iPhone OS 4.0: ריבוי משימות וריבוי API's

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: IPhone OS 4.0: ריבוי משימות וריבוי API's

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני מניח שזה יהווה מבחן ליציבות המערכת, עד היום, ה- OS של אייפון נחשבה ליציבה יחסית, אבל זה פחות חוכמה כאשר יש רק יישום אחד שרץ, יהיה מעניין לבדוק האם יהיה שינוי ביציבות בעקבות הוספת התכונה הזו.

avihy-a

כתב האתר
מעורבות
1
נקודות
0
מנסיון עם תוכנות דומות שנמצאות ב- Cydia - לא מצאתי יותר מדי בעיות. אני מניח שלא יהיו בעיות מיוחדות, מה גם שמערכת ההפעלה הזו אמורה לצאת רק בקיץ. מה שאומר שכנראה תהיה טובה יותר ויציבה יותר על אייפון חדש, מהיר יותר וחזק יותר.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ליאור, צריך לזכור שהמנוע של מערכת ההפעלה של אפל גם באיפון זה UNIX (אומנם בגרסה חלשה) - מערכת הפעלה יציבה עם ניסיון של שנים ברובוי משימות.

היכולת לעבוד עם מספר ישומים במקביל זה לא סיפור עבור מערכת ההפעלה הזו, זה יותר עומס על ה CPU ויותר צריכת זיכרון.

זה מסביר את הנקודה שרק המכשירים החדשים יקבלו את מעדכון הזה (עם מעבד חזק וזיכרון פנימי גדול יותר) - זה מוזר שהם לא קיבלו זאת ישר כאשר הם יצאו, אולי זה תוכנון כבר אז, אבל הם לא הצליחו לעמוד בזמנים, או עניין שיווקי אחר שרק לאפל יש פתרונות לכך.

נושא ריבוי המשימות הוא חשוב, אבל עבור השימוש היום יומי לדעתי הוא לא קרטי - מספר הפעמים שבאמת יהיה ללקוח מהשורה צורך בכך הוא יחסית קטן.

עדיין לדעתי למרות העדכון - המכשירים לא יתאימו לשוק העסקי וציפיתי לראות יותר שינוי בכיוון הזה.

מה שאפל כן עושה זה הכנסת מנוע פרסום למכשיר - שיאפשר לה לקבל יותר כסף, כך כל מכשיר יכול להפוך למוכנת כסף עבור אפל - גאוני אם כי קצת מעצבן עבור הלקוחות.

gilk

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור- אינני בעל מכשיר iPhone, אבל לשני חברים שלי יש מכשירים (פרוצים), והם מדווחים על איתחולים חוזרים ונשנים של המכשיר ועל חוסר יציבות של מערכת ההפעלה.
ממה שהבנתי, אם המערכת הפעלה של הiPhone נחשבת יציבה זה בשל יכולות שיווק יוצאות מן הכלל של Apple.
אשמח לשמוע משהו אחר מבעלי iPhone.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מכשיר איפון פרוץ זה לא קוד שמכניסים למכשיר כדי שהמכשיר יעבוד בכל רשת.
מכשיר איפון פרוץ זה אומר שהתקינו בו מערכת הפעלה "מבושלת" , כלומר מערכת הפעלה עם שינויים (לדוגמה לצורך הפריצה ועוד), מכשירי איפון פרוצים בדרך כלל (לא תמיד) פחות יציבים, כמו כן מכשירים פרוצים מאפשרים להתקין תוכנות שלא קיבלו אישור של אפל ויכול להיות שהן לא יציבות

כך שאסור להסיק מזה שום דבר

dansany

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אפל ,לא מפסיקים להדהים!

avihy-a

כתב האתר
מעורבות
1
נקודות
0
אני לא חושב שצריך להיות מאוכזב - צריך רק לקחת את זה בפרופורציות הנכונות. למה כבר אפשר לצפות? שהוא יכין קפה? ימצא חניה? ילך במקומנו לבנק או לדואר?

הכול טמון בהסבר של ג'ובס עצמו - זה לא אמור לבוא במקום הסלולארי או המחשב הנייד, זה משהו ביניהם. וההשוואה לנטבוקים היא השוואה נכונה. אם עד היום אנשים חשבו שבשביל לגלוש, לצ'וטט, לשלוח מיילים ולעבד תמלילים בצורה קלה, מהירה ונגישה יותר צריך לקנות נטבוק - הרי שנטבוק לא עושה זאת כמו שצריך. ה- IPad לעומתו כן.

אני מוצא את עצמי המון פעמים מתבאס לשלוף מחשב נייד של 15 אינצ' או נטבוק בשביל לבדוק משהו ברשת או לפתוח איזה מסמך - אני עושה את זה באייפון. עם ה- IPad זה יכול להיות קל באותה מידה, והרבה יותר נוח.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תוך כמה זמן מרגע הפעלת המכשיר, הוא מוכן לפעולה? (לאחר עליה מלאה של מערכת ההפעלה).

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
האכזבה שלי היא מכך שאפל לא ממש מתאימים את המכשיר לתחום העסקי ושהמולטי טסקים לא יהיה עבור התוכניות שכבר קימות ויש עם לגרסה חדשה של התוכנות

נערך לאחרונה ב:

avihy-a

כתב האתר
מעורבות
1
נקודות
0
תוך כמה זמן מרגע הפעלת המכשיר, הוא מוכן לפעולה? (לאחר עליה מלאה של מערכת ההפעלה).

מכיבוי מלא אני מעריך שזה לא שונה מהאייפון (אם לא מהיר יותר) - בערך 15 שניות. אולי 20. אבל אתה לא מכבה אותו לגמרי בסיום השימוש. הוא נשאר בהמתנה כמו האייפון.

כרמי, לא ממש הצלחתי להבין למה אתה מתכוון...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
השוק העסקי צריך מגוון מסוים של צרכים שאפל לא מספקת - דברים שקימים כבר בפוקט פיסי ובבלקברי כמה שנים טובות.

היום יש באפ-סטור כמות ענקית של תוכנות, אבל אף אחת מהן לא תומכת ב MULTI TASKING וחברות צריכות לשנות כל תוכנה ותוכנה כדי לתמוך בכך. גם אם זה יחיסית קל מדובר על עבודה שהחברות צריכות לעשות ובידקה ואישור של אפל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור