iFi Phono היי הנד שווה לכל נפש

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
מספר שנים הייתה ההתלבטות לצרף פטיפון או לא , תמיד זה נפל מכיוון שכל מערכת אנלוגית ששמעתי במקרה הטוב נשמעה כמעט כמו
הרפרנס שלי וזה מה שיש לי בבית. בשביל זה לא כדאי להתעסק עם השחור הגדול שיש לו ערך מוסף סנטמנטלי , אפילו מוזיקלי לפעמיים.
אלא מה הילדים גדלים מפתחים תחביב שלמזלנו דומה לשלנו ההורים אפילו בסגנונות. בה היורש הצעיר ושואל מה זה השחורים האלה שרואים
באינטרנט ובחנויות הדיסקים, שכל כך מושכים את תשומת הלב.
בוא בני היקר ואראה לך איך זה נראה מקרוב מאוד , ניגש לארון הסתרים ושולף את האוסף הצנוע . איזה יופי , פתאום גם רואים את המוזיקה.
יאאללה אבא איך שומעים ? צריך פטיפון יאבני.
טוב לא חשוב ישמע פחות טוב ,העיקר יאאלה בו נניע את העגלה ונתחיל , מצאתי פטיפון מוצלח יותר מהתקציב שהקצבתי , חיברנו הפעלנו
וככה במשך כחצי שנה נהנים ממה שיש , לא כמו ה נגן שיש לנו , אבל , לפטיפון יש את המשיכה שלו . קונים במשך הזמן תקליטים נוספים
,גם חדשים וגם יד שניה, בסך הכל נחמד וגם רואים את המוזיקה.
כמובן שכאודיופיל לא זה ,זה מציק , אבל התקציב לפונוסטייג' שישפר לעומת מה שיש כיום במערכת דורש תקציב גדול מדיי לעת עתה.

אלא מה, יושבים אצל עופר המאסטרו עם חבר שמתעניין בפטיפון, להאזין לאופציות שיש להציע וזה לא זה . אומר עופר רגע הגיע ארגז עם ציוד חדש
באו נפתח וננסה. מוציא קופסא קטנה iFiPhono כתוב עליה, מסתלבט עלינו. הקטן הזה ישנה מה שגדולים לא עושים. אומר לא יודע ננסה, מוצר חדש.
חיברנו וואאוו ,אני WOW לא מתרגש בדרך כלל זה נגמר כמו שזה התחיל. יושבים מאזינים רק משתפר עם הדקות, כולה 2200 ₪ .
תביא בבקשה לנסות בבית.

חיברנו בבית כבר בהתחלה שינוי גדול , שווויייין , נחכה ונראה. חלפו להם כבר שלושה שבועות ומה יש לומר.
ה - IFIPHONO שווה כל ₪ והרבה מעבר לזה , נקיון וסטריליות אודיופילית שיש במוצרים יקרים בהרבה. פירוט , דיוק ,נפח וגודל במה
שהגברת שפופרות טובה יודעת להציג ,כיף להאזין לתקליטים עכשיו אפשר גם להנות מאיך שהמוזיקה נשמעת ולא רק לראות אותה.

מציע לכל אחד לנסות את המוצר הזה שמקרב את האיכות המוזיקלית לכל אחד מבלי להיות מוטרד מהיכן לגייס סכומים מוגזמים שאודיופילים כמונו נדרשים
להיפרד מהם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור