקבל תוצאה טובה יותר עם הפיוניר (בגלל DAC עדיף).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור