LED Samsung - 55

shupup

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה LED 55", קראתי פה לא מעט וראיתי מספר טלוויזיות בחניות שונות, ואחרי הכל אני דיי נעול על סמסונג.
אני מתלבט בין D6400, D6600, D7000, D8000, כמובן שמה שמכריע פה זה המחיר יחסית לאיכות.
1. מישהו מכיר חנות שמציגה לפחות 3 טלוויזיות מתוך מה שרשמתי?
2. יש למישהו המלצה/התנגדות לאחת מהן?
3. ראיתי מקומות שמוכרים אותן עם קידומות שונות (UA, UE, UN), והמחיר שונה בינהן, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינהן?
4. מצאתי מידע טכני על שלושה מהטלוויזיות באתר של סמסונג, אבל אני לא מוצא כלום על 6600, מישהו יכול לתת לי לינק או שיסביר לי מה ההבדל ל-6600 מהאחרות?
5. האם כדאי לקנות את אחד הדגמים מסדרה C? האם המחיר שונה בין הסדרות?
6. האם כדאי לקנות מהייבואן הרשמי או מיבואנים מקבילים (האם הפרש המחיר שווה את הסיכון?)

תודה, שי

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
להשוואת מחירים יש לך הרבה אתרים יש את RET ,זאפ ותיסתכל על השם של החניות ותיראה בדיוק כמה אותה חנות מוכרת עם הרבה מידי ועם זול מידי לשאר החניות קח לך נגיד 2 חניות רק בשביל הידע של התווך מחירים שלה תיתפח כמה חלונות
אינטרנט שצריך בשביל לעשות השוואה מדויקת . אחרי שעשיתה את זה תידע על מה בערך ללכת .
UA,UE,UN אני חושב שזה לגבי מי שמביא אותם עם זה רשמי ועם זה לא רשמי או שאפילו יכול להיות פאנל למרות שאני לא חושב שזה הפנאל . חושב שזה יבואן רשמי או לא רשמי אני לא בטוח אבל תחכה לתשובה יותר מדויקת בנושא
כמו כן תעשה בדיקה של המחירים יעזור לך יותר .
שוב פעם שאני לא יטעה אותך חכה לתשובה מדיוקת של הua.ue.un .
שמח שיכולתי לעזור קצת .

shupup

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו יכול לפחות לענות לי על סעיף 3? אני רואה הבדלים של 15% בין דגם UE ל-UA. אני מבין שאחד אמריקאי ואחד אירופאי.
האם יש הבדל מבחינתי?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני מתלבט בין D6400, D6600, D7000, D8000, כמובן שמה שמכריע פה זה המחיר יחסית לאיכות.
1. מישהו מכיר חנות שמציגה לפחות 3 טלוויזיות מתוך מה שרשמתי? יש את הבטלו\זיות בהרצילה פיתו7ח בחנות הרישימת של סמליין
2. יש למישהו המלצה/התנגדות לאחת מהן?אני ממליץ על D8000 בזכות המקריו דמניג+ ו250 אזורי שליטה על התאור ה האחורית המסרט TV שזה מאוד נחמד והעיצוב המאוד מרשים דארך אגב בספטמר אוקטובר אמור להגיע הדגם החדש ES8000 שנותן שיפורים די משמעותיים מבחנית עומק התמונה בתלת מייד זוויות יותר רחבות עומק שחורים כמובן שאני לא מדבר מנסיון כי עדין לא צפיתי בטלוזיה כי לא בארץ אבל ככה אומרים באתרי בקרות מקצועים בחול תחפש ותקרא

3. ראיתי מקומות שמוכרים אותן עם קידומות שונות (UA, UE, UN), והמחיר שונה בינהן, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינהן?הבדל הוא בארץ היצור שלו UE= ארופה UN= אמרי'ה עם אני לא טועה והUE= אסיה עם אני לא טועה אני מש לא בטוח אני רק יודע שהדגם מארופה בפחות סובל מעננות וזליגות אור והדגם מאריקה צריך מעבד תמונה חיצוני בעלות של עוד 2500 שקל שזה מאוד מיקאר תעסק והאסיתי סובל מזליגות אור וןעננות לעתים חמרות יותר משאר האזורים האחריןם
4. מצאתי מידע טכני על שלושה מהטלוויזיות באתר של סמסונג, אבל אני לא מוצא כלום על 6600, מישהו יכול לתת לי לינק או שיסביר לי מה ההבדל ל-6600 מהאחרות? D6600 היא טלוזיה חכמה הכוללת סמרט TV מה שאין בD6400
ויש בסדרה למעלה 7000/8000/9500 עוד בעיה שיש בדגם הזה זה עננות וזליגות אור חמרות משאר המסכים בסדרה הגובה יותר סדרה 8 וסדרה 7 עומק שחוריחם פחות טוב אין מקרו דמנייג+ ואין שליטה על התאורה האחורית המסגרתית או אחרותית מה שמקה לו להציג שחור אמתי ללא ענות וזליגות והשחור היה כהה וחד שוב זה רק דעה שלי יש כאלו שלא הבדילו סין D6600 ל7000 אבל אני הצלחתי להבין וגם כול המומחים אמרו שיש הבדלים גדולים בין 6600 ל8000

5. האם כדאי לקנות את אחד הדגמים מסדרה C? האם המחיר שונה בין הסדרות?לא כדי לך לקנות את סדרה C ב7000
סבל מעננות ולעגות אור מכגזוות גוון צבעים לא טבעי עומק שחור לא מספק וללא שיליטה על התאורה האחורית המסגרתית או אחורית וזה חסרון ברור עם כבר
תקנה את LW6500 גודל 55 שעולה 13.5 אלף באולסיאל אפשר להשיג גם ב12 עם התמקחותקטנה אבל אני שוב חוזר ואומר לפי דעתי כדי לחכוןת לES8000 אמוןרה להיות טלוזיה מדהימה עם התקציב מאפשר לגולש לסביביות 25-35 אלף שקל היתי כבר ממליץ על Z1 של טושיבה שנחשבת כיום לאחת הטלוזיו הטובות והמתקדמות בעולם לטעמי הטלוזיה הטובה ביותר
6. האם כדאי לקנות מהייבואן הרשמי או מיבואנים מקבילים (האם הפרש המחיר שווה את הסיכון?)
למה להגיד סיכון זה מה שמנסים החברות הגדלות כמו סמלין ניפרון אלקטרה להחיר בלקחות פחד ולדפוק עוד 30-40 אחוז למחיר בשהיל " שירות" אני לא רוצה לחשוב מה אני חושב על השירות שךל החברות האלו שלא שווה לטעמצי תעוד אחוזים למחיר אני מציע לנות רת D8000 מDVD סנטר הוא מוכר אותו ב15 אלף שקל מחיר מאוד זול טלוזיה מעולה
עם תמעונין ביביוא רישמי עזרתץי לבחור אחד ושלחתי אותו לזהור מאמגדון טלוזיה 55 אנטיש ארפאי יביוא רישמי ב18 אלף שקל כולל סרטים ואפילו אם אני זוכר נכון נגן בלורי תלת מימיד עם תבאמת מפחד משירות לקיוה בחסר בהצלחה כול שאלה תוכל לפנות עלי בפרטי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור