LCD גודל 37 לחדר שינה

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפש מסך גודל 37 HDR לחדר שינה
חשוב לי שיראו טוב שידורי SD עם חיבור SCART או SVIDEO ממיר הוט רגיל.
חשוב לי גם שהמסך יהיה מסוגל לקלוט סיגנל 1080P ממזרים מידייה ולעשות לו שינמוך ל720P
תקציב עד 4500
אשמח לקבל המלצות.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין הצע גדול של מסכים עם חיבורי סקארט...

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
האפשרויות בהתאם לתקציב ולמוצר שנתת הן רבות. בתקציב שלך ניתן אפילו להשיג טלויזיות LCD 37" HDFULL ברמה סבירה. טלויזיות דקות עדיין לא יכולות להתחרות בCRT בהצגת SD. מדובר בשתי שיטות עיבוד תמונה שונות לחלוטין. חשוב שתצפה ולא תתאכזב מאיכות התמונה.
זה ברור שלא תוכל להחליט רק בהסתמך על ההמלצות כאן. רק אתה יודע מה נעים לעין שלך.
אם בכל זאת לנסות להמליץ אני חושב שבכלליות טושיבה מייצרת טלויזיות איכותיות שמציגות תמונה טובה במחיר נמוך יחסית ולחלקן אפילו כניסת SCART שהיא כידוע יתרון ומצרך לא מאוד נפוץ כיום. עוד יתרון של טושיבה הוא ה"מתיחה החכמה"(שיטה של המסך להרחיב תמונה ביחס צפיה 4:3 ל16:9 מבלי שהתמונה תראה מתוחה) שהיא רלוונטית מאוד בצפיה בכבלים שלפחות ביחס לטלויזיות אחרות שראיתי אין לה מתחרות. דגם לדוגמא 37CV500. אני די בטוח שכל דגמי הHDR של החברות הגדולות היום מסוגלים לעשות Downscale ל1080P אבל למה בעצם לצפות בתוכן כזה כשאתה יכול להשיג תוכן 720P שתואם לטלויזיה?!. אין לי נסיון עם מזרימי-מדיה אבל שווה לבדוק אם יש אפשרות להגדיר את המזרים כך שיעשה את הDownscale בעצמו.

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
העיניין הוא שקשה לשפוט באולמות תצוגה כי לא תמיד החיבור והכיול איכותיים.
הייתי בחנות של ניופאן ומסך היחיד שנראה טוב ב SD היה אחד עם 100 הרץ לא זוכר את הדגם.
לגבי חיבור סקארט אני מבין שזה לא נמצא ברוב המסכים לכן אמרתי שגם SVIDEO בא בחשבון.
מה לגבי פיליפס 37PFL3404 ? הבנתי שאלקטרה הורידו את המחיר לאחרונה. מישהו מכיר וראה ?

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
התכוונתי לפיליפס 37PFL3403

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אכן קשה לשפוט באולמות תצוגה ולכן אתה יכול להעזר באינטרנט כדי להתמקד על דגמים מסוימים ואז לעבור בכמה חנויות תצוגה. סביר להניח שתוכל לראות כל דגם שאתה מחפש במצב צפיה סביר לפחות באחת מהן.
יש המון טלויזיות שעומדות בתקציב שלך כמו שאמרתי. למעשה כמעט כל הטלויזיות 37 אינץ' HDR.
לגבי הדגם עם ה100 הרץ נדמה לי שמדובר בדגם מסוים של סוני.
יצא לי לבקר לאחרונה בטרקלין חשמל והמחיר של ה 37PFL3403 היה לכיוון ה5000 ש"ח. פיליפס תמיד יקרה משמעותית ביחס לחברות האחרות. תסתכל לקראת סוף עמוד ההודעות ותראה שרשור שמישהו פתח לגבי ה32PFL3403 שהיא בעצם אותה טלויזיה בגודל 32 אינץ'.

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי ששקם אלקטריק הורידו את המחיר לדגם ה37 של פיליפס לכיוון ה4K
השאלה אם זה דגם ששוה את הכסף

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מסקנה שהגעתי אליה לאחר שהחלטתי "להשקיע" במכשירים "יותר איכותיים" לאחרונה - היום המחיר כבר לא שווה את האיכות. שנות ה70/80/90 עברו מזמן ואיתן המוצרים שהיו שווים את ההשקעה. כל העולם עבר לשיטת המדבקה. החומרים יותר זולים, עיצוב קיטשי תקופתי נעשה יותר חשוב מאיכות שמע/תמונה אבל המחיר נשאר כשהיה ואוי לך אם תטען אחרת. המוצרים המובחרים עולים מחיר שהאדם הפשוט לא יכול להרשות לעצמו וגם אז לא מדובר באותה רמה של פעם מבחינת איכות החומרים והרכבת המוצר.

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אז מה שאתה אומר שאפשר לקנות פוג'יקום בהיפר נטו והאיכות תהייה משביעת רצון כמו פיליפס סוני ופנסוניק ?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
זה ממש לא מה שאמרתי (אגב היפרנטו זה שופרסל דיל כיום :) ). כשאתה הולך על המוצר היקר יותר אתה אתה בטוח שתקבל מוצר איכותי יותר משמעותית ביחס למוצרים זולים יותר. מה שאני אומר הוא שאתה אכן תקבל מוצר יותר טוב אבל לא טוב כמו שאתה מצפה לקבל וכמו שאנשים היו רגילים לקבל בעשורים קודמים. לדעתי האישית חברת פיליפס מתמחרת את המוצרים שלה על חשבון מה שהיא הייתה פעם(פיליפס ההולנדית היוקרתית) וללא הצדקה.

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
איפה פיליפס מייצרת את המסכים שנמכרים בארץ? הרבה פעמים ארץ היצור אומרת הרבה על טיב המוצר.
ואני יכול לתת כדוגמא את מקררי אמנה שמאז שמביאים לארץ דגמים שבעצם מיוצרים במפעל דייהו בקוריאה,
ורק מדביקים עליהם מדבקה של אמנה, הטיב לא מתקרב אפילו למה שהיה פעם.

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני יודע על מוצר של פיליפס שהוא לא טלויזיה שמיוצר בסין. אני לא בטוח לגבי הטלויזיות אבל זה בטח לא בהולנד או גרמניה.
גם חברות שממשיכות ליצר בארץ המקורית לא מיצרות באותה איכות. המטרה היום היא למלא את חשבון הבנק של הבעלים בהוצאה מינימלית ולעטוף את הרכיבים באיכות הבינונית באריזה שתהיה השילוב הנכון בין זילות לטרנדיות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור