LCD LCD החלטה לא פשוטה... האומנם?

scandli

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני מחפשת טלויזית LCD שתתאים לסלון הסטודנטיאלי שלי (מרחק של 2.5 מ') וכמו כן לתקציב הסטודנטיאלי שלי.
בחיפושי נתקלתי בדגמים הבאים,אשמח לשמוע תגובות עליהן:
Toshiba Regza 40LV655
LG 42ld460

טווח המחירים שלי הוא בין 2000-2500

חשוב לי שהצפיה בטלויזה בשידורי SD תהיה טובה בלי יותר מידי מריחות ושאוכל לחבר את הטלויזיה למחשב ולא יזיק עם חיבור ה USB יזהה סרטים ולא רק קבצי תמונות.

אני חיבת לצין שאני לא מבינה יותר מידי במסכי LCD ובחנויות ממש קשה לי להבחין בהבדלים בין מסכים, ולצערי גם האנשים שמוכרים את הטלויזיות לא יודעים לענות על שאלות ולתת חוות דעת מהימנה לדעתי.
אשמח לעזרה.

[h=1][/h]

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם את צריכה עזרה עלי בפרטי

שלום לך אני שמח שבאת לעזר בפרום הזה שנחשב לאחד הפרמוים שהכי מבנים בו במסכים דקים אני ישמח לעזור לך
יש לך כמה אפשריות יש לך אפשרות אחת לעלות תתקציב ב500 שח ואז תוכלי לקבל הרבה יותר מסכים מעולים או לקנות את LG LD460 שהוא מסך מציון בSD וגם בHD ומעולה במשחקים או לקנות את C530 שיש לו תמיכה בUSB בDTS ועוד כנסית HDMI עם את מעלה תתקציב ל3000 אלף יש לך את פלפיס 5405 שהוא מסך מציון בעל איכות טובה מאוד בעל מנגנון 100 הרץ וכניסית USB HD לללא DTS או כתביות בעברית שזה בעיה יש לך גם את סוני EX402 שהוא מסך מעוןלה בSD בעל מעבד תמונה חדיש E2 שמעולה בSD ומעחליק ביעיות כמו מריחות טיטוטשים עיוותים ועוד בעל מנגנון מתיחה חכם מוצלח מאוד שמחלי בעיות כמו עיוותים והשמנת יתר יש לך את LG LD550 שהיא מעולה בHD אבל פחות בSD ועם בעיה של שחור לא עמוק מספיק שמתבטא בנקדיות נמוכה שגורום לחלקים כהים לא להיות מפףפורטים מספיק חוץ מזה יש לו שני כנסיות USB HD ומנגנון 100 הרץ עם את מעלה תתקציב ל3500 שקל יש לך כבר את LG LD650 שהוא מסך מציון בHD בעל תמונה מציוניות ובהירה וחדה ומפורטת הוא נותן תמונה יחיסית טובה בSD ויש לו מנגנון 200 הרץ ושני כנסיות USB HD ןטניור דגיטלי 5ערוצי עידין ואיטרנט מובנה ועיצוב דק ויפה קיוצר מסך מציון טוב אני חושב שעזרתי לך עם את מעונית בביקרות על המסכים אי עכשיוכבר בערך שלושה ימים כותב בקרות על מסכים מ2000 שקל עד 35 אלף שרל ואני יכול לשלוח לך בפרטי את הבקרות על מסכים 4 עד 3000 אלף שקל קיוצר בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור