LG 32LH23UR LCD מספר שאלות

moran

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים, לאחר חיפושים רבים די נסגרתי על הטלויזיה הזו LG 32LH23UR LCD, (אם יש למישהו המלצה יותר טובה עד 2500 אני ישמח לשמוע).
עכשיו יש לי כמה שאלות:
1. קודם כל האם חיבור ממיר ייס לא דרך SCART פוגע משמעותית באיכות? (בדגש על משחקי כדורגל/כדורסל).
2. האם ניתן לנגן סרטי HD דרך הUSB? ואיך בכללי חיבור הUSB (מספק את הסחורה או שממש עדיף חיבור ישיר למחשב?)
3. האם ניתן לנגן סרטים עם כתוביות בעברית בקובץ נפרד בUSB?

בעקרון מרחק מהטלויזיה 2.5 מ' , שימושים מרכזיים: שידורי ספורט, סרטים סדרות גם בייס וגם דרך המחשב. בעקרון קיים מחשב בחדר אך אם הUSB עובד טוב אז זה פותר מספר בעיות.

תודה רבה!!

roy_daklon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לא ניתן לנגן סרטי HD דרך ה-USB, אלא רק DIVX (כלומר את הפורמט MKV הטלוויזיה לא קוראת).
לדעתי היא גם לא קוראת כתוביות בעברית מקובץ נפרד אלא רק מתרגום מובנה, אבל זה שווה בדיקה יותר מעמיקה...
לגבי החיבור - לא כ"כ עקרוני להתחבר לא דרך SCART - זה לא יפגע באיכות

moran

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי תודה

הבנתי, תודה.
אז USB לא רלוונטי, יש המלצה לטלויזיה יותר טובה בלי USB בסדר גודל של אותו תקציב
(עד 2500 שח)
תודה!

moran

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עקב חוסר צורך בUSB אני שוקל לרכוש דווקא את Toshiba 32AV605. לדעתכם איזו טלויזיה איכותית יותר?
זה שה-MS בטושיבה הוא 8 ובLG הוא 5 זה משמעותי? בעיקר בנושא של שידורי ספורט וכו'?

תודה מראש!

kingx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עקב חוסר צורך בUSB אני שוקל לרכוש דווקא את Toshiba 32AV605. לדעתכם איזו טלויזיה איכותית יותר?
זה שה-MS בטושיבה הוא 8 ובLG הוא 5 זה משמעותי? בעיקר בנושא של שידורי ספורט וכו'?

תודה מראש!

הסמסונג B450 יותר איכותית משתיהן וגם עומדת בתקציב שלך .. יש לי אותה כבר שבועיים ואני ממש מרוצה .. איכות הצפייה יוצאת מן הכלל,עיצוב נהדר , תמונה חדה , .. גם ב HD וגם בשידורים בממיר .. ואם יש לך קונסולת משחקים למשל לי יש XBOX 360 והאיכות תהיה מדהימה פשוט ... ויש לה תמיכה ב NR
המלצה שלי לך על זה ואתה לא תתחרט לרגע .. ובקשר ל MS זה לא ממש משמעותי אני רואה גם שידורי ספורט ואין שום מריחות הכל מעולה .

נערך לאחרונה ב:

moran

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה,

החלטתי ללכת בסוף על מסך 37 אשמח להמלצות.
תקציב עד 3600 +-
מרחק 3-3.5 מטר
תכני SD דרך ייס (הרבה שידורי ספורט-חשוב שלא יהיה מריחה) וכמו כן חיבור למחשב לצפייה בסרטי HD (לכן חשוב שיש NATIVE)

תודה רבה חברים,

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה אוהב שיש תנועה חלקה הדבר הכי חשוב לך זה לקחת טלוזיה שיש בה 100HZ
שבניגוד ל MS אפשר לראות בשניה את ההבדל ולא צריך להיות "מבין" כדי לראות.

moran

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
KingpinEX לפי מה שהבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, לא משדרים בארץ ב100HZ ככה שזה לא באמת משפיע על התמונה?
kingx - אלא והToshiba 37AV605 הם הדגמים שאני מתלבט לגביהם- עכשיו בשני דגמים שציינת אין SCART ולפי מה שהבנתי זהו חסרון גדול מאוד לשידורי SD. חוץ מזה, לסמסונג יש Native rate? מישהו יודע אם לטושיבה יש?

