jamo e-350

Trancenergy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב הייתי שמח לשמוע חוות דעת מקצועית על סט הרמקולים הללו jamo e-350
איך הם מבחינת נתונים ובכלל באופן כללי.

תודה רבה....:)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,251
נקודות
113
לאיזה מגבר ומקור ישודכו?
לפי השם אני מבין שהמוסיקה שאתה מאזין לה היא מוסיקה אלקטרונית.
מה גודל החדר?
מה יש לך כרגע?

Trancenergy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מעוניין כרגע לדעת רק איך הם לגבי הנתונים והאיכות שלהם סתם חוות דעת בלי קשר לכלום ביינתים
האם הם נחשבים איכותיים (ברור שלא ברמה הכי גבוהה) כמובן הכל יחסי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,251
נקודות
113
הכל יחסי כמובן.

ג'מו עושים רמקולים טובים למחירם, יחד עם זאת יש להם רמקולים שמחירם עובר את ה-100K בארץ.

אם יצא לך לקרוא את מבחן הרצפתיים תגלה שלכל רמקול יתרונות וחסרונות, הג'מו בדגמי הכניסה ידוע כרמקול שיודע לנגן הרבה סיגנונות בצורה טובה אך שום דבר בו אינו מצויין, הוא אינו מאוזן באופן מרשים במיוחד ומתאפיין בבס עמוק וטיפה רפוי יחד עם מיד שמעט לוקה בחסר מבחינתי, יחידת הטויטר שם דווקא מפתיעה והוא מצליח להעביר מצילות וצלילים גבוהים באופן די מפתיע, הוא מעט קופסתי בצליל ויש שיגידו שהוא אפילו מעט "בומי" וזאת בגלל שהקופסא אינה מחוזקת מספיק.

הרמקול הספציפי שאתה מדבר עליו נועד יותר לקולנוע ביתי מאשר למוסיקה, כוחו במותניו על מנת לספק לך חוויה של עוצמה בסרטים, הפרמטר הזה בא לרעתו כאשר מדובר על העברת צלילים טבעיים של כלים טבעיים באופן משכנע.

למוסיקה אלקטרונית {ביחס לגודל החדר} הוא יכול להרשים כך שחסרונותיו הופכים ליתרונות בולטים {בס מודגש, מיד מאחר, ויחידת טויטר קריסטלית באופיה} שעושים חסד במוסיקה אלקטרונית.

Trancenergy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התגובה המפורטת....(Y)
כעט לשאלה המתבקשת לאיזה גודל של חדר הסט הזה יתאים ויפיק את המירב?
נ.ב כשהוא מחובר לרסיבר שלו ONKYO TX-SR 503E

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,251
נקודות
113
תלוי מאוד בהרגלי ההאזנה שלך, שומע בעוצמה גבוהה או לא, סיגנון מוסיקלי וכ"ו.

ספר לי קצת איך אתה אוהב להאזין, ולאיזה סיגנון מוסיקה?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור