איזה מכל הדגמים הכי טוב? כולל הלד וכולל הלסידי.....אני קונה ממש בקרוב!! חייב עצה!תקשיבו הטלויזיה תשרת אותי לתכני HD כמו xbox360 שיעבוד על 1080P ועל ממיר HOT HD שיהיה על 720P נראה לי.... אנשים אני חושב על הLED ברצינות תגידו לי את החוות דעת שלכם עליה LE5500
מחכה לתשובה תודה עשיתי ערוך וזה פתח לי חדש אינלי מושג למה אני מצטער על הברבריות...
מרחק צפיה:3.6 מטר
תקציב:עד 5 אלף
צרכים:תכני HD כגון סרטים משחקים לXBOX360 שיהיו על 1080P וממיר HD של HOT או של YES אני צריך טלויזיה טובה לטכנים האלה אני רוצה שיראו טוב מאוד אני רוצה שהטלויזיה תיהיה טובה נתתי אתר עם כמה דגמים של LCD וLED אחת שהיא 37 אינ'ץ אני מוכן לוותר על גודל בשביל איכות אם מישהו באמת ניסה וראה איך הטלויזיה הזאת עובדת שיגיד לי איך היא ראיתי סרטון ביוטיוב שמראים LCD של TOSHIBA וLED הזאת שלLG ולא ראיתי הבדל רציתי לדעת אם הטלויזיה הזאת היא תיהיה טובה להשקע לסלון?תודה מחכה לתשובה...
מהמרחק שציינת, 37" יהיה קטן למדי.
לא חייב LED בתקציב הזה, יש גם מסכי LCD ללא LED טובים, כמו דגם 7404 של פיליפס, סדרת 610 של סמסונג, LED LE600 של שארפ (עולה קצת יותר), התחלפו גם סדרות מסכי טושיבה.
שאלתי חבר והוא אמר שלמרחק הגודל סבבה ושיש לו בסלון מרחק גדול משלי ויש לו 37 והיא אחלה קצת קטן לו אבל הסלון שלו יותר גדול משלי והוא אמר ש37 זה יהיה בסדר אבל אתם חושבים שמתאים LCD 42 אינ'ץ אני יקשיב לכם רק תתנו לי לינקים של טלויזיות שוות עד 42 אינ'ץ LCD או LED אם תמצאו עד 5 אלף אני ממש מחכה כבר לטלויזיה אז תתנו לי טלויזיה שווה לבוקס (הקונסולה של מיקרוסופט) וגם שתיהיה טובה בשידורי HD בממיר של YESאו HOT מחכה!!