LCD 37 INCH

vad_sh123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

אני מבקש המלצה אל טלוויזיה LCD 37 INCH לחדר של ילדה, מרחק צפייה 2 מטר , שידורי HOT
האם 37" מתאים? אני צריך טלוויזיה הכי פשוטה ובתקציב כמה שנמוך אבל מותג(SAMSUNG,. LG ואחרים).
אולי מישהו יודע מה יש ב-DUTY FREE ובאיזה מחירים? האם שווה לקנות שם?
תודה

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
שלום,

מרחק צפייה של 2מ', ומיועד לשידורי טלוויזיה - 32" יכול בהחלט להספיק.
הבעיה ב- Duty Free היא שעד שאתה לא מגיע לשם, קצת קשה לדעת מה בדיוק הדגמים המוצעים. מנסיון, הדגמים עשויים להיות לא עדכניים (ואז תגלה שחסר לך איזשהוא חיבור וכו'), והדגמים הטובים הם בדרך כלל מעבר ל- 200$.

במידה וחשוב לך מותג, השאלה המרכזית היא מה התקציב שלך.
לאחר שקבעת לעצמך את התקציב, תבדוק עם עצמך 3 דברים:
1. האם חשוב לך דגם עדכני או גם דגם "יוצא" בא בחשבון?
2. חשוב לך שהטלוויזיה תוכל לקלוט שידורי עידן (טלוויזיה חינמית דיגיטלית) ללא ממיר נוסף? אם כן נדמה לי , שרק Sony ו- Toshiba מציעים דגמים כאלו.
3. האם מתאים לך HD ready או Full HD?

מצוייד בכל זה, כדאי ללכת לראות את המוצע בחנויות: התמונה שרואים, הגודל הפיזי שיתאים למיקום המיועד בחדר, אופן התליה על הקיר (אם זה מה שנדרש) - שלא יפריע לחיבור כבלים מאחור וכו'.

אני משוכנע שתוכל לבחור תוך 1/2 שעה מכשיר מתאים לצרכיך.

vad_sh123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה

תודה רבה אל תשובה,
יש לי עוד שאלה:
מה עדיף:
PANASONIC X20
או
SONY EX302
תודה מראש...

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
שני המכשירים הם HD Ready.

ה- Sony הוא Multisystem בדוק (ויתכן שעבורך זה לא חשוב כי אתה לא מתכוון להקרין סרטים שקנית בארה"ב וכו') ויש לו טיונר דיגיטלי (קליטת שידורי עידן + החינמיים) וכניסות SCART שחשובות מאחר והממירים הסטנדרטיים בדרך כלל החיבור הטוב ביותר (איכות טובה ביותר) היא דרך SCART.
לפנסוניק למיטב ידיעתי אין טיונר דיגיטלי ואין כניסת SCART.

לעומתו ה- Panasonic מגיע עם LCD מסוג IPS. מבלי להרחיב, זה שונה מסוג הפנל הסטנדרטי שתמצא אצל היצרנים האחרים. יש הטוענים שמבינת איכות הצבעים - זה טוב יותר מפנל רגיל. אני עובד למשל עם מוניטור מחשב IPS והוא ליגה אחרת (ז"א רמה גבוהה מעל) ביחס לפנל רגיל מבחינת איכות התמונה והצבעים - אבל זה מן הסתם גם בגלל האלקטרוניקה מסביב.

אני לא יודע מה נראה יותר טוב אבל גם אם הייתה לי דיעה, היא תואמת להעדפות שלי.
אתה צריך לראות את התמונה במסכים האלו בעיניים שלך - מה לטעמך האישי נראה יותר טוב.
לפי תחושתך, תדע מה לקנות.

נדמה לי שאתה לא יכול לפספס עם אף אחד משני הדגמים הנ"ל לצרכים שאתה מתאר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור