tomertsin
מושעה
- מעורבות
- 2,203
- נקודות
- 113
http://www.bloomberg.com/news/2014-...s-after-43-years-as-lower-manhattan-icon.html
כמה חבל, כולנו גדלנו עליה (ביחוד מי שקנה מצלמות)...
תומר
אם אתה בור, לפחות אל תפגין את זה... זו לא "חנות מצלמות" והיא לא של דוסים, אבל למה שתדע, הרי זה לא מעניין אותך.האמת! הם בניו יורק ,ואנחנו כאן ,אז על ה... של פפו ,יותר מטריד אותי שרוצים למכור את תנובה לסינים ,ושטבע בשליטה אמריקאית ,
מה מעניין איזה חנות מצלמות של דוסים ?
נכון ,לא מעניין ,ולא אכפת לי להיות בור בזה ,אם אתה בור, לפחות אל תפגין את זה... זו לא "חנות מצלמות" והיא לא של דוסים, אבל למה שתדע, הרי זה לא מעניין אותך.
לפי ה-statement שהם פרסמו (שהפנייה אליה יש בלינק המקורי), לא בטוח שזה ייקח להם רק שנה (אם כי הדובר שלהם אמר שייפתח עסק ש"כולל אלקטרוניקה" מתישהו ב-2015), ולא בטוח שזה משהו מצומצם יותר אם הולכים "לדמיין ולפתח מחדש" (reimagine and redevelop) את כל הבניינים של החנות, ומקווים ליצור שם "תפישה קמעונאית חסרת-תקדים ומֶכָּה חברתית" (“unprecedented retailing concept and social mecca”)... הם מדברים על סגירה זמנית ופתיחה מחדש בשנה הבאה בפורמט אחר ומצומצם יותר
על ה... של פפו אם יש דברים שמטרידים אותך יותר, אבל אין צורך להכניס גסות רוח ולזלזל בדברים ובזכרונות שבעליל חשובים לאחרים, במיוחד לאור חוסר ההיכרות הבולט עם הנושא. לא מדובר בדוסים וזו לא חנות רק למצלמות, אלא בעצם בלוק שלם של חנויות, ביניהן חנות שלמה לתקליטים ואח"כ דיסקים קלאסים וחנות שלמה כזו ללא קלאסיים, עוד חנות לצרכי מחשב, עוד חנות לאלקטרוניקה (חשבתי לקנות שם אזניות), ודומני שאכן גם חנות מצלמות ואולי עוד דברים.האמת! הם בניו יורק ,ואנחנו כאן ,אז על ה... של פפו ,יותר מטריד אותי שרוצים למכור את תנובה לסינים ,ושטבע בשליטה אמריקאית ,
מה מעניין איזה חנות מצלמות של דוסים ?