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
100HZ לא קשורה למהירות שמשדרים אלה למהירות שהטלויזיה משנה את התמונה
מה שזה בעצם עושה זה נותן לך לבחור מצב (בכל טלויזיה יש לו שם אחר) שבעצם מחליק את התנועה בכל שידור (מYES או HOT או DVD או מהמחשב). מה שזה עושה בעצם זה מוסיף פריימים נוספים בין כל פריים מה שגורם לתמונה להיראות חלקה (כמו חיים אמיתים [חלק אומרים כמו מצלמת וידאו ביתית]) וזה בעצם מונע את המריחות.
וזה מצב שרואים אותו, מצב שיש הבדל בין אן זה פועל או לא פועל אם יש לך או אין לך (בניגוד למשל להבדל בין קונטרסט של 1 ל 20 אלף ל 1 ל50 אלף או כבל SCART וכבל רגיל ששם צריך להיות "מבין" כדי לראות הבדל קטן אפילו)

עכשיו אחרי שאמרתי את כל זה, העניין של ה100HZ זה עניין של טעם, צריך לראות את זה כדי לדעת אם אתה אוהב את זה או שונא את זה, אני בעד זה.

ונכון משדרים ב50HZ ובארצות הברית ב 60HZ בגלל זה אצלם קוראים לזה 120HZ

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לא צריך לפחד מכל הקטע עם הכבלים... כל הכבלים האלה לא משנים כל כך את האיכות אם בכלל... לפחות לא באופן שבן אדם רגיל יבוא ויגיד ואו איזה הבדל זה עשה... אלה אם כן הכבל דפוק... השידור ה SD(איכות רגילה) הוא SD הוא לא ישופר משמעותית כי שמנו כבלים SCART או קומפוננט או רגיל, כל הקטע של הכבלים המשופרים המוזהבים ואיכותים זה עוד איזה משהו שיצרני כבלים המציאו כדי לגרום לנו לקנות כבלים מצופים פלוטוניום שעולים מליון דולר...

הכי טוב לחבר זה בHDMI... וגם אז תראו אותו דבר SD. ודרך HDMI זה דיגיטאלי לגמרי משמע אין שום הפרעה כל שהיא... אין רעש אין הפרעות ועדיין רואים SD מעפאן... כלומר באיכות שאנחנו רגילים אליה.
ככה שגם בלי חיבור SCART (שזה בעצם ה21 פינים שיש לנו כבר שנים ואם עד עכשיו לא שמת לב להבדל בין זה לחיבור רגיל בטוח שלא תתחיל לראות עכשיו) הכל בסדר.

בחיבורים מה שכן חשוב זה כמה שיותר HDMI, כי בעתיד זה יהיה החיבור של הכל. (טלויזיה DVD בלו ראי, מחשב, פליסטיישין) ככה שצריך כמה שיותר ממנו.

kingx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
KingpinEX לפי מה שהבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, לא משדרים בארץ ב100HZ ככה שזה לא באמת משפיע על התמונה?
kingx - אלא והToshiba 37AV605 הם הדגמים שאני מתלבט לגביהם- עכשיו בשני דגמים שציינת אין SCART ולפי מה שהבנתי זהו חסרון גדול מאוד לשידורי SD. חוץ מזה, לסמסונג יש Native rate? מישהו יודע אם לטושיבה יש?

תשמע היום ברוב מסכי ה LCD אין יותר חיבור SCART בגלל שהוא מיושן כבר ואני לא חושב שזה חסרון , וכן הסמסונג תומך NR לגבי הטושיבה אני לא יודע

moran

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
השכלתי, תודה רבה חברים!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור