led full hd lw570Y 42 אינץ של LG הצעות ומיתפשר

• פותח הנושא GMTK
  • פורסם בתאריך

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם.

היתקשרתי עשיתי מלא בירורים על הטלוויזיה הזאת עכשיו נישאר לי לתת לבעלי המיקצע לעזור
לי הטלוויזיה הזאת (LW570Y 42) מוצעת לי במחיר של 4600 שח עם אחריות מלאה של ח.י
עכשיו אני רוצה לדעת עם כדי לי והלכתי להרבה חניות ורוצים עלייה בסביבות ה 5000 -6500 שקל
ועכשיו אני פונה אליכם עם יש דגם עד 5500 שקל שיותר טוב מימנה אני יכול להגיע כימעט לכל הארץ תלוי במחיר כן.

העיקר שיהיה בה שחור טוב איכות מצויינת תלתממד(3D) פול אייץ דיי(FULL HD) לאד (LED)
המלצות היתקבלו ביברכה לכל הטלוויזיות עד סכום של 5500 ש"ח .

פשוט ראיתי סירטונים על הטלוויזיה והיא משכה אותי עוד לא ראיתי אותה בחניות ולא ראיתי בה את ה3D
הדגם שהיה בחנות הוא ה47 אינץ שאמרתי למה אני יסתכל בזה עם אני צריך 42 לחדר עכשיו השאלה
עם זה גדול מידי מרחק צפייה בין 2.7 מטר ל3.5 ואפילו 4 מטר לעזרה דיי דחופה !!
כי המחיר הזה שהציעו לי אותה נישמע לי זול וכדאי.

בתודה מראש גל.

נ.ב זה ממש דחוף דחוף לי

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום gmtk, הדגם שבחרת, LW570Y, הינו הדגם המוביל של קטגוריית התלת מימד של LG.
באשר לגודל ולמרחק הצפייה- אתה לא צריך יותר מ-42" עבור צפייה במרחק של 3.5-4 מ'. 47" יהיה גדול מדי עבורך .
כמו כן לגבי ההבדל בין הגדלים- המפרט הטכני של הדגם בגדלים 42" ו-47" הוא זהה.

מקווה שעזרתי,
אורי נציג קבוצת ח.י.

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום gmtk, הדגם שבחרת, LW570Y, הינו הדגם המוביל של קטגוריית התלת מימד של LG.
באשר לגודל ולמרחק הצפייה- אתה לא צריך יותר מ-42" עבור צפייה במרחק של 3.5-4 מ'. 47" יהיה גדול מדי עבורך .
כמו כן לגבי ההבדל בין הגדלים- המפרט הטכני של הדגם בגדלים 42" ו-47" הוא זהה.

מקווה שעזרתי,
אורי נציג קבוצת ח.י.

תודה רבה אור עזרתה לי מאוד מאוד עכשיו ככה איך התלת מימד והשחור שלה אמרו לי שנחמד בגלל יציאת הHDMI 1.4
ואני חושב עם אני יחבר לה בUSB זה היתמוך פיקס נכון?
איך אני בודק שלחנות שאני קונה יש באמת תאחריות של ח.י ואיך מבררים את זה מיתקשרים לח.י ושאולים אותם עם הם עובדים עם חנות ככה וככה כי החנות שאני קונה בה נימצאת רחוק מימני וחבל ללכת סתם
עדיין לא ראיתי תטלוויזיה בפעולה בגלל שאף אחד לא מחזיק תדגם הזה כאילו רק אלקטריק היה להם שמה ת47 אינץ אז לא שאלתי ולא בדקתי .

תודה גל

SomeOne

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
באיזו חנות הציעו לך את הטלוויזיה? מה זמן האספקה? אם זה קיים במלאי, תבקש לבחור בעצמך את הקופסא :)

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המחיר קיבל טעות בגלל שהבן אדם שדיברתי איתו היתכוון לדגם אחר אז הכי זול עד עכשיו זה 5300 +מתקן+ערכת מסיבה שזה 5 משקפיים נוספים + משקף שניתפס על משקפים לכאלה שחובשים כבר אחד.
סליחה שהטעתי אותכם
והבן אדם היתכוון לדגםLW450Y ב4600.

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ככה מצאתי אתר שאתה רושם בוו מחירים וחוזרים אליך עם הצעות הכי נמוכה שקיבלתי זה 4900 שווה לקחת נכון?

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נירכש המוצר בעוד כמה שבועות נגיד עם כדאי ועם היה שווה תודה רבה לכל העוזרים שמעו התלת מימד שלה מפחיד מה שראיתי בחנות ניראה איך היא תבצע תפעולה בבית:) תודה לעוזרים! ניקנתה ב5300 שח

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור