LG SCARLET , צריך דעתכם

fibola

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולכם,

אני מעוניין לקנות טלויזיה 42" שתשמש בעיקר לצורכי DVD טלויזיה ו PS3 .

יום שישי האחרון הלכתי לחנות והזמנתי את ה SCARLET של LG (עם הניגודיות 1:50K)
אך לאחר ההזמנה (שאמורה להגיע ב 15.7) הדבקתי הודעה בפורום ודי התבאסתי , בלשון ההמעטה.

מישהו אמר לי של PS3 הטלויזיה על הפנים ושעלי לברוח ממנה כמו מאש. הוא אמר שבשביל לשחק כמו שצריך יש לבטל את ה XD שזה לא אומר לי הרבה.

אודה להמלצה ו/או לדעה נוספת אם אפשר בדחיפות כי במידה ואכן אאלץ לבטל את ההזמנה (בהנחה ויאפשרו לי) עלי לעשות זאת עוד היום (נתתי מקדמה).

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני בכל מקרה ממליץ לבטל את פונקצית ה-XD, כך שאם ב-PS3 המסך עובד כמו שצריך ללא XD, אני לא רואה כאן בעיה.
מבטלים את הפונקציה פעם אחת בתפריט וזהו.

fibola

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
א. מה זה בכלל ה XD ? האם אתה ממליץ לבטל אותו בכל טלויזיה או רק בזו ?
ב. מה אתה אומר בכלל על הטלויזיה הזו לצרכי ?
ג. האם יש לך המלצה יותר טובה ? (אני יודע שזה תלוי בעיניי המתבונן אבל, בכל זאת).

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
XD זה מעבד שאמור לבצע שיפורים בתמונה, בפועל, לפעמים קורה שהוא יוצר עיבוד יתר, מה שלא מחמיא לתמונה.
זו תופעה שנתקלתי בה במספר דגמים של LG, בכולם המלצתי לבטל את הפונקציה.

את ממצאי על המסך כתבתי בסקירה.
סקרנו בעבר גם את הסוני 40, תוכל למצוא ביקורות כאן - ביקורות וידאו

keysman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
גם אני לפני רכישה של טלויזיה זו (כמו שרשמתי באשכול שפתחתי, ולפי הביקורת שלך ליאור ושל הבחור אני מבין שמעבד ה XD בשביל:
sdtv: לא טוב
ps3: לא טוב
מה לגבי dvd ו yes HD?
גם לבטל אותו? אם כן האם המעבד הזה זה טריק שווקי של LG שנועד להרשים על הנייר וזהו?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני לא בא לשפוט אם מדובר בטריק שיווקי או לא, לכל חברה יש את הגישה שלה, LG, כנראה מאמינה בעיבוד בולט שלדעתי הוא מוגזם ולכן בדגמים שסקרתי והבחנתי בתופעה, המלצתי לבטל כלל אותו.

keysman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה ליאור , דרך אגב, יש לך אחלה ביקורות ותגובות, ואחלה אתר, רואים שאתה מבין בטלויזיות :) אתה גם עוסק בתחום כמקצוע?

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה לך :)
העיסוק הוא מהצד העיתונאי/ידעוני

fibola

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
KEYSMAN

האם לאור תגובות אלו החלטה להישאר עם הטלויזיה או ללכת על אחרת ?
האמת היא שהייתי ביום שישי בבאג והיה שם PS3 מחובר ל SCARLET, הוא שם לי PES08 ומסביב לדמויות היתה מן הילת אור שכזו לא משהו נורא אף מאחר ולא ראיתי PS3 על טלויזיות אחרות אין לי מדד להשוואה.

keysman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
KEYSMAN

האם לאור תגובות אלו החלטה להישאר עם הטלויזיה או ללכת על אחרת ?
האמת היא שהייתי ביום שישי בבאג והיה שם PS3 מחובר ל SCARLET, הוא שם לי PES08 ומסביב לדמויות היתה מן הילת אור שכזו לא משהו נורא אף מאחר ולא ראיתי PS3 על טלויזיות אחרות אין לי מדד להשוואה.

החלטתי להשאר עם הסקארלט, אחלה טלויזיה, גם לי יש ps3 , תקרא את האשכול שפתחתי מלפני כמה ימים http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=2852 , הכיול של הסקארלט הוא קריטי, למשל ראיתי אותה בתחסני חשמל בפעם הראשונה בשידורי יס HD והתמונה נראתה נורא (הטלויזיה לא היתה מכויילת בכלל וזה בטוח מה שהיה בבאג כשראית את הטלויזיה) הגעתי למסקנה שכל הרשתות האלו הן תת רמה בשביל להחליט איזו טלויזיה לקנות, רק היום הייתי בסאונד ויז'ן בר"ג והסקאלט (42") נראתה טוב מאוד לדעתי יחסית ב יס sd , גם זוויות הצפיה החזיקו יותר טוב מבדגם של ה 32" בארמגדון, כנראה כיול שונה. ראיתי את הסקארלט בכל השידורים האפשריים חוץ מב פי אס 3 אבל אין לי שום ספק שהטלויזיה שראית בבאג לא היתה מכויילת, בביקורת האוהדת הזאת של cnet אוסטרליה http://www.cnet.com.au/tvs/lcd/0,239035307,339289538,00.htm?feed=pt_scarlet למשל (שאני מאוד מסכים עם מה שנאמר בה) הם כתבו שהפיאס 3 נראה מצוין איתה אז אפשר להיות שקטים :) Performance
Generally, we were quite impressed by the performance of the 42LG60FD, and especially when utilising the aforementioned ISF presets. Whether you're hooking up a PlayStation 3, Foxtel iQ2, or using the excellent on-board tuner this is a set that shines in high definition. Colours are natural, blacks agreeably deep (for LCD) and detail levels high
מה שמוזר הוא שבגירסה שלהם יש 4 יציאות HDMI ואי אפשר לנגן Divx ובגירסה שמיובאת לארץ יש 3 יציאות HDMI ואפשר לנגן divx חחח לך תבין... עדיף divx מאשר עוד כניסת hdmi אם אתה שואל אותי.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן כיול זה נושא חשוב מאוד לאיכות התמונה וכפי שראית הוא יכול לשנות רושם מקצה אל קצה.
לדגם הסקרלט יש גרסאות שונות המיועדות לשווקים שונים בעולם, זה פשר השינוי בין הדגמים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור