LCD

• פותח הנושא BLU
  • פורסם בתאריך

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
אני שוב חוזר לנקודת התחלה .
אני ראיתי שתי מסכים מתוצרת פליפיס אחד עם HDF ואחד HD בשידור רגיל ערוץ ישראל תראו מה ראיתי במסך היוקרתי HDF באיכות גרועה לעומת HD רואים מצוין וגם המחיר שלו חצי מHDF.
למה כי המסך HD מציג יותר טוב בשיגור רגיל אני שואל האם זה נכון במדויק להיום שכל המסכים שהם HD מציגים הרבה יותר טוב מHDF או ישנם מסכים שהם HDF שמסוגלים להציג באיכות כמו HD?
שאלה שניה לגב' מסך פאנל של סמסונג נכון שהיא היצרנית של פאנלים הגדולה מהבין 3 היצרנים של פאנלים אמרו לי שטושיבה וסוני וLG ועוד קונים מסך פאנל של סמסונג?
איפה מיוצר המסכים סמסונג מהסדרה 6 חדשה דגם LA650 ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
סוני רוכשים מהמפעל של סמסונג את הפנלים.
סמסונג מייצרת עבור עצמה את הפנלים, אבל בתחום הזה, אם יש צורך, כולם רוכשים מכולם את הפנלים.
כתבנו על זה כבר ידיעות:
http://www.dtown.co.il/index.php?news=368
http://www.dtown.co.il/index.php?news=301

מה שראית, בהחלט יתכן, מסך FULL HD נצרך לפזר את תמונת שידור הטלוויזיה על פני יותר פיקסלים, כך שמעבד הוידאו עומד בפני אתגר גדול יותר בהשוואה למסך HD READY מסוג פלזמה או LCD

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תגובה

ליאור שלום
תודה שצירפת לי מאמרים היה מענין לקרוא.
האם אתה מסכים עימי שנכון להיום הכי כדאי להשקיע במסך HD RADY לצרכים צפיה בלבד למעט מחשב הוא מנוצל היטב מבחינת הפיסקלים ותצוגה טובה יותר חדה וברורה ?
איך אדע מהיכן הפאנל מהדגם המסוים למשל סוני כרגע רוכשת מסמסונג אבל יש שיתוף עם שארפ איך אדע שהפאנל משראפ? לדוגמא מסך סוני דגם KDLV4000E מאיזה פנאל?
האם יש יתרון שהוא מיוצר משראפ?
מה הדיעה והביקורת שלך לגבי מסך סוני כנ"ל ל סמסונג LA650 ןטושיבה X3500 ?
פליפיס איזה פאנל יש לה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כרגע, לפי הידעו, סוני עדיין רוכשת פאנלי LCD SAMSUNG .
פיליפס רוכשת חלק משארפ, חלק מהמפעל המשותף עם LG ועוד.

אבל, מה שחשוב אלו הם הביצועים של המסך בפועל, הסמסונג LA650 הוא סדרה מוצלחת למדי וחדשה יותר מה - X3500, אבל גם טושיבה הוציאה סדרה חדשה שתחליף אותה, לא ראיתי את הדגמים החדשים.

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תגובה

השורה התחתונה האם ללכת על המסכים של HD RADY כתבתי לך מהם הצרכים שלי פשוטים לצפיה סרטים בכבלים.
בהשקעה רכישה מסכי HD RADY מחירים נמוכים כנראה התמורה טובה לצרכי .
שוב השאלה כי קראתי כתבה בגולבוס שב2009 ועתיד יביאו כל המסכים ממותגים שונים וכולם יהיו בHDF כך יהיה יותר קל מבחינת המסחר .
אמרת לי שמסך HDF עובד יותר קשה כדי להציג תמונה בפורמט שידורי רגיל SD ולכן הוא מפזר פיזקלים ורואים פחות טוב זה הבעיה
האם אמרתי לא נכון?
הרגשתי שבתקופה הזאת ולקראת סוף השנה ירידה חזקה במחירים המסכים LCD בגלל עודף עצום ביצור הפאנלים ..
נגיד שלא מפריע לי בבחינת הכסף אילו מה אתה ממליץ ללכת על מסכים HDF או HD RADY
דוגמא אתה בחנת את LG סקרלט החדשה 60FR נתנת לה ציון גבוהה 4 וחצי כוכבים איך תגדיר אותה בשידורים רגילים SD ?
למי שייך הפאנל LG60FR ?
האם יש אתר בעברית שניתן לראות כל הדגמים עם הביקורת המקצועית וכן יותר קל להבין ולהחליט לאיזה דגם סיפסיפי שנראה לו הכי מתאים ואני מאמין שלא יהיו כאן הצפות של שאלות החוזרות שוב ושוב אני הוגה לך רעיון להקים אתר מקצועי שניתן לשלם סכום סמלי וניתן לקרוא את כל הביקורת זה יהיה מעולה מה דעתך?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה על הרעיון... אבל מסכים הם לא רק מצבור של נתונים טכניים, יש כאן ענין של טעם אישי, מעבר לביקורות.
לשימושים שלך, HD READY בהחלט יספיק.
מצד שני, אתה אומר שלא מפריע לך מבחינת כסף, אז זה שוב מתבלבל, מה התקציב?

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תגובה

התקציב שאני מוכן להשקיע עד 10000 ש"ח 11000 ש"ח מקסימום מדובר במסך בגודל 46 .
האם אלך לגודל 42 התקציב יהיה פחות בערך 8000 ש"ח .
המרחק הישיבה למסך 3.70 מ הומלץ 42 אני היתי רוצה 46 זה אפשרי לא תהווה בעיה ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לטעמי האישי, הייתי הולך על 46"

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תגובה

שמחתי לשמוע את הדיעה שלך זה גם בדיוק הבחירה שלי אני אחפש מבצעים ותיקווה אמצא דיל.
אני רוצה להתמקד בכמה דגמים מומלצים איזה המלצה או הטעם האישי שלך להתמקד בחברות מובילות LCD לדוגמא אני כרגע מתמקד בסמסונג החדשה או סוני או טושיבה או פליפיס ואחרון שראפ .
תוכל לתת לי לצמצם .
שאלה שראפ מאוד יקרה יחסית האם ניתן להצדיק ארמה האיכות למשל דגם 46X20E יקרה בהרבה מהמתחרים נכון שהיא ברמה גבוהה יותר מהאחרים באותו הקבוצה ?

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תגובה

שמחתי לשמוע את הדיעה שלך זה גם בדיוק הבחירה שלי אני אחפש מבצעים ותיקווה אמצא דיל.
אני רוצה להתמקד בכמה דגמים מומלצים איזה המלצה או הטעם האישי שלך להתמקד בחברות מובילות LCD לדוגמא אני כרגע מתמקד בסמסונג החדשה או סוני או טושיבה או פליפיס ואחרון שראפ .
תוכל לתת לי לצמצם .
שאלה שראפ מאוד יקרה יחסית האם ניתן להצדיק אותה האיכות למשל דגם 46X20E יקרה בהרבה מהמתחרים נכון שהיא ברמה גבוהה יותר מהאחרים באותו הקבוצה ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא יצא לי לבחון מסכי שארפ, לכן לא אוכל לתת דעה מקצועית בנושא.
מותגי סמסונג / טושיבה / סוני / פיליפס בהחלט "שווים מיקוד".

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור