LED של סמסונג

• פותח הנושא roiza
  • פורסם בתאריך

roiza

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים,
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
רכשנו בשעה טובה ומוצלחת טלוויזיית LED 55 אינץ' של סמסונג מדגם: UA55B7000 והתלהבתי מאפשרות המדיה של הטלוויזיה. היא מנגנת סרטים, מוסיקה, תמונות וכו' כולל הצגת קבצי כתוביות.
הבעיה היא עם הכתוביות, כאשר הן באנגלית הן מוצגות בצורה טובה אך כאשר הן בעברית רואים רק ג'יבריש.

האם למישהו יש מושג או ידיעה על פתרון כלשהו לעניין(עדכון תוכנה או משהו בסגנון).

תודה רבה.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
מה המקור המזין את הטלוויזיה בסרטים?

roiza

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המקור הוא USB פלאש פשוט והשאיפה היא לקנות כונן קשיח נייד...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ענין הכתוביות סוקר בביקורת שפרסמנו.
בסדרות החדשות כמו C7000 התמיכה בעברית סודרה, לגבי עדכון גרסאות קודמות, פנה ליבואן סמליין בנושא.

roiza

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עדכון

תודה על התשובה.
רק כדי לעדכן, התקשרתי לסמליין והטכנאי אמר לי שסמסונג מודעים לבעיה וכרגע אין פתרון. נאלץ לחכות לצערי.

שוב תודה לעונים. :)

roiza

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עוד שאלה ברשותכם,

מכיוון שהממיר של הוט מחובר לטלוויזיה דרך חיבור AV כל פעם שאני מדליק את הטלוויזיה אני צריך לעבור מהשליטה על ה"טלוויזיה" לשליטה על AV.
שאלתי היא, האם יש דרך שבה אדליק את הטלוויזיה והיא אוטומטית תהיה על AV או שברגע שאני מדליק את הממיר זה אוטומטית יעבור לAV ולשליטה של הממיר?(כך היה בטלוויזיה הקודמת שלנו).

תודה מראש.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איך הממיר מחובר, דרך קומפוזיט? (כניסת בננה צהובה).
אם אתה מכבה את המסך (כשאתה צופה דרך כניסה זו), מה קורה כשהוא נדלק? על איזה מצב הוא נמצא?

roiza

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי,

הממיר מחובר דרך כניסות AV (צהוב, אדום ולבן הרגילות).
כשאני מכבה את המסך במצב זה (AV) הוא נדלק מחדש במצב "טלוויזיה" ואז צריך להעביר אותו למצב AV מחדש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור