GMTK
חבר אתר
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
שלום לכולם.
היתקשרתי עשיתי מלא בירורים על הטלוויזיה הזאת עכשיו נישאר לי לתת לבעלי המיקצע לעזור
לי הטלוויזיה הזאת (LW570Y 42) מוצעת לי במחיר של 4600 שח עם אחריות מלאה של ח.י
עכשיו אני רוצה לדעת עם כדי לי והלכתי להרבה חניות ורוצים עלייה בסביבות ה 5000 -6500 שקל
ועכשיו אני פונה אליכם עם יש דגם עד 5500 שקל שיותר טוב מימנה אני יכול להגיע כימעט לכל הארץ תלוי במחיר כן.
העיקר שיהיה בה שחור טוב איכות מצויינת תלתממד(3D) פול אייץ דיי(FULL HD) לאד (LED)
המלצות היתקבלו ביברכה לכל הטלוויזיות עד סכום של 5500 ש"ח .
פשוט ראיתי סירטונים על הטלוויזיה והיא משכה אותי עוד לא ראיתי אותה בחניות ולא ראיתי בה את ה3D
הדגם שהיה בחנות הוא ה47 אינץ שאמרתי למה אני יסתכל בזה עם אני צריך 42 לחדר עכשיו השאלה
עם זה גדול מידי מרחק צפייה בין 2.7 מטר ל3.5 ואפילו 4 מטר לעזרה דיי דחופה !!
כי המחיר הזה שהציעו לי אותה נישמע לי זול וכדאי.
בתודה מראש גל.
נ.ב זה ממש דחוף דחוף לי
היתקשרתי עשיתי מלא בירורים על הטלוויזיה הזאת עכשיו נישאר לי לתת לבעלי המיקצע לעזור
לי הטלוויזיה הזאת (LW570Y 42) מוצעת לי במחיר של 4600 שח עם אחריות מלאה של ח.י
עכשיו אני רוצה לדעת עם כדי לי והלכתי להרבה חניות ורוצים עלייה בסביבות ה 5000 -6500 שקל
ועכשיו אני פונה אליכם עם יש דגם עד 5500 שקל שיותר טוב מימנה אני יכול להגיע כימעט לכל הארץ תלוי במחיר כן.
העיקר שיהיה בה שחור טוב איכות מצויינת תלתממד(3D) פול אייץ דיי(FULL HD) לאד (LED)
המלצות היתקבלו ביברכה לכל הטלוויזיות עד סכום של 5500 ש"ח .
פשוט ראיתי סירטונים על הטלוויזיה והיא משכה אותי עוד לא ראיתי אותה בחניות ולא ראיתי בה את ה3D
הדגם שהיה בחנות הוא ה47 אינץ שאמרתי למה אני יסתכל בזה עם אני צריך 42 לחדר עכשיו השאלה
עם זה גדול מידי מרחק צפייה בין 2.7 מטר ל3.5 ואפילו 4 מטר לעזרה דיי דחופה !!
כי המחיר הזה שהציעו לי אותה נישמע לי זול וכדאי.
בתודה מראש גל.
נ.ב זה ממש דחוף דחוף לי