LCD LED 46 - ייעוץ

morenoy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם.
אם לאמר את האמת אני די מיואש כבר.
ראיתי המון מסכים ואני פשוט לא יודע מה לקנות.
אני אשמח לקצת עזרה.

אוקיי אז התקציב שלי הוא בסביבות ה8500 ש"ח אבל בשום אופן לא יותר.
אני מעוניין במסך 46-47 עם תלת מימד.
מאד רצוי שתהיה טלוויזיה חכמה כדי שאוכל להזרים תכני HD דרך הרשת הביתית (אין בעיה אם זה יהיה רשת חוטית).

אני אגיד שראיתי את ה-D6000 שאין ספק שהיא יפה ואיכות הצפיה שלה טובה מאד אבל עדיין רציתי לדעת אם במחיר הזה אוכל להשיג משהו שעולה ברמת על המסך הזה.

אשמח לכל הצעה שהיא.

בתודה מראש,
יוסי.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני חושב שענין הSMERT TV
הוא ענין שולי ביותר בתקציב הזה תמשיג את LG LX9500
שטובה בהרבה מכול מסך חדש של LG ומהמסכים הנמוכים של סמסונג כלומר סדרה 6

morenoy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אבל זה לא בדיוק נכון מה שאתה אומר.
ה9500 מגיעה ב8500 ש"ח עם אחריות לא מקורית.
אני לא מחפש להסתבך עם מייבאים לא רישמיים ששמעתי הרבה ביקורות לא משהו עליהם...
בסמסונגים שמעתי שהם מחליפים פאנלים וכדומה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יוסי היקר תוכל בבקשה לקשר אותי לאותם בבקרות שציניו שהמסך לא "משהוא"?
שוב אני לא יכנס לך להכיס אבל ביביוא רשימי המסך יעלה כ30 אחוז יותר בשביל תעודה שכותב חיי אלקטרוניקה זה לא נראה לך מוגזם? שמעתי הרבה דברים רעים על השרות של חיי ואני עצמי קונה טלוזיה שאני מחליף כול שנה ביביוא לא רישמי עם אין מגבלת תקציב תחשוב על פנסוניק VT30 עולה 17.5 אלף שקל לגודל 50

morenoy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה מוזמן לקרוא בפורום שאני מניח שהוא מתחרה לכן לא אפרסם אותו פה אך יש בעלי מקצוע שכותבים שם ואני לא מאמין שהם משקרים...
ברור שיש תקציב, כתבתי אותו, מה שאני מבקש שתציעו לי מסכים עם אחריות מקורים בסכום הזה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ישמח שתתן לי את זה בפרטי עם זה E9000 אני מכיר אותו והוא נכנס בכול מסך LG שיוצא בקהילה שמה יש שנאה עזה למסכי LG הם מערצים סמסונג פנסזוניק ופליפס כול מה שהם לא הם ישר יורדים עליו תדע לך שלאור קורן נתן למסך ציון 9.5 בHD....
ציון שנתן לVT20 משנה שעברה עם התקציב הוא כזה והמחיקר הוא עד 8500 אני ממליץ שתראה את C7000 ביביוא רשימי עולה 8 אלף האיכות פנטסטית ב2D וב3D האיכות בSD טובה למדי אבל בעיות של זווית קצרה בתלת מימיד עננות זליגוץ אור ולעתים חלביות בכוויול לא נכון

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור