LED46 - סוני NX710 מול Samsung D7000

ColonelLanda

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
קצת רקע:
מרחק צפייה של כ-3 מטרים, סלון לא מואר, צפייה בעיקר בבוקסי בוקס בתכני HD ובעידן פלוס (בעיקר בוקסי), תקציב עד 10K.

אני מתלבט בין שתי הטלוויזיות. ראיתי את שתיהן והן נראות מעולה, אבל לא ראיתי אותן אחת ליד השניה. יש עדיפות מסוימת לאחת מהן באופן מובהק?
המוכר באניגמה (חנות בחיפה) היה בעד הסוני.

עניינים של סמארט ו3D פחות משחקים לי עניין כרגע.חשוב לי שהתמונה תהיה כמה שיותר טובה ושיהיה סאונד טוב (בינתיים אין לי מערכת קולנוע ביתית).

ד"א
הייתי ב5 חנויות היום בחיפה, אניגמה הייתה החנות הכי רצינית מבין כולם. ממליץ עליה בחום.
אלכס

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אלכס שלום.
אני לא מכיר את NX710 ולכן לא יכול להמליץ עליו אבל לפי ביקרות הוא מעולה היה ביקרות באתר עליו ועל D7000
ת'קרא אותם אני מציע שתצפה בטלוזיות ותחליט תקח דיסק קשיח עם סרט HD תראה שם בD7000
ואחר כך תראה בNX710ותחליא מה תמעדיף לא חייב להיות באותו חנות אלה לקבל רקע כללי מה תמעדיף..
בנוגע לאנמגיה אכן חנות מציוניות לא יצא לי לקפוץ עליה אבל היא די טולפי ביקרות בחוות דעת עדין חנות מתמחה...
ו

ColonelLanda

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה, זה רעיון שלא חשבתי עליו

במידה ואני מביא לפטופ שלי עם חיבור HDMI, יתנו לי לחבר אותו לראות איך זה?
קראתי את הכתבות על שתי הטלוויזיות ושתיהן נראות מעולות.
לא ראיתי אותן אחת ליד השניה ולכן קשה להשוות בינהן.
חשבתי אם אולי למשהו הייתה התלבטות דומה אז אשמע תובנות חדשות.

אלכס

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
במידה ואני מביא לפטופ שלי עם חיבור HDMI, יתנו לי לחבר אותו לראות איך זה?

תשובה: לרוב החניות הרצניות והמתחות לא תהיה בעיה עם זה דוקא החניות שלא ירצו אני משער הם הרשתות הגדלות עם תקונה באנגמיה אני לא חושב שתהיה בעיה באלמ תהיה יותר בעיה אבל אני חושב שיסכמו עם תראה שאתה רצתני אני מציע שתלך לחנות של סמסונג בהרצליחה ותחבר תלפטופ הם ירשו לך..
בהצלחה.

ColonelLanda

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה, בסוף נסגרתי על הסמסונג.
רציתי לדעת אם משהו מכם מכיר את החנות סינמה פרו ברמת גן? האם קניתם שם?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני מכיר היטיב את סנימה פרו( ארמגדון) ביקרתי ש כמה פעמים חנות אמינה ומקצועית אנשים ברמה הגובה ביותר בעל הבית מקסים ממליץ בחום לקנות שם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור