J&R מוזיקה אייקון ניו יורקי, סוגרת את שעריה אחרי פעילות של 43 שנה...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

i2dmYmcrMqio.jpg

http://www.bloomberg.com/news/2014-...s-after-43-years-as-lower-manhattan-icon.html

כמה חבל, כולנו גדלנו עליה (ביחוד מי שקנה מצלמות)...

תומר

תמונות מצורפות

• i2dmYmcrMqio.jpg
    i2dmYmcrMqio.jpg
    KB 178.5 · צפיות: 365

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
לרגע נבהלתי... לפני מספר ימים קראתי שמחלקת המוזיקה הקלאסית שלהם נסגרה, עכשיו מדובר על הכל אבל עדיין יש מקום לאופטימיות זהירה: הם מדברים על סגירה זמנית ופתיחה מחדש בשנה הבאה בפורמט אחר ומצומצם יותר. אני מאד מקווה שהחנות המצוינת הזו לא תיסגר לגמרי. זו תחנת חובה בניו-יורק, ובכל פעם שהייתי שם קניתי משהו... אסור שהיא תיעלם (God forbid).

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
האמת! הם בניו יורק ,ואנחנו כאן ,אז על ה... של פפו ,יותר מטריד אותי שרוצים למכור את תנובה לסינים ,ושטבע בשליטה אמריקאית ,
מה מעניין איזה חנות מצלמות של דוסים ?

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
האמת! הם בניו יורק ,ואנחנו כאן ,אז על ה... של פפו ,יותר מטריד אותי שרוצים למכור את תנובה לסינים ,ושטבע בשליטה אמריקאית ,
אם אתה בור, לפחות אל תפגין את זה... זו לא "חנות מצלמות" והיא לא של דוסים, אבל למה שתדע, הרי זה לא מעניין אותך.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
אם אתה בור, לפחות אל תפגין את זה... זו לא "חנות מצלמות" והיא לא של דוסים, אבל למה שתדע, הרי זה לא מעניין אותך.
נכון ,לא מעניין ,ולא אכפת לי להיות בור בזה ,

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
אבל תסלח לי שוב ! פשוט לא מצליח להתאפק ,
האם השימוש במילה "בור" נראה לך מתאים לאדם שאופקיו אינם כוללים הכרות עם חנות לציוד אלקטרוני ולדיסקים ,או שזה סתם מתאים כי עונים לשניצל ,ונחמד לכנותו בשמות גנאי בערב שבת ?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הדיבור שלך קצת מקומם (שלא נדבר על שגיאות):

"האמת! הם בניו יורק ,ואנחנו כאן ,אז על ה... של פפו ,יותר מטריד אותי שרוצים למכור את תנובה לסינים ,ושטבע בשליטה אמריקאית , מה מעניין איזה חנות מצלמות של דוסים ?"

בתור אחד שהיה כמה פעמים בנו יורק, כמה פעמים J&R מוזיקה, אני חושב שזו חנות נפלאה עם היסטוריה עשירה וחבל שהיא נסגרת.

אתר החנות: http://www.jr.com/information/contentb.jsp?contentPath=/Content/media/html/information/thankyou.html

תומר

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
שניצל, אתה מתכוון ל B&H כנראה... הדוגמא הנפלאה של איך אפשר גם לעבוד וגם להיות יהודי מאמין. נא ליישם את המודל בארץ.... אבל אנחנו בפורום אודיו ולא בפורום אחר.

האמת ש J&R מדשדשת כמו המתחרות שלה (ראו רדיו שאק) כי הירידה במחירי כל כך הרבה מוצרי צריכה שפעם היו מאוד יקרים ועם מרכיב רווח גבוה, והיעלמם של הדיסקים (ל J&R היתה מחלקת דיסקים ותקליטים לא רעה בכלל) הכריחה אותם לשנות מודל עסקי. מי שמרוויחה מזה היא כנראה Best buy.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
... הם מדברים על סגירה זמנית ופתיחה מחדש בשנה הבאה בפורמט אחר ומצומצם יותר
לפי ה-statement שהם פרסמו (שהפנייה אליה יש בלינק המקורי), לא בטוח שזה ייקח להם רק שנה (אם כי הדובר שלהם אמר שייפתח עסק ש"כולל אלקטרוניקה" מתישהו ב-2015), ולא בטוח שזה משהו מצומצם יותר אם הולכים "לדמיין ולפתח מחדש" (reimagine and redevelop) את כל הבניינים של החנות, ומקווים ליצור שם "תפישה קמעונאית חסרת-תקדים ומֶכָּה חברתית" (“unprecedented retailing concept and social mecca”) :)

על ה... של פפו אם יש דברים שמטרידים אותך יותר, אבל אין צורך להכניס גסות רוח ולזלזל בדברים ובזכרונות שבעליל חשובים לאחרים, במיוחד לאור חוסר ההיכרות הבולט עם הנושא. לא מדובר בדוסים וזו לא חנות רק למצלמות, אלא בעצם בלוק שלם של חנויות, ביניהן חנות שלמה לתקליטים ואח"כ דיסקים קלאסים וחנות שלמה כזו ללא קלאסיים, עוד חנות לצרכי מחשב, עוד חנות לאלקטרוניקה (חשבתי לקנות שם אזניות), ודומני שאכן גם חנות מצלמות ואולי עוד דברים.

מנקודות השיא שלי בכמה וכמה ביקורים בניו יורק -- העיר האהובה עלי בעולם -- הייה תמיד הביקור במגדלי התאומים וצפייה של 110 קומות כלפי מטה, ואחר כך הליכה קצרצרה לחנות של J&R... :(

בביקורי הראשונים בעיר, הייה מדובר גם בביקור בכמה וכמה סניפי ענק של Tower ו-HMV ועוד כמה חנויות קטנות.
אחר כך פוצצו התאומים, החנויות הקטנות והגדולות נסגרו, ובביקור האחריון שלי שם נשארו רק J&R וחנות יד-שנייה חביבה -- ה-Academy. הלכתי גם לראות את הגוויה של ה-Tower ב-Broadway פינת 4th st... :(

עכשיו נשארה רק ה-Academy, ולא סביר ש-J&R המחודשת, אם וכאשר תקום, תחזיק דיסקים. עוד סימן לסוף עידן.

לי מאוד עצוב :( :( (ורד נבול)(ורד נבול)(ורד נבול)

עמיר

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
J&R רק סוגרת את החנות הפיזית, יש להם פעילות online כולל שיתוף פעולה עם amazon

אם כי לטעמי, B&H פשוט טובה יותר גם במבחר, גם בשרות (!!) וגם במחיר..

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הבעלים הם יוסף ורחל פרידמן, יהודים נחמדים.

תומר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור