J'Accuse נמר

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
בחרתי בפורום זה כי הכי הרבה צופים בו.
כמאמר אמיל זולא על משפט דרייפוס.
הרשית ל EB1000 הטרול, שאולי אפילו הוא בחורה עם אג'נדה שמאלנית, לפרסם פוסטים פאשיסטיים וזאת רק כדי להשיג רייטינג לאתר.
זה שחסמת אות\ה-מאוחר מידי מעט מידי, תתביש.
אתה יכול למחוק את הפוסט הזה, ותכל'ס מיי דיר, תעשה מה שבא לך כי זה בסופו של דבר האתר שלך.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
לא הבנתי
לנשים אסור לכתוב פוסטים באתר?
כנ"ל שמאלנים?
ונמר צריך להתבייש?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
בחרתי בפורום זה כי הכי הרבה צופים בו.
כמאמר אמיל זולא על משפט דרייפוס.
הרשית ל EB1000 הטרול, שאולי אפילו הוא בחורה עם אג'נדה שמאלנית, לפרסם פוסטים פאשיסטיים וזאת רק כדי להשיג רייטינג לאתר.
זה שחסמת אות\ה-מאוחר מידי מעט מידי, תתביש.
אתה יכול למחוק את הפוסט הזה, ותכל'ס מיי דיר, תעשה מה שבא לך כי זה בסופו של דבר האתר שלך.

ברור. הדבר היחיד לנגד עיני הוא הרייטינג של האתר. אם הייתי רוצה רייטינג הייתי מאפשר לכוד מלא כאלה להתסיס את האווירה. לא קורה, לא יקרה.

שנית. אתה מתארח בבית שלי, הבית שלי מספק לך בידור ועניין שנים רבות בחינם. מזה בחינם? ממש לא בחינם - על חשבוני. אתה באמת חושב שאני זה שצריך להתבייש?

יאללה, שכחתי. כאילו לא כתבת כלום. תהנה מהפורום ותשאיר לי את שיקולי ניהול האתר.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ברור. הדבר היחיד לנגד עיני הוא הרייטינג של האתר. אם הייתי רוצה רייטינג הייתי מאפשר לכוד מלא כאלה להתסיס את האווירה. לא קורה, לא יקרה.

שנית. אתה מתארח בבית שלי, הבית שלי מספק לך בידור ועניין שנים רבות בחינם. מזה בחינם? ממש לא בחינם - על חשבוני. אתה באמת חושב שאני זה שצריך להתבייש?

יאללה, שכחתי. כאילו לא כתבת כלום. תהנה מהפורום ותשאיר לי את שיקולי ניהול האתר.

כן, קצת התלהמתי, זה מה שעושים עשרה ימי בידוד שהטלויזיה והמחשב כבר לא מספיקים ומערבבים אותם עם כוסית, שתיים, שלוש...
ואם כבר אנחנו פה, מה עם העניין הזה שלאחר שליחת פוסט החזרה ל "כל ההודעות האחרונות" לא מראה את השירשור, זה מעצבן נורא...תביאי לי בירה גם את...

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לא הבנתי
לנשים אסור לכתוב פוסטים באתר?
כנ"ל שמאלנים?
ונמר צריך להתבייש?

היום אתה מרשה להן לכתוב פוסטים, מחר לנהוג ואחרי זה ירצו להצביע !
ממש לא הבנת נירו, רציתי להגיד שטרול שכולם חושבים שהוא איזה גבר ימני מזדקן יכול\ה לגמרי להיות בחורה צעירה עם דעות אחרות שעושה מאיתנו הגברים עם הצעצועים שלהם צחוק שזה מלהיב אם זה כך.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
כן, קצת התלהמתי, זה מה שעושים עשרה ימי בידוד שהטלויזיה והמחשב כבר לא מספיקים ומערבבים אותם עם כוסית, שתיים, שלוש...
ואם כבר אנחנו פה, מה עם העניין הזה שלאחר שליחת פוסט החזרה ל "כל ההודעות האחרונות" לא מראה את השירשור, זה מעצבן נורא...תביאי לי בירה גם את...
כפרון אתה בבידוד ? .....כל הפוסטים האחרונים וגם בשרשור "הסטריאו מת ?" נסלחים לך- אני כנראה הייתי מתחרפן מזה לגמרי ;) ......תסיים עם זה מהר ותהיה בריא (ורד).......ופוסט זה הוא לא ציני כלל.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
היום אתה מרשה להן לכתוב פוסטים, מחר לנהוג ואחרי זה ירצו להצביע !
ממש לא הבנת נירו, רציתי להגיד שטרול שכולם חושבים שהוא איזה גבר ימני מזדקן יכול\ה לגמרי להיות בחורה צעירה עם דעות אחרות שעושה מאיתנו הגברים עם הצעצועים שלהם צחוק שזה מלהיב אם זה כך.

אני גבר ימני, ימני מאוד, מאוד מאוד, דימיינת כמה אני ימני? אז קח יותר ימינה וממה שלקחת קח עוד. לקחת? לך על הרבה יותר מזה. ועדיין, אני יותר אודיופיל וקנאי לתחום מאשר לכך שאני ימני. עם זאת, אני גם סבלני מאוד. היתרון הזה שלי, שהייתי סבלני כלפי ההוא, שיחק לטובתך בפוסט ה״אני מאשים״ שלך. הבנת? בסוף מעז יוצא מתוק.

יאללה, שפוך לגרון איזה ויסקי, בירה זה לילדים, תדליק ת׳מערכת ושמור על הבריאות.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
@נמר לא שקודם חשבתי שתחום האודיו לא קרוב ללבך, אבל אחרי הפוסט הזה שלך אני קולט שתחום האודיו חשוב לך הרבה מכל מה שאני יכול לדמיין.
ואני כותב את הדברים כמי שמכיר עד כמה ימני אתה בתפיסתך הפוליטית.

אריה

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
עם קשר לטרול הזה יש עוד כמה טרולים שפותחים נושאים
מוזרים.. וגם בפורום מצלמות מבקשים עזרה ונעלמים
''זאת דעתי '' ונמר שהוא בעל האתר רשאי לעשות כרצונו
באתר וחוץ מיזה יש לנו אחלה אתר :בעד:

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
כולנו יכולים לגלות בקלות את הטרול, אם לא מפוסט ראשון או תגובה ראשונה, אך בטח על שלישי הכול ברור כמו אור יום - אך למה להגיב? יש כאן מי שהוא שלא הגיב? כמעט כולם - שאלה היא למה? אני אישית לא קראתי את ״המאמרים״ אלו - העדפתי לשמוע שיר או שניים במקום ובטח לא לענות לזה.
Don’t feed the trolls!!!
שתהיה שבת שלום ושקט לכולם!

נערך לאחרונה ב:

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
כולנו יכולים לגלות בקלות את הטרול, אם לא מפוסט ראשון או תגובה ראשונה, אך בטח על שלישי הכול ברור כמו אור יום - אך למה להגיב? יש כאן מי שהוא שלא הגיב? כמעט כולם - שאלה היא למה? אני אישית לא קראתי את ״המאמרים״ אלו - העדפתי לשמוע שיר או שניים במקום ובטח לא לענות לזה.
Don’t feed the trolls!!!
שתהיה שבת שלום ושקט לכולם!

הבחור יעץ לאנשים עצות שגויות מגובות בעובדות לא נכונות של עוצמות שמיעה הספקים וכו' אז עניתי אבל אתה צודק עדיף להרגיע.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אני גבר ימני, ימני מאוד, מאוד מאוד, דימיינת כמה אני ימני? אז קח יותר ימינה וממה שלקחת קח עוד. לקחת? לך על הרבה יותר מזה. ועדיין, אני יותר אודיופיל וקנאי לתחום מאשר לכך שאני ימני. עם זאת, אני גם סבלני מאוד. היתרון הזה שלי, שהייתי סבלני כלפי ההוא, שיחק לטובתך בפוסט ה״אני מאשים״ שלך. הבנת? בסוף מעז יוצא מתוק.

תודה. הבירה זה בשביל לשטוף את הוויסקי.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113

עם כל הדעות,שכלל אינני מזדהה איתן,עדיין עבורי אתה נמר עדין...:)

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
נמר מלקק חתול או טורף?
הרי נמר הוא סוג של חתול,לא ?מלקק טורף מה זה משנה.
לידיעה כללית,החתול הבייתי נחשב לטורף על והטוב בעולם,שחרר אותו לחצר למשך יום,ו"התשורות" שהוא יביא לך יפתיעו אף אותך.
חוץ מזה אני אוהב את סוגי החתולים,כולל זה שבאתר ;)

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
הרי נמר הוא סוג של חתול,לא ?מלקק טורף מה זה משנה.
לידיעה כללית,החתול הבייתי נחשב לטורף על והטוב בעולם,שחרר אותו לחצר למשך יום,ו"התשורות" שהוא יביא לך יפתיעו אף אותך.
חוץ מזה אני אוהב את סוגי החתולים,כולל זה שבאתר ;)

והוא גם נחשב לזה שמחסל את כל המגוון הביולוגי בסביבתו, ציפורי שיר, שממיות, חיפושיות יפות ולא מזיקות ויונקים חביבים אחרים, התיקנים שהוא מחסל והעכברושים שהוא נמנע מלהתעמת איתם בטלים בשישים. יש הרבה מחקרים בנושא על איך הוא משנה את המאזן הביולוגי וכאן אין אג'נדה פוליטית.

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
והוא גם נחשב לזה שמחסל את כל המגוון הביולוגי בסביבתו, ציפורי שיר, שממיות, חיפושיות יפות ולא מזיקות ויונקים חביבים אחרים, התיקנים שהוא מחסל והעכברושים שהוא נמנע מלהתעמת איתם בטלים בשישים. יש הרבה מחקרים בנושא על איך הוא משנה את המאזן הביולוגי וכאן אין אג'נדה פוליטית.
למה שלילי למה?;) ......לעומת זאת, יאמר לזכותו של החתול שהוא תרם רבות לקידומה ופיתוחה של תעשיית שואבי האבק העולמית......דייסון מעניקה כל שנה מדליה לחתול נבחר- "משיר השנה" קוראים לתחרות.

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
סילבסטר אף פעם לא מצליח לחסל את טוויטי אז אל תכליל.
וגם תראה איך דדי החתול מפריד אריזות, לא צריך רק להסתכל על השלילי...

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
סילבסטר אף פעם לא מצליח לחסל את טוויטי אז אל תכליל.
וגם תראה איך דדי החתול מפריד אריזות, לא צריך רק להסתכל על השלילי...

אתם מבלים יותר מידי שעות בבית :D

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113

ובסוף, אחרי שהלכת ימינה עוד ועוד ומצאת בסוף את נמר, תמשיך עוד קצת, אני מחכה שם :D

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור