שרשור תגובות עבור המאמר: LCD – צפי לעליית מכירות עולמית לקראת סוף השנה
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,465 מעורבות 751 נקודות 113 13/8/08 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: LCD – צפי לעליית מכירות עולמית לקראת סוף השנה
I itai13 חבר אתר הודעות 15 מעורבות 0 נקודות 0 14/8/08 #2 איזה שטויות! המחירים רק ירדו הם סתם רוצים שנקנה עכשיו lcd לפני שהמחירים ירדו והם יהיו בהפסדים... זכרו מה אני אומר... אני מבין דבר או שניים בזה
איזה שטויות! המחירים רק ירדו הם סתם רוצים שנקנה עכשיו lcd לפני שהמחירים ירדו והם יהיו בהפסדים... זכרו מה אני אומר... אני מבין דבר או שניים בזה
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 14/8/08 #3 למה אתה חושב שהם מפסידים כי המחירים יורדים? הם לרוב מרוויחים פחות. זה הכל. הפסדים זה כשלא מוכרים.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 14/8/08 #4 נכתב ע"י itai13: הם סתם רוצים שנקנה עכשיו lcd לפני שהמחירים ירדו והם יהיו בהפסדים... זכרו מה אני אומר... אני מבין דבר או שניים בזה לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק מה שנכתב בכתבה: בגלל שהמחירים יורדים, זה יגרום לעליית מכירות לקראת סוף השנה (בצירוף חגים ואירועים שונים).
נכתב ע"י itai13: הם סתם רוצים שנקנה עכשיו lcd לפני שהמחירים ירדו והם יהיו בהפסדים... זכרו מה אני אומר... אני מבין דבר או שניים בזה לחץ כדי להרחיב... זה בדיוק מה שנכתב בכתבה: בגלל שהמחירים יורדים, זה יגרום לעליית מכירות לקראת סוף השנה (בצירוף חגים ואירועים שונים).