LED Samsung UA32H4303 firmware

g3trans

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי,

שאלה קצרה לגבי פירמוור ותמיכה בעברית

קיימת אפשרות לקנייה מיבואן כלשהו, ואז הטלוויזיה לא כוללת עברית, או מהיבואן הרשמי שזה אחריות ל-3 שנים וגם תמיכה בעברית (תוספת של 300 שקלים).

אציין שאני זקוק לעברית אך ורק כדי לנגן כתוביות SRT שמצורפות לסרטים, התפריט עדיף באנגלית בכל מקרה.

האם אני יכול להוריד את ה-Firmware מאתר סמסונג והתמיכה תווסף או שהם חוסמים את הפתיחה של השפות כדי שיהיה ליבואניים הרשמיים יתרון?

תודה! :)

g3trans

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מעולה תודה רבה,
ראיתי כבר את המדריך האחר שכתבת פה

http://www.dtown.co.il/forum/threads/המדריך-הלא-מלא-להתקנת-עברית-בטלבזיות-סמסונג-מיבוא-מקבילי.23310/

אבל הלינק שנתת עכשיו נראה יותר מסודר.

שאלה נוספת קצרה,
המוכר התקשר לנסות לשכנע אותי לקנות דגם אחר, של פנסוניק, באותו סדר גודל אבל הוא טען שהיא טובה יותר מאחר והיא 100 הרץ ושהסמסונג הוא 50.. אני בדקתי שוב וכמעט כל מקום רושם שהיא 100 הרץ אבל אז ראיתי שלמעשה זה "מנגנון החלקה של 100הרץ", האם לפי דעתך זה פחות טוב או שאני יכול לסמוך שהתצוגה היא כמו 100?

נראה לי אקח אחריות של שנה, אני רוצה להאמין שאם היא תשרוד שנה אז היא תשרוד גם 3, אני יודע שזה קצת הימור אבל מבחינת עלות, 250-300 שקל על טלוויזיה שעולה 1400 זה המון ביחס לעלות

תודה שוב.
גל

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
כל מותג גדול יהיה טוב ברמת המחירים שציינת, אני הייתי לוקח את המכשיר עם האחריות הארוכה ביותר, המכשירים האלו נוטים להתקלקל! לא תרגיש בהבדל משמעותי באיכות התמונה אם בכלל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור