ליאור,בוקר טוב,מעצם תשובתך כבר החסרתי פעימה לגבי הדגם.יש סתירה בתשובה שלך,נראה לי,פשוט,אני לא קופץ לשמיים בוא נגיד מהתמונה המוצגת...:האם באמת יש טעם לנסות להחליפה בחנות בדגם אחר?הקרטון אצלי והמחיר ששילמתי 8500 שח,ועבר בערך 3 שבועות,האם מוצדק להתחיל עם כול הסיפור הזה מחדש?יש כמובן טושיבה,פיליפס,LG,כולם HD READY ,אך האם ההבדל משמעותי?ואני שואל ברצינות האםיש טעם להחזיר ולקחת דגם אחר?....קיבלתי גם 3 שנים אחריות מלאות. דרך אגב ,נראה לי שיש לי גם NR בדגם הזה ניראה לי דרך VGA שזה גם יתרון נכון?!אנחנו לא נוהגים להשבית שמחה לאחר קניה...
בכל מקרה, רכשת דגם טוב מיצרן מכובד ואין לך מה לדאוג בענין.
והכי חשוב, אתה מרוצה?
ליאור,מבחינת חיבורי תמונה,אזי אני מחובר מבחינת DVD בקומפוננט,(יש לי גם פיוניר 636 מיושן אך טוב,וגם 383 הדיווקס,)אך מבחינת הממיר אני שייך ליס בממיר עם יציאות סקארט לLCD ,בכבל 21 פינים די פשוט,ככה שהפנמתי ניתן לאמר שהתמונה הנוכחית אינה סוף פסוק מבחינת איכות,ולפני הסקת מסקנות נחפזות על איכות הטלוויזיה ולרוץ לחנות להחזירה...אני גם לא יודע ביס איך להגדיר חיבור RGB ,וכנראה שאלך על הוט מחר להתחבר עם ממירי דוקסיס,ונראה איזה כניסות יש שם יותר איכותיות ואז אבחן התמונה לראות הבדל.לגבי הNR מישהוא יכול לאמר לי בוודאות האם יש בדגם זה ואיפוא?תודה ממתין לתשובות.מצורפת תמונה....NR הוא יתרון כשזה נוגע לחיבור מחשב למסך.
שוב, לגבי המותג והדגם - רכשת משהו מחברה מוכרת ורצינית.
לגבי איכות התמונה, אתה מתייחס לשידורי טלוויזיה? איך מחובר הממיר למסך?
לגבי NR, זה לא תמיד מצויין ע"י היצרן.
אם יש לך מחשב, תוכל לוודא בעצמך.
לגבי הגדרת סקארט RGB, יש מדריך באתר: