LG דגם 47LA621Y ב-4,000 ש"ח או SONY KDL-48W585BBI ב-3,800 ש"ח? מה עדיף

n_barz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אם למישהו יש ניסיון עם הטלוויזיות האלה אשמח לשמוע..

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום לך.
אני יש לי ניסיון טוב אם מסכי סמסונג וLG בטכנולוגיה LED יש להם איכות טובה ומחיר משתלם לעומת המתחרות המוכרות.
אני מכיר את המסך LH6400 והוא מסך טוב ומומלץ הרבה ברשת והרבה מרוצים ממנו יש לו יכולות טובות בהזרמת מידע מהרשתSMERT TV ברמה באמת מעולה הוא מבין החולצים בתחום הזה (היצרן טלוזיות סמסונג) ויש לו את היכולות הכי טובות לפי ידעתי חוץ מזה יש לו עוד פונקציה נחמדה שיכולה לעזור לך אם אתה מתכנן לחבר מערכת קולנוע ביתית.

ל( שזה מאוד מומלץ) ומשפר את החוויה פלאים מרגישים מין קולנוע קטן, והתכונה שלו זה DTS שזה מין פענוח סאונד שקיים
בסרטי הHD שמאוד ניגשים ואפשר להוריד בקלות באינטרנט, וזה היתרון שלו שהוא תומך בזה ואם אתה תוריד מהרשת ותצפה בסרט אז היה לך חווית צפייה מעולה בעזרת התכונה הזאת, אבל אם יש לך ריסיבר אז יש לך הרבה יותר תכונות סאונד
שכוללת בתוכו אבל אתה תיצתריך נגן בלורי או סטרימיר ותכול לנגן מתוכם סרטים, עוד דבר בקשר לתדר אין שום משמעות לתדר הזה לפחות לא משהוא שאני חושב שתבחיין בעין 200 הרץ זה מספיק לגמרי יכול להתמודד עם תכנים מהרים כמו למשל משחקי כדורגל או תכנים אחרים בקלות.

, אני חושב ש400 יספיק לך לגמרי וזה לא אמור להיות פרמטר לבחירה שלך מה שחשוב
זה איכות תמונה ואולי גם הדברים הנלווים החשובים( אחריות, יצרן, טכנולוגיה, תנאים( באיזה חדר היה הטלוזיה), תקציב, או
פיקצרים כמו רשת, USB HD (יש כיום לפי ידעתי בכולם גם בפשוטים ביותר) או כל מיני תכונות מיוחדות או עיצוב המסך ,)

אני ממליץ לך לפנות לחנות מתמחה באזור מגוריך ולבקש מהם את העזרה שאתה מבקש פה ולאחר שאתה תירשם והיה לך רשימה מסודרת אני יעזור לך ושאר חברי הפורום שהיה לך שבוע טוב בברכה נתנאל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור